Vejdirektoratet søger kollega til finanslovsarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Ønsker du personlige og faglige udviklingsmuligheder indenfor statslig økonomistyring? Og vil du gerne arbejde med finaslov i en spændende projektorganisation? Så har vi den rette stilling til dig.

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje. Vi gør vores bedste for både at højne sikkerheden, gøre trafikken grønnere og sikre, at Vejdirektoratet fortsat lever op til vores målsætning om bedre vej for pengene.

Vi har en ledig stilling i vores økonomistyringsafdeling som AC-medarbejder med fokus på finanslovsarbejde.

Afdelingen har ansvaret for Vejdirektoratets økonomistyring, hvilket bl.a. omfatter bevillingsstyring, budgettering og budgetopfølgning, controlling og løbende forretningsunderstøttelse. Vi har en meget bred samarbejdsflade med mange interessenter, herunder hele Vejdirektoratets organisation og Transportministeriets departement.

Om stillingen
Du bliver en del af det team, der varetager finanslovsområdet. Det centrale i teamet er at sikre, at Vejdirektoratet har det rette økonomiske og hjemmelsmæssige grundlag at drive sin virksomhed og løse sine opgaver på. Det indebærer et løbende samarbejde med Transportministeriet og med Vejdirektoratets organisation, herunder ikke mindst de øvrige teams i økonomiafdelingen.

Blandt opgaverne er:

  • Udarbejdelse af finanslovsbidrag og aktstykker
  • Løbende håndtering af budget- og hjemmelssager
  • Faglig og økonomisk kontakt og rapportering til vores departement i Transportministeriet og Vejdirektoratets organisation
  • Deltagelse i og ansvar for løbende udviklingsopgaver og analyser på tværs af økonomiområdet
  • Varetagelse af rapporterings- og opfølgningsopgaver vedrørende EU-støttede projekter

Din profil
Du har en relevant uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon. eller lignende.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har flair for talbehandling, er fortrolig med Excel og er sikker i din kommunikation.
  • motiveres af at finde løsninger på udfordringer
  • er analytisk og struktureret i din tilgang til arbejdsopgaverne
  • er i stand til at samarbejde på tværs af organisationen
  • tager ansvar for dit eget område, men samtidig er opsøgende og hjælpsom overfor dine kolleger.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kendskab til statslig økonomistyring.

Er du en erfaren medarbejder, er det desuden vores forventning, at du kan tage ansvar for at drive processer og sikre løbende både tværgående og sammenhængende udvikling af vores økonomistyring.

Om os
Afdelingen Økonomistyring består af et stærkt hold på 14 dygtige og engagerede medarbejdere, der arbejder i en relativt nyetableret enhed. Vi har fusioneret to tidligere enheder med henblik på at blive endnu mere effektive og endnu bedre rustet til fortsat at udvikle vores økonomistyring. Vi står på et solidt fundament, men har samtidig en ambitiøs udviklingsdagsorden, som du vil blive en del af fra begyndelsen.

Vi arbejder i teams, og vores arbejde bygger på, at vi hjælper og har tillid til hinanden, at vi er åbne omkring problemer og tager et fælles ansvar for at løse dem. Derudover sætter vi pris på et godt kollegialt sammenhold, hvor der er højt til loftet, let til grin og smil på læben.

’’Vi er ikke bange for at prøve nye ting og tilgange af, og vi har hinandens ryg. Vi er servicemindede og lyttende, men vi er også resultatorienterede og opsat på at bruges vores faglighed bedst muligt. Og så ser vi frem til at byde vores nye kollega velkommen,’’ fortæller afdelingsleder Anders Bergholt Lund.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer.

Vejdirektoratet prioriterer en god balance mellem arbejdsliv og fritid blandt andet gennem flekstidsordning, mulighed for hjemmearbejde og et godt socialt sammenhold.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København

Læs mere
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Bergholt Lund på 7244 3535 og/eller [email protected].

Er du interesseret?
Send en kort ansøgning og dit CV senest den 14. januar 2024. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og senest den 19. januar 2024.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og op-fordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København V

    Vil du arbejde med økonomistyring af høj kvalitet på [xxxxx] (KP) og samtidig bidrage til videreudvikling af værktøjer og styringsprincipper? Er du nyuddannet eller har du .
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Dine primære arbejdsområder: Timelønninger til vores tillidsvalgte, herunder hjemtagelse af refusioner m.v. Administration af søgnehelligdagsordningen for vores faglærte gastronomer med bl.a..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Kastrup

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Økonom
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1