Økonom til økonomistyring, analyse- og udviklingsarbejde på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job som centerøkonom på et center med høje ambitioner og stærke faglige traditioner. Vi er i rivende udvikling og er i gang med spændende udvidelser.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) i Region Hovedstadens Psykiatri, er Danmarks største børne- og ungdomspsykiatriske center, med et årligt lønbudget på ca. 525 mio. kr. Vi er fordelt på flere matrikler, og dit primære arbejdssted vil være i Glostrup, men kan også være på fx Bispebjerg.

Administrationen har en bred tværfaglig sammensætning, og vi er 3 i ”økonomiteamet” der sammen med administrationschefen løser en lang række økonomiopgaver – lige fra de klassiske med budgetlægning og-opfølgning samt regnskab til forskellige udviklingsopgaver og analyser. Lige nu har vi særligt fokus på hvordan vi udvikler vores økonomistyring.

Vi har en uformel tone i dagligdagen og prioriterer sparring og mulighed for løbende forbedring af opgaveløsningen højt.

Stillingens indhold
Dit primære ansvarsområde vil være budgetlægning og -styring af centrets økonomi, særligt på døgnområdet. Afhængig af dine kompetencer og ønsker om opgaver forestiller vi os, at du desuden skal bruge tiden på, at:

  • styrke budgetopfølgning og controlling af centrets døgnafsnit, herunder yde systematisk og kvalificeret støtte til afsnittene og afdelingslederne i lønstyring.
  • understøtte centerledelsen ift. analyse-, planlægnings-, projekt- og udviklingsopgaver.
  • varetage økonomistyring af centerets eksterne bevillinger fra bl.a. satspuljerne.
  • bidrage til forbedringsarbejde af økonomiopgaverne, herunder tydeliggørelse af roller og ansvar for økonomistyring på forskellige ledelsesniveauer, udarbejde nyt styringsværktøj og ledelsesinformation for økonomistyringen i PowerBI mv.
  • være backup for vores anden økonom ift. de ambulante afsnit.

Du refererer til administrationschefen, og vil dagligt skulle samarbejde med en lang række aktører om at sikre en solid økonomistyring, fx afsnitsledelser, centerledelse og kollegaer i administrationen samt vores forskningsenheds administration.

Vores forventninger til dig
Vi leder efter en ny kollega, som:

  • har en relevant akademisk uddannelse.
  • har erfaring med økonomistyring og prognosticering - gerne i forhold til sundhedsområdet og også gerne erfaring med SAP, Silkeborg Data og PowerBI.
  • er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret, og har lyst til at være med til at sikre de bedst mulige rammer for behandlingen af centrets patienter.
  • både kan arbejde selvstændigt og indgå i et team – du har gode relationelle kompetencer og stærke samarbejdsevner, da stillingen indebærer en stor kontaktflade til bl.a. de kliniske afsnit.
  • har gode skriftlige og mundtlige formulerings- og formidlingsevner, dvs. du formår at kommunikere på forskellige måder, så din formidling er tilpasset dine forskellige modtageres forudsætninger ift. økonomisk forståelse.
  • kan planlægge og prioritere opgaver i en travl hverdag – og formår at sætte dine kompetencer i spil, hvor de skaber mest værdi – og så er du klar til at ”give en hånd med og være med til at løfte i flok”, når der er behov for det – også selvom opgaven måske indimellem skulle falde udenfor din normale opgaveportefølje.
  • det er væsentligt for os, at du er opsøgende, formår at støtte opgavebehov så du hurtigt danner dig et overblik over den bedst mulige opgaveløsning og du følger opgaverne til dørs i tæt samarbejde med dine samarbejdspartnere.


Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling med god mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger. Vi ønsker et åbent og tæt samarbejde i administrationen med løbende sparring og feedback i forhold til arbejdsopgaverne.

Administrationen har en ”buddyordning”, som du kan nyde godt af i den første periode af din ansættelse. Ordningen har til formål, at en dedikeret medarbejder giver dig de uformelle tips og tricks til en god start hos os.

Du får mulighed for at være med til at udvikle samarbejde og opgaveløsning i administrationen og BUC – og vi lægger vægt på at give dig en ordentlig introduktion, når du starter hos os.

Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer. Vi ønsker, at du starter pr. 1. august 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Ansøger med de rette kompetencer vil kunne blive indplaceret som specialkonsulent.

Ønsker du at vide mere om stillingen?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Morten Koch på 21 14 17 67, [email protected] eller økonom Helle Svenningsen på 40 10 55 28, [email protected].

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på www.psykiatri-regionh.dk/job-i-psykiatrien.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket senest den 9. juni 2023.

Samtaler forventes afholdt den 15. juni 2023.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 800 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Glostrup
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vil du have mere tid til børnebørnene eller til at spille golf ved at arbejde i kortere eller længere perioder med mulighed for lange ferier? Så er vikariater en oplagt mulighed for dig!Kelly F..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Green Power Denmark er i rivende udvikling, og som energisektorens grønne interesseorganisation arbejder vi for et elektrificeret Danmark. Vi beskæftiger os med et område med stor politisk og offen..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3