Visionær og fagligt stærk økonomichef til Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi er Byens Hospital – det samarbejdende hospital på tværs af fag, specialer og sektorer. Dine opgaver er dybt meningsgivende: Du skal i bred forstand arbejde med sundhed i Byen. Din arbejdsplads ligger tilmed på Danmarks smukkeste hospital – helt centralt placeret. Her får du både mulighed for at bidrage til udviklingen af fremtidens sundhedsvæsen og udvikle dig som leder!

Om Økonomiafdelingen:

I Økonomiafdelingen er vores fornemmeste opgave at varetage den overordnede økonomistyring, herunder planlægning, aktivitetsopfølgning, budgetlægning og -opfølgning for hele hospitalet. Som økonomichef bliver du leder for én mellemleder og 14 dygtige og erfarne medarbejdere fordelt i to teams – aktivitet og planlægning samt løn- og driftsbudget. Du bliver en del af en kultur, hvor vi vægter det gode og uformelle arbejdsmiljø med en flad samarbejdskultur.

Økonomiafdelingen er én af hospitalets fem stabe, som udgør hospitalets administrationen. Som stabschef for Økonomiafdelingen refererer du til hospitalsdirektøren, og indgår i hospitalets lederforum. Du får desuden en central rolle i samarbejdet med andre hospitaler og regionens administrative centre.

Der venter dig mange vigtige opgaver og dagsordner:

Vi tilbyder en spændende og vigtig stilling for hospitalets drift og udvikling. Du skal styre hospitalets økonomi på ca. 2,4 mia. kr. i samspil og samarbejde med afdelingsledelser, stabe og Direktionen. Samtidig bidrager du til at omsætte hospitalets strategiske ramme til konkrete projekter, hvor din sparring og rådgivning har stor betydning for de beslutninger, der træffes – både, når det gælder den daglige drift, og når det gælder hospitalets strategiske udvikling. Hospitalet hviler på et sundt økonomisk fundament, og samtidig arbejder vi fortsat med en omstilling til værdibaseret sundhed – et stort arbejde, hvor du som økonomichef får en central rolle og mulighed for at øve indflydelse og sætte aftryk.

”De mange forandringer i sundhedsvæsnet nu og i fremtiden kalder på en økonomichefs evner til både at kunne holde styr på decimalerne i den daglige drift, og samtidig se 1, 2, 5 og 15 år frem i tiden.”

– Kristian Antonsen, Hospitalsdirektør

I de kommende år forbereder vi os på at flytte store dele af hospitalet ind i helt nye fysiske rammer. I den forbindelse griber vi muligheden for at skabe nye arbejdsgange, udvikle bæredygtige og innovative løsninger og etablere nye samarbejdsflader på tværs af organisationen. Det er et spændende arbejde, hvor hele organisationen er involveret, og hvor du og Økonomiafdelingen skal bidrage med økonomi-, data- og analysekraft, der skal understøtte og kvalificere processerne – bl.a. med gevinstrealisering og rebudgettering.

Foruden ovenstående, er dine væsentligste ansvarsområder og opgaver blandt andet at bidrage til:

  • En strategisk og solid økonomi- og aktivitetsstyring på tværs af hospitalet, der kan danne grundlag for Direktionens beslutninger og hospitalets målopfyldelse
  • Samarbejde med afdelingerne om god økonomistøtte med kvalificerede prognoser, kvalitetssikret data og planlægningsgrundlag
  • At udvikle og understøtte økonomistyring af en lang række strategiske indsatser på hospitalet – f.eks. forskning, uddannelse, grøn omstilling, tværsektorielt samarbejde mv
  • At se på tværs af styringsmekanismer som økonomi, aktivitet og personaleadministration – med blik for helheden og sammenhænge på tværs af organisationen
  • At bidrage til etableringen af det nyligt indgåede partnerskab med Bornholms Hospital
  • At sikre god personaleledelse, herunder at understøtte og arbejde med gode rammer for udvikling, trivsel og samarbejde blandt medarbejderne
  • Betjening af diverse fora og udvalg
  • At medvirke til at udvikle og styrke samarbejdet på tværs af hospitalets fem administrative stabe

Vi søger en dygtig økonomifaglighed med stærke relationelle kompetencer:

Vi ser gerne, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse
  • Har erfaring med personaleledelse - gerne fra et hospital eller det øvrige sundhedsvæsen
  • Har solid erfaring med og stærke kompetencer indenfor økonomistyring
  • Er analytisk skarp og vant til at håndtere stor kompleksitet – med en veludviklet sans for, hvornår detaljerne er vigtige
  • Har erfaring med at rådgive, betjene og sikre god ledelsesinformation og prognoser til direktioner og/eller ledere
  • Besidder stærke kommunikative egenskaber – med evnen til at ’forenkle uden at forsimple,’ så budskaber og rådgivning opleves som meningsfuld, værdiskabende og understøttende.

Som menneske og leder besidder du stor personlig og faglig integritet. Du er troværdig, åben, nysgerrig og inddragende – men du formår også at bevare fodfæstet, når vinden blæser og bølgerne går højt. Du har et strategisk blik for at nytænke, udvikle og skabe resultater på tværs af hele organisationen med god forståelse for de af og til divergerende interesser. Du indgår proaktivt i samarbejdsrelationer, og bruger dem aktivt til i fællesskab at finde de bedste løsninger for den samlede organisation

Ansættelsesforløb: Ansøgere til stillingen bedes fremsende ansøgning og CV via linket i højre side senest den 19. januar 2024. Første samtalerunde finder sted den 29. januar og anden samtalerunde den 8. februar. Ansøgere, der går videre til anden samtale, skal mellem samtalerne afse tid til at gennemgå en test og et interview med henblik på en profilbeskrivelse.

Stillingen er med tiltrædelse den 1. april 2024 eller snarest derefter.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Kristian Antonsen på telefon 3863 6071/2160 0100 eller vicedirektør Sille Arildsen på telefon 2423 5979. Du kan også hente mere information på vores hjemmeside: www.bispebjerghospital.dk

Stillingsbeskrivelse og organisationsdiagram kan rekvireres hos direktionssekretær Marianne Birkebæk Anderson på telefon: 3863 6060.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst i henhold til chefaftalen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København NV
  • Fredag den 19. januar 2024

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    CFO Superb Copenhagen Full-time Salary Competitive Chief Financial Officer (CFO)Superb mission is to deliver one platform with all the tools to open, run..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0