Konsulent med fokus på digitalisering og afrapportering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

I Frederikssund Kommune er vi på udkig efter en dygtig og engageret kollega, der kan bringe sine evner i spil på tværs af vores centrale regnskabs- og lønafdeling. Den ideelle kandidat vil være en nøglespiller i vores team, dedikeret til at håndtere en mangfoldighed af opgaver, der spænder fra digitalisering til controlling og afrapportering. Så er du nysgerrig på tal og data? Så har vi dit nye job – også selv om du måske er nyuddannet.

Om jobbet
Som en væsentlig del af dit arbejde vil du beskæftige dig med databehandling i relation til vores personale- og fraværsdata, hvilket inkluderer at støtte vores ledere med fraværsanalyser og medarbejderopgørelser. Du vil også være ansvarlig for at trække lønoplysninger til brug i vores interne kontrolprocesser samt udarbejde nøgletalsrapporter, der blandt andet vil bidrage til ledelsens beslutningsprocesser.
En anden vigtig facet af din rolle vil være at støtte og fremme vores digitaliseringsprojekter, som er centrale for vores fremadrettede strategi i administrationen. For eksempel skal du bidrage til en analyse af vores digitale bogføring for at sikre, at vores automatiseringsalgoritme kan dække endnu flere områder, end den gør i dag.

Om dig
Vi ser gerne at du har et stærkt fundament inden for tal og data, kombineret med evnen til at arbejde selvstændigt og målrettet. Det er afgørende, at du er proaktiv og har et ønske om konstant at udvikle dine færdigheder og forståelse for tal, systemer og fagområder. En serviceminded og nysgerrig personlighed med gode samarbejdsevner vil passe perfekt ind i afdelingen.

Kvalifikationsmæssigt er det en fordel, hvis du har en relevant uddannelsesbaggrund, eksempelvis inden for økonomi, IT eller samfundsvidenskab, og erfaring med databehandling samt rapportering. Stærke IT-kompetencer er afgørende, og erfaring med økonomi/ERP systemer vil blive set som en fordel men er ikke et krav. Hvis du ikke har erfaring, skal du være drevet af din nysgerrighed og have modet til at kaste dig ud i nye udfordringer.

Om os
Hos Frederikssund Kommune tilbyder vi en spændende og alsidig stilling, hvor du vil spille en central rolle i effektiviseringen og udviklingen af vores regnskabs- og lønprocesser. Du bliver en del af et engageret team, hvor faglig sparring og samarbejde vægtes højt.
Regnskab og Løn udgør en samlet afdeling med 25 ansatte samt en leder og er placeret i Center for Økonomi. Dine opgaver vil spænde over hele afdelingen og stillingen giver en unik mulighed for at få indblik i den økonomiske motor, der er fundamentet for, at en kommune kan yde service til dens borgere.

Spændende arbejdsopgaver kan dog ikke altid stå alene. I Frederikssund Kommune værdsætter vi også vores medarbejderes trivsel og stræber efter at skabe en arbejdsplads, der understøtter en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. Hos os er det vigtigt at tilbyde fleksible arbejdstider og muligheder for hjemmearbejde, som bidrager til denne balance, og sikrer, at vores medarbejdere kan trives både professionelt og personligt.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse ifølge overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. I Frederikssund Kommune har vi fleksibel arbejdstid – herunder mulighed for hjemmearbejde. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Arbejdssted er Torvet 2, 3600 Frederikssund - 10 minutters gang igennem gågaden fra S-tog-station.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juni 2024.

Ønsker du at høre mere
om stillingen, så ring til afdelingsleder Peder Hindborg på telefon 47 35 11 86 eller chefkonsulent Grethe Fuglsang på telefon 47 35 22 42.

Frist
Frist for ansøgning er fredag den 12. april klokken 12 og vi forventer at gennemføre samtaler i uge 16 og 17.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederikssund
  • Lørdag den 13. april 2024

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Er du en erfaren økonomimedarbejder? Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen? Vil du være en del af en moderne og attr..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Har du lyst til at blive klogere på reguleringen af fjernvarmesektoren og energimarkederne? Bliver du motiveret af at gå i dybden med økonomiske og regnskabsmæssige problemstillinger? Trives du med..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. april 2024 1