Strategisk og analytisk skarp økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Som økonomichef bliver du en central figur i kommunens topledelse, og du får en afgørende rolle i at sikre en sund og bæredygtig økonomi. Du får ansvaret for at lede og udvikle kommunens økonomifunktion samt sikre, at økonomiske beslutninger træffes på et solidt og faktuelt grundlag.

Vigtigste ansvarsområder:

Formidle økonomi på en let forståelig måde
Det er vigtigt, at du som ansvarlig for økonomistyring, kan formidle komplekse økonomiske informationer på en let og forståelig måde, og at du kan give kvalificeret mod- og medspil til direktion og chefkollegaer. Med din politiske tæft forstår du, hvad kommunens politikere har brug for, for at kunne træffe gode og nødvendige beslutninger for organisationen.

Budgetlægning og strategisk økonomistyring
Du får ansvaret for den kommunale budgetproces, og at Kommunalbestyrelsen er klædt på til at kunne foretage sagligt funderet prioriteringer og beslutninger. Samtidig står du i spidsen for den fortsatte implementering af Haderslev Kommunes økonomisk politik samt strategisk økonomistyring for hele organisationen med blik for potentielle risici og muligheder for optimering.

Ledelse
Som økonomichef er din ledelsesopgave bred og rummer både faglig-, strategisk- og personaleledelse. Du bliver chef for en centraliseret økonomiafdeling med 45 medarbejdere og 3 ledere, som sammen varetager hele kommunens økonomi- og lønstyring. Ledelse af afdelingen akkompagneres med faglig og strategisk ledelse. Med en centraliseret økonomifunktion er det dig, der er den. Det indebærer ansvarlighed ift. sikker drift samtidig med, at du leder udvikling og den økonomiske understøttelse af kommunens strategi: Vækst og velfærd.

Om dig
For at lykkes som økonomichef i Haderslev Kommune, har du:

  • forståelse for den offentlige sektor med indblik i kommunal økonomi – gerne fra en fagforvaltning
  • politisk tæft
  • videreuddannelser, herunder en lederuddannelse på min. diplomniveau.

Din uddannelsesmæssige baggrund og længden på dit CV er ikke det afgørende, så længe du har potentiale og personlighed kombineret med stærke ledelsesevner og et skarpt analytisk hoved.

Det er vigtigt, at du som økonomichef i Haderslev Kommune har en stærk faglig baggrund inden for økonomi og ledelse samt økonomisk indsigt i de store velfærdsområder. Det er også vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og kan samarbejde på tværs af organisationen for at sikre en sammenhængende og strategisk tilgang til økonomistyring og -udvikling.

Det kan vi tilbyde dig
Vi kan tilbyde en enestående karrieremulighed, hvor du udvikler dig i stilling som økonomichef. Her bliver du en del af en alsidig og velfungerende afdeling og organisation, og du får mulighed for at udvikle dine kompetencer og sætte dit fingeraftryk. Du vil arbejde tæt på kommunens politiske og administrative topledelse, og får derved stor indflydelse på økonomiske strategier, beslutninger og udvikling – alt sammen til glæde for kommunens borgere, virksomheder og foreninger.

Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og arbejder aktivt for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at udfolde dit potentiale og bidrage til vores fælles succes. Med værdibaserede ledelse vægter vi fleksibilitet og dialog. Kom og vær en del af vores ambitiøse organisation og bidrag til at gøre en forskel i Haderslev Kommune – sammen skaber vi resultater.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster på ledervilkår.

Tiltrædelse 1. august 2023.

Du kan læse mere om stillingen her i stillingsprofilen.

Du er også velkommen til at kontakte kommunaldirektør Peter Karm på telefon 21 24 17 44 eller på mail: [email protected]

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest den 4. juni 2023.

Første samtalerunde afholdes den 8. juni 2023. Inviteres du til samtale, modtager du en indbydelse pr. mail den 6. juni 2023. Anden samtalerunde afholdes den 26. juni 2023.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Vejle

    Vi søger en dygtig og erfaren regnskabsansvarlig/regnskabschef til en veletableret produktionsvirksomhed beliggende i Vejle Syd. Virksomheden, der ønsker at bevare sin anonymitet, har omkring 25 de..
    • Økonomichef
    • Vejle
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Give

    Erfaren bogholder/økonomichef søges til lastvognsværksted, transport- og udlejnings-virksomhed. Vi søger en erfaren bogholder, der brænder for bogholderiopgaver, og som selvstændig kan sikre et..
    • Økonomichef
    • Give
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5