Fuldt finansieret 3-årig ph.d.-stipendiat ved Center for Hørelse og Balance ved Afdeling for Øre-næse-halskirurgi og ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

En 3-årig stilling som klinisk assistent og ph.d.-studerende til projektet “Klinisk cone-beam CT i udredning og kirurgisk behandling af otosklerose” ved Center for Hørelse og Balance, Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Afdeling, Rigshospitalet, opslås hermed til besættelse pr. 1. april 2023 eller snarest derefter.

Kort om forskningsprojektet: Otosklerose er en hyppig årsag til konduktivt høretab hos voksne i alderen 30–50 år, og sygdommen skyldes abnorm osteodynamik omkring det indre øre og særligt det ovale vindue. Cone-beam CT (CBCT) er en nyere klinisk billeddannende teknik som anvender en kegleformet røntgenstråle til højopløst digital volumen tomografi med lav stråledosis. Der er kun begrænset viden om anvendelsen af CBCT ved diagnostik og behandling af otosklerose, og der mangler evidens for effekten på særligt den kliniske beslutningstagning, den kirurgiske behandling, patientrelaterede resultater, og omkostningseffektivitet.
I forskningsprojektet vil vi systematisk undersøge dette for at etablere den kliniske værdi af CBCT i diagnostikken af otosklerose, til planlægning af det kirurgiske indgreb, og effekten på det postoperative resultat. Da CBCT foregår på den kliniske afdeling kan scanningen udføres i forbindelse med patientens ambulante besøg på lige fod med undersøgelse af hørelsen og således indgå umiddelbart i den ørekirurgiske vurdering og behandling. Formålet med forskningsprojektet er, at undersøge om CBCT kan bruges til at forbedre alle faser af patientbehandlingen fra diagnostik til behandling.

Du vil blive en del af ”Temporal Bone Imaging and Simulation” gruppen i Center for Hørelse og Balance, der forsker i klinisk billeddannelse og simulation herunder virtual reality og 3D-printning til træning og patient-specifik forberedelse af ørekirurgi. Der er flere aktive ph.d.-studerende i gruppen og et godt forskningsmiljø på tværs af grupperne i centeret. Centeret råder bl.a. over otopatologisk laboratorium med tindingebenssamling og egen cone-beam CT scanner som den første ØNH-afdeling i Danmark.

Projektet foregår under daglig vejledning af læge, ph.d. Steven Andersen i samarbejde med prof. Mads Sølvsten Sørensen og klinisk lektor Sune Bloch samt det ørekirurgiske team ved afdelingen. Projektet er finansieret af Center for Hørelse og Balance og en ekstern fond. Der foreligger en projektbeskrivelse, men der vil naturligvis være mulighed for at præge projektet herunder at udvikle nye projekter og medvejlede evt. forskningsårs-, bachelor- eller kandidatstuderende.

Du vil få din daglige gang i centeret og dit arbejde i forskningsprojektet vil primært bestå i at videreudvikle scanningsprotokollen, rekruttere kliniske patienter til deltagelse i studierne, foretage CBCT-scanninger på projektdeltagerne efter oplæring, indsamle og analysere data, og formidle projektets resultater i peer-reviewede artikler og på relevante møder og konferencer.

Vi forventer, at du bliver indskrevet som ph.d.-studerende ved SUND, Københavns Universitet. Stillingen er vagtfri. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Øre-næse-halskirurgisk & Audiologisk Afdeling, Rigshospitalet varetager al diagnostik og behandling indenfor det otorhinolaryngologiske & audiologiske område på både basispatienter samt indenfor det højt specialiserede område. Afdelingen er landets største og er fordelt på to matrikler (Rigshospitalet og Bispebjerg Hospital) med i alt 66 læger ansat. Klinikken har som universitetsafdeling desuden præ- og postgraduate undervisningsforpligtelser med rigt potentiale for yderligere udvikling.

Afdelingen har senest udvidet Center for Hørelse og Balance i den nye Nordfløj for at integrere patientbehandlingen og de aktive forskningsmiljøer inden for ørekirurgi, audiologi og vestibulogi og understøtte translationel og klinisk forskning. Centeret har et tæt samarbejde med DTU og den medicotekniske industri.

Kvalifikationer
Stillingen ønskes besat af en læge, som har gennemført KBU og helst også introduktionsstilling i øre-næse-halskirurgi, sidstnævnte er dog ikke et krav. Tidligere forskningserfaring og/eller interesse for specialet er også en fordel. Det vigtigste er dog, at du har lyst til at prøve kræfter med forskning og er klar til at udfylde rollen.

Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, selv tager initiativ, er omhyggelig, og at du kan samarbejde godt med patienter, forskningsgruppen, vores kliniske kollegaer og øvrige personale.

Ansættelsen
Ansættelsen er 3-årig og sker efter gældende overenskomst for kliniske assistenter. Du får tjenestested på Rigshospitalet og stillingen er fuldtid (37 timer).

Ansøgningen: Kort motiveret ansøgning (ca. 1 side) og CV indsendt via linket her på siden.

Ansøgningsfrist: Den 20. januar 2023. Ansættelsessamtaler afholdes den 27. og/eller 31. januar 2023.

Ansættelsesstart: Den 1. april 2023 eller efter aftale.

Kontaktperson: Steven Andersen, læge, ph.d.; tlf. 35456637 eller 20612006; e-mail: [email protected]

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København Ø
  • Fredag den 20. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 3