Financiel controller/regnskabsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

KEA søger en controller der kan varetage kvalitetssikringen af KEAs regnskab og understøtte organisationen med løbende budgetudarbejdelse og rapportering.

Vi søger en controller, som kan bidrage med alt fra daglige regnskabs- og controlleropgaver til udarbejdelse af økonomirapportering til brug for rådgivning og understøttelse af organisationen.

På regnskabssiden bliver du ansvarlig for den løbende kvalitetssikring af KEAs regnskab og sikre, at de månedlige afstemningsprocedurer fungerer effektivt ligesom du har ansvaret for årsafslutningen. Du får ansvaret for udvalgte dele af regnskabet, f.eks. indtægtsregistrering af KEAs aktivitetsbaserede tilskud og deltagerbetaling, og dermed også den dertilhørende løbende budgettilpasning. Du vil være ”hands-on” ift. vores rutine-opgaver, så som godkendelse af betalingsforslag, eller hvor opgaverne kræver din tilstedeværelse.

Et af KEAs strategiske pejlemærker er bæredygtighed og i økonomi-afdelingen betyder det, at vi er opmærksomme på at indarbejde bæredygtighedsambitioner i vores løbende indkøb. Hvis du har interessen, kan du også få ansvaret for at sikre implementering et grønt regnskab der årligt forelægges bestyrelsen.

På budgetsiden bliver du ansvarlig for budgetopfølgning og forecasting for flere uddannelsesområder. Dine primære opgaver i denne forbindelse er produktion af månedsregnskaber med efterfølgende rapportering, og du skal derfor være indstillet på nogle regnskabsmæssige opgaver og løbende budgetopfølgning. I tilknytning hertil har du desuden ansvaret for at sikre en præcis aktivitetsopfølgning af KEAs fuldtids- og deltidsaktivitet som udgør KEAs indtægtsgrundlag.

På tværs af KEA arbejder vi med øget dataunderstøttelse af organisationen. Vi formoder at du er skarp på Excel, og forventer derfor også, at du - i samarbejde med øvrige controller-kollegaer - kan bidrage til at strukturere, organisere og kvalitetssikre data, som økonomiafdelingen leverer til KEA. Der vil være rig mulighed for at du og opgaverne kan udvikle sig med tiden. Fx er der mulighed for at gøre sig klog på Power BI, med henblik på at bruge det i den løbende økonomirapportering.

Du bliver en del af enheden Økonomi, HR & Studieadministration, som ud over økonomi består af afdelingerne HR, studieadministration og optag. I økonomiafdelingen får du syv engagerede kollegaer, heriblandt to andre controllere. Som vores nye kollega bliver du en del af et visionært erhvervsakademi i hjertet af Nørrebro på København, hvor der er plads til, at du kan bringe din faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone.

Du vil opleve, at vi ansætter ikke blot en medarbejder, men det hele menneske. Arbejdsliv og privatliv skal harmonere. Derfor har vi fokus på et positivt arbejdsmiljø med muligheder for at arbejde hjemmefra, når det giver mening. Derudover får du gode udviklingsmuligheder, som vi understøtter med en konkret opgave- og udviklingsplan samt gode muligheder for efteruddannelse.

Der er tale om en ansættelse på 37 timer om ugen, med løn-, pensions- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

OM DIG

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesbaggrund og gerne flere års erfaring som controller. Det er afgørende at du har god organisationsforståelse og samarbejdsevner da du skal arbejde med forskellige medarbejdergrupper og inddrage deres input i opgaveløsningerne.

Desuden søger vi en kollega, der:

  • Har solidt kendskab til regnskab og økonomiske nøglebegreber.
  • Er meget hjemmevant med Excel.
  • Er venlig, imødekommende og arbejder struktureret og analytisk.
  • Har et optimeringsfokus med lysten til at bidrage med forslag og ideer til optimering for bedst mulig performance.

Sidst men ikke mindst håber vi, at du har evner for udvikling, da nogle af opgaverne skal udvikles fra bunden, fx et grønt regnskab. I stillingen kan du derfor være med at til at sætte et aftryk på udviklingen i organisationen.

KLAR TIL NYE UDFORDRINGER PÅ KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef William Ghiorzi Elias på tlf: 40 24 52 43.

Ansøgningsfristen er den 1. august 2023. Klik på Ansøg-knappen og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

I forbindelse med en evt. anden samtale kan der indgå personlighedsprofil og/eller besvarelse af en caseopgave.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og gerne pr. 1. oktober 2023.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København N
  • Tirsdag den 01. august 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kelly Finance har specialiseret sig i rekruttering af profiler inden for økonomi, regnskab, revision og finans. [xxxxx] er en del af Kelly Services, som er en af verdens største..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vil du have mere tid til børnebørnene eller til at spille golf ved at arbejde i kortere eller længere perioder med mulighed for lange ferier? Så er vikariater en oplagt mulighed for dig!Kelly F..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
18. april 2024 1