Rekrutteringsfirma

HSE Manager, Ans

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ans By

Top 3 kvaliteter for den rette kandidat er:

Systematisk
Opfølgende
God til mennesker

Du bliver ansvarlig for udrulning af HSE på alle planer

Og projektledelse, hvor man skal have en finger på pulsen :-).

Formålet med jobbet

HSE Manager/Projektlederen definerer, forbereder og leder og udfører projekter i overensstemmelse med forretningsbehov (for det meste fokuseret på HSE) og projektledelsesmetoder og -teknikker (inklusive den definerede projektledelsesramme), for at levere projekter i overensstemmelse med de aftalte mål. Han/hun fører tilsyn med planlægning, implementering og sporing af projekter.

Jobkontekst

Rollen som HSE-Manager & Project Manager er primært relateret til driftsafdelingen i Nutrimin og kan relateres til, Engineering, produktion, IT eller andre områder, hvor projekter defineres og udføres, samt hvor et projekt har en begyndelse, en slutning samt specificerede leverancer.

Uanset funktionen er HSE-Manageren/Projektlederen ansvarlig for sundheds-, sikkerheds- og miljøaspekterne af vores fabrikslokalitet; Nutrimin i Ans og for at opfylde projektmål inden for kvalitet, tid og budgetmål samt for at håndtere eventuelle tilknyttede risici.

Rollen kræver typisk stærke HSE-kompetencer, teknisk konceptforståelse og dokumenteret projektledelseserfaring.

• Nøgleansvar

o Sikre, at aktiviteterne indenfor driften altid er i overensstemmelse med de forskellige tilladelser.

o Sikring af sikkerhedsaspekterne i projekter, fra planlægning til implementeringsfase;

o Støtte den løbende forbedring af HSE-præstationer;

o Rådgivning og rapportering af arbejdsmiljø og sikkerhed og miljøpræstationer til MT og de operationelle teams;

o Træning og instruktion af medarbejdere og organisation i forhold til sikkerhed og holdning.

• Projektforberedelse og planlægning

o Sikrer, at kravene til et projekt er ekspliciterede, udfordringskrav i lyset af forretningen af funktionelle mål, i overensstemmelse med projektets mål og målsætninger og budgetkrav, for at sikre, at projektmålene er i overensstemmelse med interne kunder og andre interessenter ' behov.

o Planlægger, budgetterer, overvåger og dokumenterer alle aspekter af projektet (omfang, styring, omkostninger, timing, teknologi, kvalitet, begrænsninger, antagelser, indbyrdes afhængighed, risici og andre spørgsmål). Tildeler ansvar og opgaver i projektstrukturen og laver den detaljerede projektplanlægning, som identificerer og rækkefølger de aktiviteter, der er nødvendige for at gennemføre projektet med succes, for at have tilstrækkelige projektmål, budget og planlægning, som muliggør realisering af projektleverancer.

o Etablerer en passende projektstyringsstruktur for at muliggøre effektiv kommunikation til projektteamet, interessenter og brugere.

• Projektudførelse

o Styrer projektudførelsen, koordinerer alle involverede interne og eksterne parter og overvåger overensstemmelse med projektplanen og godkendte ændringer heraf. Sikrer vellykkede overgange, der resulterer i vedtagelse og realisering af forandringer forårsaget af projektet. Indhenter de nødvendige godkendelser til projektet fra alle interne og eksterne interessenter, for at realisere projektresultaterne i henhold til projektplanlægningen og projektkravene og den(de) interne kunde(r) er tilfredse.

• Projektovervågning, kontrol og rapportering

o Analyserer, fastlægger og styrer en risiko-, problem-, ledelses- og kvalitetsplan og overvåger og kontrollerer (og styrer) realiseringen af leverancer i overensstemmelse med eksplicitte kvalitetsaftaler, standarder, budget og retningslinjer.

o Overvåger, administrerer og rapporterer om budget, tid, organisation, ressourcer, kvalitet og risici for de tildelte projekter, træffer korrigerende handlinger, når det er nødvendigt, og sikrer tilstrækkelig rapportering for at sikre, at projektet leveres inden for budgettet og opfylder målene. Sikrer en solid projektadministration, dokumentation i overensstemmelse med Nutrecos/Nutrimins retningslinjer

o Gennemgå kvaliteten af det arbejde, der udføres af projektgruppen på regelmæssig basis for at sikre, at det lever op til projektstandarderne

o Giver regelmæssige status- og projektforløbsopdateringer (rapportering) til interessenterne (projektejer og styregruppe) på aftalte tidspunkter og når det er nødvendigt, og letter projektets beslutningsproces, så risici og kvalitetsforventninger deles, gennemsigtige og sikres, og projekteskaleringer behandles rettidigt.

• Projektlukning

o Sikrer lukning af projekter for alle interessenter, herunder projektdokumentation, afslutningsmateriale, definition af potentielle opfølgningsaktiviteter og overdragelse af projektet til forretningen, så projektresultaterne er gennemsigtige og tilgængelige for (beslutningstagning og værdiansættelse af) relevante interessenter.

• Vidensudvikling og - Deling

o Følger med intern og ekstern kommunikationsudvikling inden for det funktionelle domæne og ekspertise og sikrer udvikling, overførsel og fastholdelse af ny og topmoderne viden inden for ekspertiseområdet for at vedligeholde opdateret viden og indsigt i udviklingen på ekspertiseområdet

• People Management

Leder og coacher projektteams, motiverer medarbejderne gennem oprigtig og konkret feedback og tager passende skridt, når det er nødvendigt.

• Kvalifikationer og erfaring

Flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt

• Key Performance Indicators

Tildelte projekter afsluttes i tide og inden for budget med opnåelse af mål og leverancer

• Kvalitet af support og rådgivning til projektejere og styregruppe

• Overholdelse af projektledelsesproces, metoder og værktøjer

• Overholdelse af virksomhedens politikker og lokale love inden for HSE

Du tilbydes:

  • At blive en del af en meget succesfuld og velrenommeret virksomhed med en klar international profil.
  • En unik mulighed for at deltage i videreudviklingen af branchens bedste produkter.
  • Konkurrencedygtige vilkår og betingelser.
  • Et godt fagligt og socialt miljø.
  • Fast løn, pension, forsikring og benefits
  • Nutrimin har en flad organisation og en uhøjtidelig omgangstone, hvor du vil referere til Produktionschefen.

Ansøgning

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Folmann, ERHR Rekruttering på tlf. 2121 6464

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed.

Fremsend venligst dansk ansøgning og dansk CV via vores online ansøgningsformular i højre kolonne. Ansøgningsfrist og tiltrædelse snarest muligt, men vi venter på den rette.
Samtaler afholdes løbende - bemærk at den afsluttende samtale vil foregå på engelsk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ans By.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ans By

Lignende jobs

  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Til vores Customer Success Team søger vi endnu en kollega, vi søger dig som sætter en ære i at yde en god support for kunder. I rollen som Customer Support Technician bliver du en integreret de..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Elsker du succes og glade kunder?Så er det netop dig, vi mangler på holdet i vores flotte butik i Herning. Har du styr på salgsteknikkerne, og kan du give den bedste kundeservice? Så tilbyder vi .
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Silkeborg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ans By

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ans By over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0