Chef for økonomi i Det Nære Sundhedsvæsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Brænder du for at udvikle økonomistyring i et omfattende og ungt virksomhedsområde i Region Sjælland, Det Nære Sundhedsvæsen?

Har du solid forretningsforståelse og –interesse, og evner du samtidigt at etablere stærke analytiske processer samt sikre klassisk opfølgning og budgetstyring?

Kan du dokumentere ledelseserfaring, gerne fra en politisk styret organisation, hvor involvering og arbejdsglæde er nogle af dine bærende værdier.

Så kig nærmere her.

Om jobbet - vi tilbyder dig


Vores nuværende økonomichef er avanceret til stabschef. Derfor søger vi en engageret, innovativ og faglig kompetent økonomichef, som skal videreudvikle og styrke Det Nære Sundhedsvæsens økonomistyring, ledelsesinformation, dataanvendelse og controlling. Dette foregår i et tæt samspil med vores store driftsområder, som du vil få en væsentlig rolle i at understøtte og udvikle.

Det Nære Sundhedsvæsen har et årligt budget på godt 4,0 mia. kr. Sygesikrings- og medicinudgifter udgør den væsentligste andel af udgifterne, men der er også betydelige bevillinger allokeret til hjemmeboende respiratorpatienter, e-løsninger, diverse projekter og generel drift af Det Nære Sundhedsvæsen, herunder lægevagten og regionens covid indsats. Opgaveporteføljen forventes udviklet og udvidet de kommende år.

Du vil blive funktionschef for området ”Økonomi”, bestående af 23 engagerede medarbejdere, der er organiseret i 4 grupper:

  • Budget, regnskab og ledelsesinformation
  • Data og analyser
  • Controlling
  • Afregning med praksisområdets leverandører (læger, fysioterapeuter mv.)

Det Nære Sundhedsvæsen har en ambitiøs strategi om at træffe databaserede driftsmæssige beslutninger og sikre beslutningsunderstøttelse gennem analyser. Der er derfor brug for, at ledelsesinformation til Koncernledelsen, Virksomhedsledelsen og funktionscheferne løbende udvikles og tilpasses behovene.

Arbejdsopgaverne vil være mangfoldige og bl.a. omhandle:

  • Ansvarlig for, at der leveres et driftssikkert og gennemsigtigt budget og løbende budgetopfølgning
  • Videreudvikle Det Nære Sundhedsvæsens økonomistyring og understøtte at alle parter med stærke driftsøkonomiske principper og indsigt til at kunne udvikle kerneforretningen
  • Drive kontinuerlige forbedringer; herunder analyseværktøjer, automatiseringer og forsimpling af rapporter
  • Udvikle moderne ledelsesinformation i et tæt samarbejde med relevante medarbejdere og kollegaer
  • Levere værdiskabende sparring, analyser og business cases og således bidrage med anbefalinger til virksomheds- og regionsbeslutninger og sikre opfølgning også udenfor klassiske økonomi-discipliner.
  • Opbygge data- og controllinggrupperne, hvor planlægning og opfølgning, i forhold til data- og analyseopgaver, er centralt (f.eks. i forhold til aktivitet i Lægevagten, anvendelse af videokonsultationer og flytning af aktivitet mellem sektorer) samt controlling af diverse afregninger til læger, speciallæger og fysioterapeuter.

Du bliver en del af en dedikeret ledergruppe og får reference til stabschefen. Dine samarbejdspartnere vil desuden være kollegaer i andre dele af Region Sjælland – først og fremmest i Koncern Økonomi, Koncern HR, sygehusene og Præhospitalt Center.

Kompetencer - vi forventer at du:


  • Har stor økonomisk indsigt og omfattende ledelseserfaring med økonomistyring i en kompleks offentlig organisation
  • Har en faglig akademisk uddannelse (cand. polit., cand.oecon, cand.scient.pol. eller lign.) og kan med fordel dokumentere ledelsesuddannelse på diplom-, master- eller kandidatniveau
  • Har erfaring med udarbejdelse af ledelsesinformation og implementering af nye arbejdsgange
  • Er analytisk tænkende, har stærke IT-færdigheder, flair for databehandling samt stærke evner til både at undre sig og etablere løsninger.
  • Kan demonstrere erfaring med skriftlig og mundtlig formidling (rapporter, notater, sagsfremstillinger, præsentationer) så modtagere, uden økonomiske fagkundskaber, kan forstå dit budskab
  • Kan indgå i og udarbejde samarbejder på alle niveauer.
  • Du kendes for at være en dygtig, og tilgængelig personaleleder, som formår at involvere medarbejderne, styrke sammenhængskraften i funktionsområdet og vise retning
  • Du kan se dig selv i Det Nære Sundhedsvæsens ledelsesværdier; Ansvarlighed, ordentlighed, tillid og faglighed (se link til Spillebane for ledelse) i relationerne til dine kollegaer og øvrige samarbejdspartnere. Med ordentlighed evner du at sikre rettidige leverancer, herunder søge viden hos og orientere relevante parter om afgørende økonomiske forhold, ligesom professionalisme er en grundlæggende præference hos dig.

Du har lysten og vilje til at gøre en forskel, er optaget af at finde løsninger og kan se dig selv have en vigtig rolle i implementering af strategien for Det Nære Sundhedsvæsen. Du er struktureret og vedholdende og bidrager samtidig med en positiv, uhøjtidelig og tillidsbaseret samarbejdsform.

Om Det Nære Sundhedsvæsen


Det Nære Sundhedsvæsen er et virksomhedsområde i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig”, som er overskriften for alt, hvad der arbejdes med.

Den politiske dagsorden handler om at skabe større sammenhæng for borgerne i Region Sjælland i et sundhedsvæsen, hvor ydelserne rykker tættere på borgerens hverdagsliv og i stigende grad ud i eget hjem.

DNS har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset Sorø, i Næstved, i Nærklinikker og i Test- og vaccinationscentrene rundt i regionen. I alt er der en medarbejderstab på mere end 1000 medarbejdere.

I Det Nære Sundhedsvæsen værnes der om en forbedringskultur. Dataunderstøttelse af indsatser, systematisk opfølgning og ugentlige tavlemøder er blandt de værktøjer, der anvendes for at sikre innovation, koordination, overblik, videndeling, læring og et godt arbejdsmiljø.

Udviklingsarbejdet sker i løbende dialog med borgerne og øvrige interessenter i Region Sjælland, så indsatser er afstemt med forventninger og behov.

Løn- og ansættelsesforhold


Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2023 eller tidligere.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, og det primære arbejdssted er i Regionshuset i Sorø, Alleen 15, 4180 Sorø.

Ansøgning


Ansøgningsfrist d. 5.februar 2023.

Samtaler forventes afviklet d. 8. februar og d. 21. februar 2023.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte relevante eksamens- og uddannelsesbeviser.

Yderligere oplysninger


Har du lyst til at høre mere om stillingen og om de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt stabschef Jens Magleby Sørensen, [email protected] eller på telefon 2928 6518.

Se præsentationsvideo af Det Nære Sundhedsvæsen her.

Du kan læse mere om strategien ”Sundhed tæt på dig”, ”Sundhedsaftalen” og Region Sjællands strategi med 12 borgerløfter, som danner grundlaget for vores vision.

Du kan med fordel orientere dig i Budgetaftale 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Sorø
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

  • Økonom på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en dedikeret og erfaren bogholder til at styrke en sund arbejdsplads. Er du den rette til jobbet, så får du muligheden for at have indflydelse på dine egne arbejdstider. Der lægges vægt på..
    • Økonom
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Økonom på Midt-og Vestsjælland

    Salgs- & personalekonsulent Ved at påtage dig ejerskab og tage styringen over din egen arbejdsdag, åbner du døren til at blive en integreret del af en virksomhed i vækst.Vi søger en relationsskaben..
    • Økonom
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Økonom i Kalundborg

    Om jobbet Vores kollega gennem mange år har valgt at gå på pension, derfor søger vi nu en ny kollega på 37 timer med flair og lyst til tal og lønadministration pr. d. 1. juni 2024, eller snarest .
    • Økonom
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Økonom (freelance) i Holbæk

    Genopslag!Da vores valgte kandidat desværre fik et bedre tilbud på sit tidligere job, søger vi igen:[xxxxx] har pr. 1. august 2021 etableret et samlet område for hele det specialiserede om..
    • Økonom
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2