Finansiel styring, økonomisk analyse og drift – noget for dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Kan du lide at arbejde med økonomi, og kunne du tænke dig at være den, der samler trådene til kommunens økonomiske overblik; balancen mellem udgifter og indtægter? Er du fagligt ambitiøs og trives du med selvstændige opgaver uden at ville undvære et stærkt kollegaskab? Ønsker du en central rolle, hvor du arbejder tæt på økonomichef, direktion og politikere? …Så har du måske lyst til at være vores nye kollega i Center for Økonomi og Indkøb i Lyngby-Taarbæk Kommune. Læs mere her:

Vi tilbyder en stilling, hvor du får ansvar for egne opgaver og mulighed for stor selvstændighed i en kultur, hvor vi hjælper hinanden. Du bliver en del af finans- og anlægsteamet, hvor dit faglige omdrejningspunkt bliver kommunens likviditet, budgetgrundlag og refusioner. Hos os kan du udvikle og præge dine opgaver. Du får flekstid, så du kan afspadsere evt. overarbejde, og du kan selv i vidt omfang planlægge din dag. Du har mulighed for hjemmearbejde, og når vi er fysisk på arbejdspladsen i centrum af Lyngby, lægger vi vægt på – udover at løse vores opgaver med høj faglighed – at få et grin sammen i løbet af dagen. Sociale initiativer er velkomne; vi byder pt. på løbeklub og fredagsbar.

Hvem er vi?
Vi hedder Finans og Regnskab og er 19 stolte nørder, der trives i regneark og med struktur. Vi udgør den ene halvdel af kommunens centrale økonomifunktion, og det er os, der holder styr på kommunens penge; på kassebeholdning, budgetgrundlag, økonomisystem, regnskab, anlægsøkonomi, skatteindtægter, lån og restancer.
Vi er organiseret i en række mindre teams, hver med sin faglige specialisering. Vi mangler lige nu en økonomikonsulent/specialkonsulent til den finansielle styring. Vi har en uformel omgangstone og vores kultur er præget af fagligt engagement og samarbejdsånd internt og eksternt.

Hvem er du?
Vi leder efter en ny kollega, der ligesom os har en høj faglig stolthed og ønsker at arbejde for kommunens sunde økonomi. Du skal trives med data og regneark, kunne navigere sikkert i et økonomisystem, og have en analytisk og udviklingsorienteret tilgang til opgaverne. Samtidig skal du gerne være grundig og driftssikker. Noget kan du allerede, andet skal du lære. Hvis du kender en kommune, Opus Økonomi eller nogle af vores opgaver indefra, er det selvfølgelig et plus.
I bagagen har du en kandidatuddannelse som cand.polit, cand.oecon, cand.scient.pol., cand.soc. el.lign. – eller du har kommunal erfaring fra en lignende funktion. Det vigtigste er, at du hurtigt kan tilegne dig kompetencer i opgaverne og sikre en fremtidsrettet såvel som sikker drift, og at du kommer med gåpåmod, højt humør og hele dig.

Hvilke opgaver venter dig?
  • Samle overblikket over balancen i kommunens økonomi og likviditet
  • Dialog med vores økonomistyringskonsulenter om budgetgrundlag og regnskab
  • Sikre at vores budgetgrundlag er opdateret teknisk og med politiske beslutninger
  • Skrive politiske sager på det økonomiske område
  • Beregne og hjemhente statsrefusion
  • Analyser

Disse opgaver og endnu flere er i spil til den ledige stilling. Og hvis du bliver sulten efter nye opgaver, så kigger vi sammen i madskabet.

Send os din ansøgning!
-Og gør det gerne hurtigt og senest den 21. april 2024. Vi glæder os meget til at høre fra dig. Du kan læse mere om os på www.ltk.dk. Du søger stillingen via stillingsopslaget på hjemmesiden.
Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at ringe eller skrive til finans- og regnskabschef Mette Rosenbeck, [email protected] /tlf. 23 48 79 54 eller til økonomisk konsulent Betina Bengtsen, [email protected] /tlf. 45 97 31 95.
Vi mødes den 23. april 2024 til en første samtale og til en evt. 2. samtale den 25. april med sigte på, at du kan starte i jobbet senest den 1. juni 2024.

Det praktiske
Stillingen er en fast stilling som økonomikonsulent (evt. specialkonsulent) på som udgangspunkt 37 timer pr. uge og med start snarest muligt. Vi aflønner efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle tillæg for kvalifikationer. Den fysiske placering er i centrum af Lyngby på Toftebæksvej 8, og med mulighed for hjemmearbejde. Til sommer flytter vi ind i nyrenoverede lokaler på Lyngby Rådhus, lige ved Lyngby station.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
3. juni 2024

Arbejdssted
Toftebæksvej 8

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 22. april 2024

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Er du en erfaren økonomimedarbejder? Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen? Vil du være en del af en moderne og attr..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Har du lyst til at blive klogere på reguleringen af fjernvarmesektoren og energimarkederne? Bliver du motiveret af at gå i dybden med økonomiske og regnskabsmæssige problemstillinger? Trives du med..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3