Rekrutteringsfirma

CFO – Flowvision A/S, international virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Er du klar til at tage det fulde ansvar for virksomhedens samlede økonomistyring og rapportering? Vil du stortrives i en alsidig CFO-funktion, hvor du bliver del af ledergruppen og får stor bredde i dine arbejdsopgaver? Kan du se dig blive en del af en handlingsorienteret kultur i en danskbaseret international virksomhed, der med sine løsninger bidrager i den grønne omstilling og som deslige befinder sig på en vækstrejse med stort perspektiv?

Vores kunde, Flowvision A/S, er en franskejet danskbaseret virksomhed, grundlagt i 2006, som har specialiseret sig i design og levering af avancerede emissionsreduktionssystemer rundt omkring i verden. Med mange års erfaring inden for emissionskontrol og forbrændingsteknologi er virksomhedens DeNOx-systemer banebrydende i mange forskellige applikationer. Flowvision står nu over for næsten ubegrænsede forretningsmuligheder, godt hjulpet på vejen af grøn omstilling og myndighedernes stigende krav i mange lande om at begrænse NOx-udledningen.

Stor bredde i arbejdsopgaverne – fra bogføring /økonomistyring til strategi og sparring.

Som CFO forventer vi, at du tager det fulde ansvar for virksomhedens samlede økonomistyring og rapportering. Flowvision er en projektorganisation, der udfører ”ingeniør”-arbejde, og som ikke har egen produktion. Alt produktion er outsourced til underleverandører i primært Europa, men også i USA og Asien, hvilket kræver en ”tæt” styring af alle projekter.

Flowvision gennemfører både store og små projekter, hvoraf de store projekter kan have værdier op til kr. 25-30 mio. Virksomheden har netop implementeret et nyt økonomistyringssystem (Uniconta), som du, efter nødvendig uddannelse, forventes at være med til at videre udvikle.

Ansvar og væsentlige opgaver

  • daglig ledelse og drift af økonomiafdelingen (bogholder på deltid er i dag ansat)
  • overordnet finansiel planlægning og sikring af månedlig finansiel rapportering til fransk moderselskab
  • opgørelse af igangværende projektarbejder, herunder økonomisk projektstyring + sparring med projektledere
  • udarbejdelse af perioderegnskaber og årsregnskaber

Du bliver en del af ledergruppen og varetager deslige opgaver som sparring med direktion, udarbejdelse af økonomiske analyser, valutaafdækning, rykning af debitorer samt bidrager i tilbudsbudsfasen på større projekter (kontraktforhold, økonomi, likviditet).

Vi forventer, at du

  • har erfaring med (eller er klar til at tage) ledelse af økonomifunktionen- gerne fra en international, projektorienteret virksomhed
  • favner hele den økonomiske og regnskabsmæssige palette og har mere end 5 års økonomi-erfaring
  • kan bidrage med professionel rapportering og bestyrelsesmateriale
  • har en udtalt forretningsforståelse og et kommerciel mindset

Du besidder personlig og faglig gennemslagskraft med evne til konstruktivt at udfordre og videreudvikle inden for dit ansvarsområde i takt med virksomhedens vækst og strategindfrielse. Du er selvmotiveret og selvkørende. Du tør at tage beslutninger, og du kan sikre en høj grad af struktur omkring dig. Du er detalje-, handlings- og procesorienteret, og du kan navigere professionelt i et hektisk miljø. Det forventes, at du er en holdspiller med en positiv indstilling, der ud fra dine kommunikative evner formår at bidrage til at sikre fremdrift og “flow” i projekterne.

Din teoretiske baggrund er givetvis en relevant finansiel/økonomisk uddannelse – formentlig på HD-niveau. Koncernsproget er engelsk og du begår dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.

Flowvision har domicil i Odense–området. Det forventes, at du har bopæl i hensigtsmæssig køreafstand til virksomhedens adresse.

Du tilbydes,

  • et uformelt miljø med flad organisationsstruktur og engagerede kolleger
  • en ambitiøs og innovativ kultur med stor fokus på kvalitet, kunder og proaktiv handling
  • konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer
  • funktion med stor indflydelse og handlekraft

Du får en alsidig og dynamisk arbejdsdag i et miljø fyldt med åbenhed, samarbejde, humor og i en udviklingskultur, der stræber efter, i alle sammenhænge, at nå frem til de bedste løsninger. Flowvision er en virksomhed med en flad struktur, korte beslutningsveje, stor fokus medarbejdertrivsel og et stærkt sammenhold. Der er en international og ambitiøs stemning på arbejdspladsen, og Flowvision er kendt for at have høj kvalitet i alle aspekter af projektet og har indgående erfaring med at leve op til de skærpede emissionskrav, der stilles til cement, olie- og gas-, biomasse-/kedel- og affaldsindustrien.

Flowvision står over for en markant vækst, i de kommende år, på grund af al den positive opbakning fra moderselskabet – franske Axens Group. Axens er en markant global aktør, der leverer et komplet udvalg af løsninger til omdannelse af olie og biomasse til renere brændstoffer, produktion og rensning af større petrokemikalske mellemprodukter.
Desuden udvikler Axens behandlings- og konverteringsmuligheder for naturgas. Axens Group beskæftiger mere end 2500 medarbejdere og har en årlig omsætning på € 1,2 mia.

Læs mere: www.flowvision-energy.com – Axens.net

Næste step:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef

Lignende jobs

  • Økonomichef i Nordjylland

    Er du klar til at kombinere din erfaring indenfor økonomi og ledelse med din oprigtige interesse for vedvarende energi? Vi har brug for dig, der håndterer økonomifunktionen og leder teamet, der ind..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Viborg

    Bliv en drivende kraft i Danmarks grønne energiomstilling som vores nye CFOEr du en resultatorienteret og visionær leder med solid erfaring inden for økonomisk ledelse, der brænder for at forme..
    • Økonomichef
    • Viborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Værløse

    Gå tilbage til ledige stillinger Økonomichef med skandinavisk ansvar og operationelle opgaver Vil du være ansvarlig for et mindre regnskabsteam i en virksomhed, der leverer løsninger t..
    • Økonomichef
    • Værløse
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
27. april 2024 73
26. april 2024 73
25. april 2024 69
24. april 2024 71
23. april 2024 74
22. april 2024 74
21. april 2024 73
20. april 2024 73
19. april 2024 72
18. april 2024 72
17. april 2024 75
16. april 2024 76
15. april 2024 74
14. april 2024 74
13. april 2024 73
12. april 2024 75
11. april 2024 74
10. april 2024 72
9. april 2024 72
8. april 2024 67
7. april 2024 67
6. april 2024 67
5. april 2024 67
4. april 2024 71
3. april 2024 69
2. april 2024 69
1. april 2024 71
31. marts 2024 75
30. marts 2024 73
29. marts 2024 72
28. marts 2024 74