Kvalitet og sikkerhed i jernbaneprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

S&I-koordinator til anlægsprojekter indenfor jernbane Myndighedskoordinator, Sikkerhed & Interoperabilitet, Anlægsprojekter

Vil du være en del af en ambitiøs og førende ingeniør konsulentvirksomhed?

Har du erfaring med og interesse for sikkerhedskoordinering og kvalitetsstyring og med at arbejde i jernbanesektoren? Så er det dig, vi leder efter.

Lige nu søger vi en eller flere dygtige kandidater, der som S&I-koordinator (Sikkerhed og Interoperabilitet) skal være med til at koordinere aktiviteter, som leder til godkendelser og ibrugtagning af jernbaneinfrastruktur i henhold til den fælleseuropæiske sikkerhedsmetode for risikovurdering og evaluering (CSM-RA) samt overholdelse af TSI (EU’s direktiv for interoperabilitet).

Med din faglige baggrund, kompetencer og forståelse for projektets krav, sikrer du kvalitet og motiveres af at levere en høj standard gennem hele forløbet fra det indledende møde til den efterfølgende opsamling.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring indenfor CSM-RA. Alternativt har du gennem din uddannelse eller erfaring beskæftiget dig med risikostyring, kvalitetsprocesser eller sikkerhedshåndtering. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med projektprocesser eller samarbejde med myndigheder.

Du vil blive ansat hos KP Consulting, som er en international konsulentvirksomhed med mere end 25 års erfaring indenfor ledelse af jernbane- og industriprojekter samt rådgivning.

Dit første arbejdssted bliver København direkte ved kunden, men der kan forventes at nogle møder afvikles andre steder, ligesom planlagte besøg på byggepladser kan forventes overalt i Danmark.

Din hverdag er centreret omkring understøttelse af projekter indenfor anlæg, med ansvar for blandt andet at styre og koordinere risikovurderinger og godkendelser efter CSM-RA samt virksomhedens eget ledelsessystem.

Opgaver:

  • Sikre udarbejdelse og vedligeholdelse af CSM/TSI-dokumentationen
  • Varetage rollen som RFB ledningskoordinator herunder sikre integration op imod RFB Overall CSM/TSI godkendelsesproces.
  • Projekt/ S&I-opfølgning (tavlestyring, milepælsplaner, tjeklister)
  • Medvirke til at sikre fremdrift og relevant dokumentation for CSM og interoperabilitet frem mod uafhængig assessering og godkendelse
  • Sikre afdækningen af og kontrollen med grænseflader mellem projekter
  • Påtale eventuelle uoverensstemmelser eller manglende fremdrift til nærmeste leder, projektledelsen, Senior S&I koordinator eller S&I Lead
  • Koordinere med projektleder, rådgiver, assessor, Trafikstyrelsen og relevante 3. parter
  • Bistå projektlederne så kravene følges og hjælpe med at afklare spørgsmål

Krav:

  • Min. 7 års erfaring med CSM- og TSI-processen og/eller risikostyring på jernbaneprojekter
  • Min. videregående uddannelse af mindst 3 års varighed

På det personlige plan er du systematisk, vedholdende og proaktiv og med evnen til at danne dig et hurtigt overblik, kan du håndtere flere projekter samtidigt. Du bliver motiveret af samarbejdet med andre mennesker, internt som eksternt og formår at skabe gode samarbejdsrelationer.

Som konsulent hos KP Consulting indgår du i et team af erfarne konsulenter med baggrund indenfor tog- vind og jernbanesektoren. Vi har specialiseret viden inden for projektledelse, kvalitetssikring, teknisk support og indkøb og tilbyder et højt fagligt niveau, og er med til at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter.

Lønpakke udarbejdes på baggrund af kompetencer og erfaring, men du kan forvente et konkurrencedygtigt niveau.

Derudover vil der løbende være mulighed for at få support og sparring på dine opgaver.

Læs mere på www.kpconsulting.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og vil løbende kalde kandidater ind til samtale

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Fredag den 25. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4