Rekrutteringsfirma

Hands-on økonomichef til familieejet cykelproducent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem økonomiledelse, effektivisering og automatisering? Så kig nærmere på stillingen som økonomichef hos HF Christiansen, hvor du kan se frem til en fortrolig og ansvarsfuld rolle på allerøverste niveau.

Dedikeret cykelproducent med international vidde


Stolthed, dedikation og fællesskab er absolutte nøgleord hos HF Christiansen, som netop nu søger en hands-on økonomichef. Passionen for det fælles produkt er tydelig at mærke blandt medarbejderne, hvoraf flere har rundet 25-års jubilæet i den familieejede handelsvirksomhed, som både designer, fremstiller og sælger en række kendte danske og internationale cykelmærker.

Som den nyeste tilføjelse til det stærke hold får du det overordnede ansvar for økonomien i en virksomhed i regnskabsklasse stort C. Du bliver et centralt medlem af ledergruppen og en tæt forretningsmæssig sparringspartner for ejerne, og kan mere konkret se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Daglig hands-on personaleledelse og udvikling af økonomifunktionen
  • Sikre udarbejdelse af månedlige, kvartalsvise og årlige rapporteringer for hele virksomheden
  • Sikre debitorstyring, lageranalyse og controlling af indkøb
  • Kontakt til finansieringspartner, revisor, forsikring, jurister, skattemyndigheder etc.
  • Løbende optimering af økonomi, herunder sikre kontinuerligt arbejde med effektivisering, automatisering og digitalisering
  • Bidrage til den daglig ledelse af virksomheden via løbende sparring med CEO
  • Ansvarlig for tværgående projekter

Din base bliver på virksomhedsdomicilet i Randers.

Ledelse, sparring og afrapportering


Vi er på udkig efter dig, som med din store forretningsforståelse og veludbyggede økonomiske værktøjskasse kan sikre effektiv controlling og økonomiledelse.

Du kommer formentligt med en økonomisk uddannelse og har erfaring fra en lignende stilling, hvor økonomi, ledelse, projektledelse, effektivisering og automatisering var nøgleordene. Alternativt har du en baggrund fra revision. Kombineret med dit store drive, dit positive sind og din proaktive tilgang til opgaverne får du derfor hurtigt etableret dig som en kompetent og vellidt kollega, leder og sparringspartner.

Du trives i en hands-on ledelsesrolle, hvor du går forrest som det gode forbillede og sætter en ære i at finde besparelser. Du er ikke bange for at udfordre hverdagen, og derfor griber du naturligt diverse effektiviseringsprojekter og går systematisk til værks for at sikre, at de føres hele vejen fra idé til virkelighed.

Her trækker du på din interesse og kompetencer inden for IT, herunder ERP-systemer, f.eks. Dynamics AX og Excel. Sprogligt behersker du både dansk og engelsk.

Ordentlighed og respekt – for kolleger, kunder og samarbejdspartnere


Hos HF Christiansen er ingen for fine til at se udover egne ansvarsområder og hjælpe hinanden. Det fælles mål er nemlig at levere et godt produkt, som man kan være stolte af, og derfor giver dine kommende ca. 70 kolleger den gerne en ekstra skalle – både for hinandens skyld og for kundens skyld. Hvis du er den nye økonomichef, vil du dermed hurtigt opdage, at der hersker en sund teamånd på tværs af afdelingerne. Tonen er god, og ambitionerne høje.

HF Christiansen er faktisk et af verdens ældste cykelfirmaer, og derfor trækker virksomheden på en rig historik og solid knowhow. Passionen for cyklisme er en del af DNA’et, for man lever og ånder for den danske cykelkultur og alt det, den fører med sig. Kombineret med det høje serviceniveau og den gode kvalitet har HF Christiansen fundet vinderformularen, som sikrer, at kunderne vender retur gang på gang.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Gedved

    Spørring A/S, en førende producent af specialinventar, søger en erfaren og dygtig økonomiansvarlig til en 20-25timers stilling. Virksomheden tilbyder en unik mulighed for at blive en del af sin vi..
    • Økonomichef
    • Gedved
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    If you have an operational mindset, possess strong knowledge in accounting, controlling and IT, and are ready to take on responsibilities across multiple functions, this might be the position for y..
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Brabrand

    Hvis du har et operationel mindset, et stærkt kendskab inden for regnskab, controlling og IT, og er klar til at påtage dig ansvar på tværs af flere funktioner, så er denne stilling måske noget for .
    • Økonomichef
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonomichef i Østjylland

    Brænder du for at udvikle et internationalt førende vandselskab gennem forretningsgørelse, innovation, globalisering og dan..
    • Økonomichef
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
14. maj 2024 15
13. maj 2024 16
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 15
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 13
6. maj 2024 13
5. maj 2024 16
4. maj 2024 16
3. maj 2024 14
2. maj 2024 16
1. maj 2024 15
30. april 2024 16
29. april 2024 14
28. april 2024 15
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 13
23. april 2024 14
22. april 2024 14
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 13
18. april 2024 14
17. april 2024 15
16. april 2024 16
15. april 2024 15
14. april 2024 16