Konsulent med et internationalt mindset søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Brænder du for at arbejde i en international afdeling, hvor vi hjælper studerende og medarbejdere med at komme på udlandsophold? Så kan DU blive en del af UCN International, som netop nu søger en international konsulent.

Om jobbet

Du skal have lyst til at administrere legater til studerende og medarbejdere, som ønsker at rejse ud i verden. De vil primært rejse i forbindelse med EU’s uddannelsesprogram Erasmus+ for at opnå internationale kompetencer.

Når UCNs studerende rejser ud i verden på studie- eller praktikophold, håndteres disse ophold gennem et tæt samarbejde mellem to afdelinger. På den ene side er der de internationale koordinatorer inden for UCNs uddannelsesområder som Teknologi, Pædagogik, Business og Sundhed. Disse koordinatorer er ansvarlige for at give direkte vejledning til de studerende angående studierelevante forløb i udlandet. På den anden side sørger vi i den internationale afdeling for administrationen af legater. Dette inkluderer i høj grad sagsbehandlingen af Erasmus+ legater, som omfatter kvalitetssikring af bevillingerne samt udbetaling.

Når UCNs medarbejdere rejser ud i verden for at besøge udenlandske universiteter eller virksomheder, så kan de også søge om Erasmus+ legater. Derfor bliver dine opgaver også at vejlede dine UCN-kollegaer og sagsbehandle deres legatansøgninger.

Du kommer til at indgå i Team Mobilitet, hvor du vil arbejde sammen med to kollegaer. Derfor skal du kunne arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med andre, hvor sparring og ideudveksling karakteriserer dagligdagen.

Dine opgaver

Som international konsulent vil dine opgaver variere, men din dag vil primært indeholde følgende opgaver:

  • Administration og kvalitetssikring af UCNs bevillingskontrakter fra Uddannelses- og Forskningsministeriet og EU Kommissionen i tæt samarbejde med kollegaer på UCN
  • Superbruger i UCN International’s system MoveON, og samtidig hjælpe systemets brugere
  • Sagsbehandling af ansøgere og administration af legater fra flere forskellige fonde bl.a. i systemerne MoveON og Beneficiary Module.
  • Afholdelse af webinarer for studerende og medarbejdere omkring legatmuligheder samt onboarding af nye udvekslingsstuderende
  • Vejledning og understøttelse af internationale koordinatorer på UCNs uddannelser i forbindelse med håndtering af studerendes udenlandsophold – både de udgående såvel som de indkomne ophold
  • Deltagelse i faglige netværksmøder, partnerbesøg og konferencer i ind- og udland
  • Bidrag til udvikling og gennemførsel af nye og prioriterede arbejdsfelter inden for UCN International’s kerneopgaver såsom Blended Intensive Programmes

Vi forestiller os, at du

  • Har kendskab til administration og sagsbehandling af udlandsophold, gerne fra en uddannelsesinstitution
  • Har lyst og evner til arbejde med digitale administrationssystemer
  • Arbejder med en systematisk tilgang, når du skal gå fra idé til handling
  • Har evnen til at overskue og gennemføre alsidige og komplekse arbejdsopgaver, hvor mange personer er involveret
  • Er serviceminded i din tilgang overfor UCNs studerende, medarbejdere og samarbejdspartnere
  • Har gode kommunikative evner, relationelle kompetencer og lyst til at bruge dem i dialoger, præsentationer og facilitering af samarbejder på tværs af UCN
  • Har flydende sproglige kompetencer i dansk og engelsk i tale og skrift (sprogtest kan komme på tale)
  • Har en imødekommende og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer, der kan ændre sig over tid

Vi tilbyder

UCN International er en spændende, uformel arbejdsplads med mange forskelligartede opgaver. Du kommer til at få en dynamisk hverdag, hvor du kommer til at indgå i et tæt kollegafællesskab i afdelingen. Der vil være gode muligheder for videreudvikle dig fagligt og personligt, og du vil selv få mulighed for at besøge samarbejdspartnere i udlandet.

Afdelingen består af 1 leder og 6 medarbejdere, som alle brænder for det internationale arbejde på UCN.

UCN International har ansvar for at understøtte og styrke UCNs internationalisering på tværs af hele UCN, som taler ind i den overordnede 2030 strategi for UCN. Vi har ca. 9.400 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 9.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCNs aktiviteter er fordelt på en række campus i Aalborg, Hjørring og Thisted.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen som international konsulent er en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC (Stat). Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.

Din primære arbejdsplads vil være på Campus Selma Lagerløfs Vej. Der kan være op til 10 dages rejseaktivitet om året. Det vil være en fordel med kørekort og adgang til bil, da UCN International understøtter alle UCNs campus.

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist er den 1. november 2023 kl. 23.59. Samtaler forventes afholdt torsdag den 16. november 2023. En eventuel anden samtale forventes afholdt torsdag den 23. november 2023.

Stillingen ønskes besat 1. januar 2024.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte International leder, Mette Ø. Samuelsen på tlf.: 72691355 eller e-mail: [email protected].

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksualitet til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 01. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Aalborg

    Er du klar til at krydre din køkkenkarriere?Vi søger lige nu flere køkkenfaglærte vikarer til at hjælpe vores kunder i Jylland, når de mangler ekstra hænder i køkkenet.Vi leder efter dig, s..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 10
17. maj 2024 12
16. maj 2024 12
15. maj 2024 12
14. maj 2024 12
13. maj 2024 12
12. maj 2024 12
11. maj 2024 12
10. maj 2024 12
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 10
1. maj 2024 10
30. april 2024 9
29. april 2024 10
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6