Økonomichef til det kommende Område Øst i kriminalforsorgen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du en stærk økonomifaglig profil, og ønsker du en central rolle i at lede og udvikle økonomistyringen i det kommende Kriminalforsorgen Øst? Trives du med mange bolde i luften, komplekse dagsordener og tæt samarbejde med mange aktører i kriminalforsorgen? Hvis svaret er ja, så kan du nu søge stillingen som ny områdechef for økonomi i Kriminalforsorgen Øst.

Det kommende Område Øst søger en økonomichef, der er en driftssikker leder, som ønsker at arbejde med økonomi- og målstyring i en kompleks organisation, og som har mod på at stå i spidsen for en sammenlægning af økonomienhederne i Kriminalforsorgen Sjælland og Kriminalforsorgen Hovedstaden.

Du tilbydes

  • Et udviklingsorienteret job med høj grad af frihed i opgaveløsningen og fleksibilitet i opgavevaretagelsen.
  • Et job med et stort analytisk indhold.
  • Et tæt og godt samarbejde med en bred aktørkreds.
  • Et meningsfuldt job som løfter en vigtig samfundsmæssig opgave.

Dine ansvarsområder

Økonomichefens primære ansvar er at sikre styring af økonomi og ressourcer i hele området, som har en samlet årlig bevilling på ca. 1,3 mia. kr. samt at være en solid ledelseskraft for områdekontorets økonomienhed og for områdets tjenestetidsenhed, i alt ca. 40 medarbejdere, heraf 3 enhedsledere.

Økonomichefen er en central aktør i driften og udviklingen af en moderne effektiv driftsorganisation og har en nøgleposition i forhold til arbejdet med kriminalforsorgens styringsmodel, hvor kapacitet (pladser), økonomi og personale sammentænkes. Økonomichefen har desuden ansvaret for områdets tjenestetidsenhed, der i tæt samarbejde med institutionerne varetager personalets vagtplanlægning.

Kriminalforsorgen har på koncernniveau målrettet arbejdet med at styrke økonomistyringen, og der er inden for de sidste par år indført en ny koncernfælles registreringsramme, fælles budget- og opfølgningsværktøjer samt forbedret ledelsesinformation, som understøtter højere transparens og bedre ressourceanvendelse på tværs af områder og institutioner. Økonomichefen forventes at kunne indgå aktivt i arbejdet med og anvendelsen af disse tværgående styringsredskaber.

Som økonomichef spænder dine arbejdsopgaver bredt, og de vil bl.a. vedrøre følgende:

  • Udmøntning af driftsbudgetter til institutionerne.
  • Gennemføre sammenlægningen af de to økonomienheder og tjenestetidsenheder
  • Økonomistyring, -opfølgning og rapportering.
  • Kapacitets- og belægsstyring.
  • Fokus på korrekt og effektivt indkøb.
  • Bygningsdrift og vedligehold.
  • Controlling af produktionsvirksomhed.
  • Regnskab og bogholderiopgaver.
  • Tjenesteplanlægning.
  • Personaleledelse af enhedens medarbejdere.

Områdechefen refererer til stabschefen og indgår i områdeledelsen sammen med områdedirektøren, institutionscheferne og områdecheferne for klientsagsbehandling, sikkerhed, resocialisering, HR og Ledelsessekretariatet.

Du vil desuden indgå i et koncernfælles økonomipartnerskab med deltagelse af Direktoratet for Kriminalforsorgen samt økonomichefen for Kriminalforsorgen Vest. Partnerskabet er med til at sikre retning og prioritering af økonomiområdet samt ensartethed og fælles faglige standarder på tværs af kriminalforsorgsområderne.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse som f.eks. cand.scient.pol., cand.polit. eller cand.oecon, og erfaring med ledelse og forandringsledelse samt økonomistyring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med offentlig ledelse af komplekse organisationer.

Vi forventer, at du:

  • er en dygtig leder, der sikrer målopfyldelse i din enhed gennem prioritering af opgaver og ressourcer samtidig med, at du er parat til at hjælpe dine kollegaer i de andre enheder,
  • har erfaring med økonomistyring og har en sikker faglig hånd på økonomifaglige problemstillinger, gerne fra en offentligt driftsorganisation,
  • er en leder, der kan skabe overblik over komplekse problemstillinger og kan håndtere disse løsningsorienteret,
  • har engagement, handlekraft samt gode samarbejds- og kommunikationsevner,
  • leder anerkendende og skaber tillidsfulde relationer til kollegaer og medarbejdere i områdets institutioner, i områdeledelsen og på tværs i kriminalforsorgen, og
  • delegerer tillidsfuldt beslutningskompetencer og opgaver til dine medarbejdere, fordi du stoler på deres faglighed - men du bevarer det overordnede ansvar og følger op, når der er behov for det.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten med indplacering i løngruppe 1, medmindre du i forvejen er udnævnt som tjenestemand. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen kan besættes varigt eller på åremål. Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2023.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Ved ansættelse som tjenestemand i en varig stilling er ansættelsesområdet Justitsministeriet med tilhørende institutioner og samtlige andre ministeriers departementer.

Dit arbejdssted bliver Områdekontoret i København, Kristineberg 6, 2100 København Ø. Adressen er for nuværende, da vi forventer inden for 1-2 år at flytte til en anden adresse i københavnsområdet.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til stabschef i Områdekontoret Øst Tine Vigild på telefon 20 14 88 01.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via knappen ”Søg stillingen”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest søndag den 15. oktober 2023.

For allerede udnævnte tjenestemænd skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om det kommende Område Øst i kriminalforsorgen

Det kommende Område Øst består af Kriminalforsorgen Sjælland og Kriminalforsorgen Hovedstaden.

Kriminalforsorgen Sjælland omfatter fire institutioner, som består af to lukkede fængsler, et kvindefængsel, ni arresthuse, to KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte.

Kriminalforsorgen Hovedstaden omfatter fire institutioner, som består af et åbent fængsel, otte arresthuse, tre udslusningsfængsler, Intensiv Overvågning (fodlænke), fem KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, et udlændingecenter, et udrejsecenter, og Områdekontoret i København.

Kriminalforsorgen Hovedstaden har ca. 1200 ansatte.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København SV
  • Søndag den 15. oktober 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København Ø

    Head of Financial Risk & QualityDNB er Norges største finanskoncern og en af de største i Norden målt på markedsværdi. Koncernen tilbyder et komplet udvalg af finansielle ydelser, herunder lå..
    • Økonomichef
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0