Erfaren økonomikonsulent/specialkonsulent til Børne- og Kulturforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vi leder efter dig, der kan samle trådene, når de 1,7 mia. kroner i Børne- og Kulturforvaltningens regnskab skal gå op. Du kan også sikre økonomisk overblik for ledere og økonomifolk på det specialiserede børneområde, så de kan fokusere kræfterne på at hjælpe børn, unge og deres familier.

Du er typen, der løser opgaverne med ro og overblik. Når det kommer til regnskabsprocessen, vil det være dig, der formidler deadlines i forvaltningen og sikrer at alle, som skal bidrage, har forstået processen og deadlines. Du har evnen til at lære nyt og gå nye veje, og at du er god til at være i dialog med dine omgivelser om løsning af opgaverne.

Du har allerede erfaring med økonomistyring og er klar til at skrue op for kompleksiteten, når du f.eks. skal understøtte lederne på det takstfinansierede område med budgetlægning og budgetopfølgning. Det kan muligvis også være, at du har haft ledelsesansvar på området og nu ønsker at fordybe dig mere fagligt. Uanset hvad er du kompetent, og du vil opleve frihed til selv at tilrettelægge opgaverne og lydhørhed over for dine forslag til forbedringer.

Du bliver en del af Økonomi og Analyse i Børne- og Kulturforvaltningen. Vi er en velfungerende afdeling, hvor vi varetager en lang række opgaver inden for økonomi. Her er en venlig og uformel tone, en leder der er i øjenhøjde og sparring og dialog om opgaverne. Her er gode muligheder for kurser og efteruddannelse.

Du er rolig og systematisk. Budgetopfølgning og regnskab er opgaver, hvor der er brug for, at du kan holde hovedet koldt. For indimellem er der noget, der ikke i første omgang stemmer, og så skal du med ro og overblik kunne undersøge sagerne og få sparring fra kolleger og samarbejdspartnere, fx i kommunens centrale økonomifunktion.
Du holder af systematik og bidrager dermed til, at lederne har overblik over økonomien på deres ansvarsområder. Du kan det faglige omkring regnskab og går op i om tallene stemmer.

Du har evnen til at lære nyt og gå nye veje. Du må gerne være typen, der tænker ”hvordan kan vi gøre det her smartere?”. De opgaver, vi løser, forandrer sig løbende. Der åbner sig heldigvis hele tiden nye muligheder for at automatisere eller forenkle nogle ellers kringlede og tidskrævende opgaver. Vi har brug for dig, der kan lide at være med til at forbedre løsningen af opgaverne.

Du er god til at være i dialog om løsningen af opgaverne. Du forstår, at du er en del af et fællesskab, hvor vi er afhængige af hinanden, og hvor vi skal finde fælles fodslag i måden at løse opgaverne på. Vi lægger vægt på at være i dialog om opgaverne og at have en åben og serviceminded dialog med de samarbejdspartnere i organisationen, som er afhængige af vores arbejde.

Dine opgaver som konsulent vil blandt andet være


  • at koordinere regnskabet ved årets afslutning
  • at sikre overblik og udarbejde løbende opfølgninger til ledelsen og det politiske udvalg
  • at hjælpe og vejlede ledere og økonomifolk på de enheder, du skal understøtte

Vi forestiller os, at


  • du har en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelse på kandidatniveau. Men har du opnået tilsvarende kompetencer på anden vis, så synes vi også, du skal byde ind på jobbet
  • du har gode kommunikative evner, og er god til at formidle økonomiske sammenhænge
  • du har erfaring med at tilrettelægge og gennemføre regnskabsprocesser
  • du har analytiske kompetencer, dataforståelse og er vedholdende i din tilgang til arbejdet
  • du har erfaring med det kommunale budget og regnskab og er fortrolig med økonomisystemer. ”Den gule mappe” må meget gerne være kendt stof for dig.
  • du kan arbejde selvstændigt og struktureret og er i stand til at bevare overblikket i en travl hverdag
  • du har gode Excel-kompetencer.

Vi kan tilbyde


  • En fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde
  • En leder, som er tilgængelig, og som lægger vægt på at være i øjenhøjde og være i dialog med dig om opgaverne.
  • Et positivt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer
  • Gode muligheder for efteruddannelse og faglig udvikling


Vi håber, du kan begynde i jobbet 1. oktober eller eventuelt før, hvis du har mulighed for det.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Enten som økonomikonsulent eller specialkonsulent, hvis du er på AC overenskomst.

Yderligere oplysninger


Du må rigtigt gerne kontakte teamleder Sofie Holst Gundersen på telefon 39 57 53 25 / 23 83 37 57 for at høre mere om jobbet og måden vi arbejder på.

Frist


Vi skal have din ansøgning senest den 11. august.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33-34

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i Hvidovre

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 Hvidovre On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Storkøbenhavn

    Brænder du for økonomi? Ønsker du en rolle med ansvar og alsidige arbejdsopgaver? Og tiltaler en international virksomhed på en spændende vækstrejse dig? Så er denne stilling hos Huuray lig..
    • Økonom
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som økonomer
20. maj 2024 162
19. maj 2024 172
18. maj 2024 172
17. maj 2024 177
16. maj 2024 178
15. maj 2024 174
14. maj 2024 156
13. maj 2024 152
12. maj 2024 158
11. maj 2024 159
10. maj 2024 166
9. maj 2024 166
8. maj 2024 163
7. maj 2024 151
6. maj 2024 140
5. maj 2024 133
4. maj 2024 139
3. maj 2024 129
2. maj 2024 129
1. maj 2024 129
30. april 2024 119
29. april 2024 92
28. april 2024 99
27. april 2024 99
26. april 2024 99
25. april 2024 101
24. april 2024 97
23. april 2024 99
22. april 2024 105
21. april 2024 114
20. april 2024 115