Relationsskabende Business Controller til én af de største virksomheder i Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Job description:

Ansøgningsfrist: 25. august 2023

Brænder du for at sikre transparens i den finansielle ledelsesrapportering? Trives du i en dynamisk hverdag og nyder at være en del af et ambitiøst og energisk team? Så er du måske vores nye Business Controller på én af vores største kundekontrakter hos iss Facility Services Danmark.

Månedsrapportering og optimering af finansielle processer Som Business Controller vil du være tilknyttet én af vores største kundekontrakter i Danmark, hvor du får ansvaret for den månedlige rapportering og for at drive estimater og budgetter for kontrakten. Gennem tæt samarbejde med kollegaer, kunden og andre stakeholders sikrer du økonomisk transparens og indsigt via din værdiskabende rådgivning og faglighed. Du vil være en værdsat sparringspartner ved hjælp af din store forretnings- og kundeforståelse, der skal garantere et bæredygtigt partnerskab med kunden, kontinuerlig vidensdeling og udvikling af kontrakten.

Du vil blive en del af Business Finance, som består af 30 ambitiøse og engagerede medarbejdere, der hovedsageligt arbejder ud fra iss Danmarks hovedkontor i Søborg, og som vægter vidensdeling og samarbejde højt. Endvidere indgår du i et netværk af Business Controllers, der er tilknyttet vores forskellige kundekontrakter, for at sikre din personlige- og faglige udvikling i iss. Du vil desuden have kontakt med diverse stakeholders hos kunden og besidder derfor solide kommunikationsevner og er god til at opbygge vedvarende relationer.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

  • Deltage i månedsrapportering og økonomiske månedsluk, herunder afvigelsesforklaringer.
  • Sikre økonomisk transparens og finansiel indsigt på kontrakten.
  • Medvirke til at definere, implementere og følge op på kontraktens aftalte KPI´er.
  • Udarbejde ad-hoc analyser, herunder at bidrage med profit- og omkostningsanalyser i forbindelse med sikring af den økonomiske optimering og transparens på kontrakten.
  • Medvirke til at definere og fremadrettet kontinuerligt optimere arbejdsgange og processer.
  • Sikre værdiskabende sparring til iss-ledelsen af kontrakten.

Du vil få rig mulighed for at bruge dine finansielle indsigt og erfaring, både i løsning af de daglige opgaver, men også til at optimere og udvikle de finansielle processer og området generelt.

På sigt vil du i en mindre del af din arbejdstid supportere nogle af vores andre kunder i forretningssegmentet med opgaver tilsvarende de ovenstående.

Kommerciel profil med lyst til at udvikle sig på det finansielle planVi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende rolle med solid forståelse for økonomiske processer i en finansfunktion. Din faglighed er høj, og det samme er din lyst til faglig udvikling.

Uddannelsesmæssigt har du en relevant uddannelse, som f.eks. Cand. Merc, HD(R) eller tilsvarende. Du er rutineret bruger af Microsoft Excel og PowerPoint, har flair for systemer, og et kendskab til SAP anses som et plus. Du arbejder ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Arbejder struktureret og har en analytisk tilgang til dine opgaver.
  • Har sans for detaljen, men formår samtidig at bevare overblikket.
  • Er god til at skabe overblik over store datamængder og oversætter dem til overskuelige oversigter og budskaber
  • Er god til at skabe relationer og har en Business Partnering tilgang til opgaver og samarbejdspartnere
  • Arbejder selvstændigt og proaktivt
  • Trives i et dynamisk miljø og med stor afveksling i opgaverne
  • Er Teamplayer med stort T og bidrager til en god stemning i teamet


Du vil arbejde ud fra iss Danmarks hovedkontor i Søborg, men kan forvente, at 1-2 arbejdsdage om ugen vil foregå på én af kundernes lokationer i Københavnsområdet. Der vil være mulighed og fleksibilitet til at arbejde hjemmefra.

Faglig udvikling i én af Danmarks største virksomhederVi tilbyder dig en spændende rolle, hvor du har mulighed for at arbejde med dygtige og ambitiøse kolleger i en af Danmarks største virksomheder, og hvor der er god mulighed for faglig udvikling og en langsigtet karriere. Vores kultur er præget af høj faglighed og en uformel kultur med humor, åbenhed og plads til et godt grin.

Lønpakken indeholder pensionsordning, sygesikring og andre fordele. Derudover får du forskellige personalegoder, såsom rabatordninger, mulighed for at booke feriehuse i Danmark og udlandet, attraktive kontorfaciliteter og et godt socialt netværk.

Vil du være med på holdet? Indsend dit CV, motiveret ansøgning og andre relevante dokumenter senest 25. august 2023. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag frem for i morgen – det kan være dig, vi leder efter.

Vi stræber efter at afvikle en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces og lige muligheder for alle kandidater. Du er velkommen til at kontakte rekrutterende leder, Christina Newton, på tlf. +45 27 80 16 74, hvis du har spørgsmål til rollen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

iss is a Place to Be YouBe who you are. Become what you want. Be part of something bigger.
Since 1901, iss has been a people-first company. Diversity and inclusion have always been in our DNA, and our diverse workforce has played a critical role in fostering our innovation and financial growth, expanding our global footprint and positively influencing our company culture. This includes the diversity of age, ethnicity, gender, disabilities, religious beliefs, and cultural backgrounds among others. We recognize the power of diversity and celebrate the differences that makes us unique.
We seek to be a place of belonging and create places where people are respected, embraced, and valued for exactly who they are. We take our social obligation seriously to improve lives, make a difference in our communities, and protect our planet. Because when we get things right, the world works better. And that is what drives us.


dk.issworld.com

Education level: Bachelor's Degree
Work experience: 3-4 years

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Lørdag den 26. august 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0