[xxxxx] søger en økonomichef (Hammel)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

Cube Design står foran en spændende plan for vækst, og skal nu finde den rette Business Controller/økonomichef til at videreudvikle ledelsens beslutningsgrundlag med indsigtsfulde analyser og et gennemarbejdet regnskab, der skal bidrage til sikre beslutninger.

Du har mulighed for at blive ansvarlig for udviklingen af økonomifunktionen fra klassisk bogholderi til en fuld digitaliseret og moderne økonomifunktion. Cube Design står foran en spændende plan for vækst, og skal nu finde den rette Business Controller/økonomichef til at videreudvikle ledelsens beslutningsgrundlag med indsigtsfulde analyser og et gennemarbejdet regnskab, der skal bidrage til sikre beslutninger. Cube Design gennemførte i foråret 2023 et generationsskifte, ledet af en professionel bestyrelse med ansættelse af en ny CEO.

Økonomisk nøgleperson
Du bliver nøglepersonen i Cube Designs økonomistyring og en vigtig sparringspartner for CEO. Din hverdag vil være præget af strategiske, økonomiske og ledelsesmæssige opgaver, hvor du på sigt har det overordnede ansvar for én medarbejder. I varetager sammen bogholderi, controlling og IT.

Du besvarer løbende spørgsmål fra ledelseskollegaer og udarbejder ad hoc analyser, der skal bidrage til nye indsigter og tiltag. Måske har du idéer til værktøjer og interne forretningsgange, som du over tid sikrer implementering af, og tager opgaven som projektleder i udviklingsprojekter.

Dine ansvarsområder består i at:

  • Overvåge og styre virksomhedens økonomifunktion, herunder budgettering, forecasting og likviditetsstyring, kredit, debit, månedsrapportering, business analyser, løn og budgetter
  • Udarbejde og analysere finansielle rapporter
  • Identificere økonomiske risici og muligheder
  • Samarbejde tæt med ledelsen
  • Lede og udvikle økonomiteamet og sikre høj kvalitet i arbejdet
  • Samarbejde med eksterne interessenter såsom revisorer, banker og myndigheder

Lederambitioner
Du har en relevant økonomisk uddannelse på kandidatniveau. Det kan f.eks. være cand.merc.aud. eller en HD(R). Derudover har du 3-5 års erfaring inden for økonomistyring og finansiel ledelse. Derfor har du blandt andet erfaring med budgettering, forecasting og finansiel analyse, og du navigerer naturligt i et eller flere ERP-systemer. Mon ikke du er en talknuser med sort bælte i Excel med omfattende erfaring med BI, og har arbejdet med projekter, processer, strukturer og tænker ”lean”.

Måske er du ny leder med yderligere ambitioner, og du er kompetent med evnen til at motivere og udvikle dit team.
Vedvarende fokus på videreudvikling af produkter, design og organisationen

Du kan forvente en arbejdsplads, hvor det sociale sammenhold og din faglighed værdsættes. Du bliver opfordret til at udfordre med dine observationer, og vi håber samtidig, at du bidrager med et godt humør.

Om virksomheden

Cube Design A/S er en danskejet møbelvirksomhed med hovedsæde i Svenstrup ved Hammel. Virksomheden er familiedrevet på 2. generation og har været førende på markedet siden sin grundlæggelse i 1980 af Asse og Curt Berggren. Møbelbrandet startede ,ed en vision om at levere kvalitetskontormøbler og relaterede produkter til forhandlere i hele Skandinavien og Nordeuropa.


Cube Design har egen fabrik på 9.000 m” med produktions- og administrationsfaciliteter og ca. 50 medarbejdere, hvoraf 35 er specialiseret inden for produktionen. Vi har et dynamisk og samarbejdsorienteret miljø, hvor kreativitet og nytænkning er i fokus.

Sådan ansøger du

Send din motiverede ansøgning og CV til CEO, Johnny Rubach Lauritsen ([email protected]). Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Johnny på tlf. 26 12 74 20.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Hammel
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i Gedved

    Spørring A/S, en førende producent af specialinventar, søger en erfaren og dygtig økonomiansvarlig til en 20-25timers stilling. Virksomheden tilbyder en unik mulighed for at blive en del af sin vi..
    • Økonomichef
    • Gedved
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for y..
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Århus

    Finance DirectorInternational project company The role of the Finance Director will be to lead and develop the finance function with currently seven skilled employees, and your responsibilit..
    • Økonomichef
    • Århus
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    Hvis du har et operationel mindset, et stærkt kendskab inden for regnskab, controlling og IT, og er klar til at påtage dig ansvar på tværs af flere funktioner, så er denne stilling måske noget for .
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0