Engageret og fagligt nysgerrig økonomikonsulent til Frederiksberg kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du lyst til at indgå i et stærkt samarbejdende fællesskab med høj faglighed og et godt socialt miljø, hvor du får mulighed for at lære nyt og udvikle dig? Og vil du sammen med dygtige kollegaer udarbejde det bedste grundlag for økonomistyring i Frederiksberg Kommune? Så er du måske vores nye økonomikonsulent i økonomiafdelingen i Frederiksberg Kommune.

Om Økonomiafdelingen
Frederiksberg Kommune er kendt for stærk økonomistyring, hvor der både er plads til nytænkning og nærværende understøttelse af vores institutioner og fagafdelinger. Vores økonomifunktioner er organisatorisk samlet i én afdeling, og vi arbejder hele tiden med at videreudvikle vores økonomistyring til i endnu højere grad at favne den tværgående styring, som kræver solide prognoser, gennemsigtighed og rettidighed.

Din måske fremtidige arbejdsplads, Økonomienhed Børn og Unge, er en del af Økonomi og Udbud, der er Frederiksberg Kommunes samlede økonomiafdeling. Hos os får du ca. 90 engagerede kollegaer, og du vil få et netværk af kollegaer, der arbejder inden for alle dele af kommunal økonomi. Vores organisering betyder, at vi kan tilbyde stærke økonomifaglige miljøer med gode muligheder for faglig udvikling, sparring og videndeling. I enhederne og på tværs i økonomiafdelingen har vi et stærkt fagligt samarbejde og et godt socialt fællesskab, som du vil blive en del af.

Om stillingen i Økonomienhed Børn og Unge og rollen som økonomikonsulent
I Økonomienhed Børn og Unge arbejder vi med økonomi-, styrings- og analyseopgaver på kommunens Børne- og Ungeområde, som omfatter skole, fritidstilbud, daginstitutioner, det specialiserede børneområde, PPR samt sundheds- og tandpleje. Vores kerneopgave er at give den bedst mulige økonomiunderstøttelse af fagområderne på Børne- og ungeområdet. Vi mangler lige nu en dygtig kollega, som i samarbejde med øvrige kollegaer i enheden og i dialog med ledere og fagafdelinger kan varetage økonomiopgaver på skoleområdet.

Du vil indgå i et team af gode kollegaer, som vil hjælpe dig i gang med opgaverne, og du vil også få mulighed for at sætte dit eget præg på løsningen af opgaverne. Stillingen rummer gode muligheder for at udvikle dine kompetencer indenfor økonomiområdet bredt og særligt på skoleområdet med opgaver indenfor bl.a. budgettering, prognoser, ledelsesrapportering, mindre analyser, regnskab mv. Det vil være kernen i dine opgaver at være med til at sikre god styring, budgetoverholdelse og prognosesikkerhed samt bidrage til budgetproces og videreudvikling af styringsrelevante værktøjer. Mange af opgaverne vil du skulle løse sammen med dine nærmeste kollegaer i enheden samt fagområdet. Det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og sans for formidling.

Vi kan tilbyde
  • en stilling i en økonomiafdeling med højt fagligt niveau og gode udviklingsmuligheder på tværs af økonomiområdet
  • at blive en del af en enhed med gode kollegaer, der arbejder tæt sammen om opgaverne, og hvor der er plads til grin i hverdagen
  • økonomiopgaver på skoleområdet, der har stor politisk opmærksomhed i en kommune, hvor der er høje ambitioner om at skabe de bedste løsninger for børn og unge i Frederiksberg Kommune.
  • gode muligheder for et bredt netværk i organisationen, da økonomiafdelingen understøtter økonomiopgaven i hele Frederiksberg kommune
  • gode fysiske rammer i storrumskontor
  • mulighed for kompetenceudvikling
  • mulighed for hjemmearbejde.


Om dig
Vi søger en kollega med et stort engagement og godt humør og med lyst til at indgå i teams, hvor samarbejde, dialog og fælles ansvar for opgaveløsningen går hånd i hånd. Vi forestiller os, at du:
  • har en samfundsvidenskabelig uddannelse - gerne med et par års erfaring, men nyuddannede opfordres også til at søge
  • er analytisk stærk
  • har gode kompetencer inden for Excel og lyst til at udvikle dem
  • kan arbejde systematisk og databaseret
  • har flair for formidling af komplekse problemstillinger på en overskuelig måde
  • er servicemindet ift., at rollen som økonomikonsulent betyder, at man skal understøtte ledere til god økonomistyring
  • er interesseret i at lære om og specialisere dig indenfor økonomi
  • er proaktiv i forhold til at skabe løsninger og få løst opgaver ved at opsøge samarbejdspartnere og sparring hos kollegaer
  • evt. har erfaring med kommunal økonomi på skoleområdet


Vilkår og ansættelsesproces
Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst og forhandling mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Der er tale om en varig stilling på 37 timer ugentligt.
Ansøgningsfrist er torsdag den 18. januar 2024. Første og anden samtaler forventes afholdt hhv. den 22. januar og 24. januar. Forventet start den 1. marts 2024.

Kontakt
Vil du høre mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte leder af Økonomienhed Børn og unge Gitte Mosegaard Nielsen på tlf. 38210048, mobil 28980048 eller mail [email protected].

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København V

    Vil du arbejde med økonomistyring af høj kvalitet på [xxxxx] (KP) og samtidig bidrage til videreudvikling af værktøjer og styringsprincipper? Er du nyuddannet eller har du .
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Dine primære arbejdsområder: Timelønninger til vores tillidsvalgte, herunder hjemtagelse af refusioner m.v. Administration af søgnehelligdagsordningen for vores faglærte gastronomer med bl.a..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Kastrup

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Økonom
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 12
13. juni 2024 13
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 13
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 11
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 8
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 11
29. maj 2024 13
28. maj 2024 13
27. maj 2024 13
26. maj 2024 10
25. maj 2024 10
24. maj 2024 10
23. maj 2024 10
22. maj 2024 10
21. maj 2024 10
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 11