Vil du spille en central rolle i finanssektorens bæredygtige omstilling? Business Consultant søges!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du spille en central rolle i finanssektorens bæredygtige omstilling? Business Consultant søges!


I rollen som Business Consultant får du medansvaret for at udvikle, vedligeholde og fremtidssikre de digitale løsninger, som understøtter den finansielle sektor med data og processer fra og med det offentlige.

Du bliver en del af et team på syv personer, der med hver vores faglighed arbejder for at skabe værdi for vores kunder ved at skabe friktionsfri løsninger, der forbinder den finansielle sektor og det offentlige.

Hvad skal du lave?

Du kommer til at analysere og modellere data og processer, der især understøtter den finansielle sektor inden for sikkerhedsstillelse, vurdering og rapportering i forbindelse med finansiering. Dermed skaber du datagrundlaget, hvor der kommer stadig nye krav til data og kvalitet, og du vil i den forbindelse især skulle opsøge og afsøge datamuligheder og modellere dem. Vi er pt. i gang med at opbygge kompetencer inden for klima, energi og bæredygtighed, og her vil du få en central rolle i at sikre, at den finansielle sektor kan agere og rapportere på området.

Din typiske arbejdsdag består i at kvalitetssikre de dataunderstøttende løsninger, analysere og definere nye datapunkter i tæt samarbejde med vores kunder og teamet, beskrive og definere udviklingsopgaver samt rådgive og hjælpe vores kunder med at udnytte løsningerne bedst muligt. Du vil have medansvaret for at beskrive backlog, som sikrer, opretholder eller øger værdien af løsningerne for vores kunder. Og du vil indgå i et agilt team, der har det samlede ansvar for den fortsatte værdiskabelse.

Du vil løse lige dele udviklingsorienterede opgaver samt drifts- og forvaltningsopgaver i tæt samarbejde med de øvrige forretningsansvarlige og dine andre kolleger i e-nettet.

Du kommer til at arbejde på alle niveauer i organisationen og på tværs af hele værdikæden.

Hvad forventer vi af dig?

Vi har store forventninger til de resultater, vi sammen skal skabe, og derfor ønsker vi at få en kollega, der kan sige tjek til følgende:

  • Du har flair og interesse for IT-løsninger
  • Du er analytisk og har flair for data og modellering af data.
  • Du er god til at skabe stærke og langsigtede relationer for derigennem at styrke netværket til vores kunder og samarbejdspartnere
  • Du leverer! Du er selvstændig og tager ansvar. Du finder løsninger, også på komplekse problemstillinger, du er god til at skabe fremdrift og du er struktureret i din planlægning, opfølgning og evaluering
  • Du kommunikerer klart i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Du kender måske allerede til agile arbejdsmetoder
  • Du har måske allerede kendskab til bolig- og kreditområdet i den finansielle sektor

Vi forestiller os, at du har arbejdet som forretningsanalytiker gerne inden for datamodellering enten i den finansielle sektor eller i tilsvarende stilling – og måske allerede har kendskab til ejendomsdata.

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi stærke relationer for at skabe gode vilkår for samarbejde, så vi kan imødekomme de forandringer, samfundet og sektoren fordrer – og så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, en løbeklub og en strikkeklub. Og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter med at ønske god weekend.

Du kommer primært til at arbejde i vores nyindrettede lokaler midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i form af hjemmearbejdsdage og placering af din arbejdstid.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.

Vi ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed, og derfor opfordrer vi dig til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Head of Public Data & Land Registration Morten Vedel på tlf.nr.: 61600328 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 22. august 2023. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem mere end 25 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Tirsdag den 22. august 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0