Økonomi- og Administrationsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lunderskov

Økonomi- og Administrationsansvarlig



True Boat Builders



Det naturlige omdrejningspunkt i en mindre og meget kvalitetsorienteret virksomhed.

True Boat Builders har netop gennemgået et internt ejerskifte, hvor den forsættende ejerleder er ved at sætte sit hold for fremtiden. Flere ting bliver struktureret anderledes, heriblandt er der et stort ønske om, at den daglige økonomistyring og administration sker internt i selskabet. Til det har vi brug for dig, som har et stærkt regnskabs- og finansielt kompetencesæt, samt er én person, der forstår, at i en mindre virksomhed løser tingene sig ved at alle tager initiativ og ansvar.

Du bliver omdrejningspunktet for alt forretningssupport i virksomheden og får et tæt samarbejde med virksomhedens ejer, og bliver en helt central nøgleperson i virksomhedens videre udvikling, og vores ambition er, at du kan hjælpe med at udvikle interne processer og arbejdsgange i takt med virksomhedens vækst.

Eksempler på dine arbejdsopgaver er:


  • Bogføring: Du vil håndtere virksomhedens daglige bogføring, herunder registrering af indgående og udgående fakturaer, løbende opdatering af regnskab og finansiel dokumentation.
  • Controlling opgaver: Du vil assistere med budgettering og opfølgning på økonomiske mål, samt udarbejde rapporter og analyser til ledelsen.
  • Lønkørsel: Du vil være ansvarlig for lønadministration, herunder beregning og udbetaling af løn til medarbejdere og håndtering af relaterede skattemæssige forhold.
  • Cashflow: Du vil overvåge virksomhedens likviditet og sørge for, at alle økonomiske transaktioner udføres korrekt og rettidigt.
  • Administrative opgaver: Du vil tage dig af forskellige administrative opgaver, herunder visse personaleforhold, kontrakter og korrespondance med eksterne samarbejdspartnere.

Vi søger en kandidat med følgende kvalifikationer:


  • Relevant uddannelsesbaggrund inden for økonomi/regnskab, og du er vant til at deltage i diverse administrative opgaver.
  • Erfaring med bogføring og regnskabsmæssige procedurer.
  • Grundlæggende forståelse for controlling og økonomistyring.
  • Erfaring med lønadministration.
  • Stærke administrative evner og du kan bevare overblikket i en travl hverdag. Du har et godt kendskab til regnskabsprogrammer og Microsoft Office-pakken.

Som person forventer vi hertil, at du har gå-på-mod, besidder detaljefokus og har et godt planlægningsgen. Da vi er et mindre team på ca. 25 medarbejdere, skal du være god til at samarbejde på tværs af organisationen.

Matcher du ovenstående så kan vi tilbyde dig en helt unik stilling i meget kvalitetsorienteret virksomhed, der har meget passionerede kunder i luksussegmentet. Du får en bred berøringsflade i virksomheden, og vil have stor indflydelse på vores udvikling og dine egne opgaver. Du vil opleve et meget positivt arbejdsmiljø med gode kollegaer, og en fleksibel hverdag.

Interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Director, Ole Dreyer på +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om True Boat Builders

True Boat Builders Aps er en dansk bådbygger-virksomhed, der er kendt for at producere højkvalitets sejlbåde. Virksomheden bygger individuelt designede luksus-sejlbåde, og er kendt for brands som Faurby Yacht, Nordic Cruiser og Nordship Yacht.

Virksomheden har specialiseret sig i at skabe skræddersyede sejlbåde med fokus på håndværksmæssig kvalitet, ydeevne og æstetik. Virksomheden har sit egen værft baseret i Lunderskov, og deres både er lavet af kvalitetsmaterialer og udstyret med moderne teknologi. True Boat Builders tilbyder en bred vifte af modeller, der spænder fra mindre daysejlere til mere luksuriøse cruising sejlbåde. Dette gør True Boat Builders populær blandt sejlentusiaster, der sætter pris på individuelt designede løsninger og håndværksmæssig kvalitet. Virksomheden har gennem årene opnået anerkendelse og respekt inden for sejlsportssamfundet og fortsætter med at være en prominent spiller inden for den danske bådbygningsindustri. Se evt. mere på https://www.trueboatbuilders.com/en

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Lunderskov
Reference: 2302.230
Virksomhed: True Boat Builders


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Lunderskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Lunderskov

Lignende jobs

  • Økonom (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI dette studiejob bliver dit primære fokus at assistere virksomhedens salgsafdeling med salgschefen som din nærmeste leder. Her skal du skal først og fremmest bidrage med dine kompetenc..
    • Økonom
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonom i Holsted

    Søger du et fleksibelt arbejdsliv med større balance mellem fritid og arbejde? Så er du måske vores nye beregner? Opgaven Som beregner er din vigtigste opgave at være bindeleddet melle..
    • Økonom
    • Holsted
    Få mere info
  • Økonom i Fredericia

    Optimering - drift og udvikling af administrative processer.Er du superdygtig til tal og økonomi, og kan du omsætte dette til praksis? - så velkommen på holdet! Som økonomisk/administrativ..
    • Økonom
    • Fredericia
    Få mere info
  • Økonom i Vejle

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Økonom
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Lunderskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Lunderskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0