Projekttekniker til BMS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du arbejde i en organisation hvor fokus på talentudvikling og arbejdet med de nyeste teknologier går hånd i hånd? Så har vi jobbet til dig!

I Siemens Smart Infrastructure vil du opleve en arbejdskultur, som er præget af afveksling og fleksibilitet. Vi skaber rum for udvikling i jobbet, både professionelt og personligt, og grobund for, at du kan udfolde alle dine talenter – inden for de nyeste teknologier. Lyder det som noget for dig? Så læs endelig videre.

I Siemens Smart Infrastructure oplever vi en stigende efterspørgsel på vores ydelser til flere større projekter, både nybyggerier og renovering af eksisterende bygninger, hos offentligt og privat byggeri i Danmark. Sideløbende med vanlig høj aktivitet hos eksisterende kunder. Derfor søger vi teknikere inden for CTS-/BMS-systemer til opstart og indkøring af varme- og ventilationsanlæg samt programmering og idriftsættelse af lysanlæg og enkeltrumsreguleringer.

Du vil blive en del af et team bestående af specialiserede og engagerede kollegaer, hvor arbejdsindsatsen er præget af et højt fagligt niveau og stor interesse for udviklingen af nye produkter. Gennem vores gode teamwork og kundefokus, leverer vi resultater og professionelle ydelser af høj kvalitet.

Hvad er dine ansvarsområder

Dine primære opgaver er at etablere nye anlæg/systemer, opgradere eksisterende systemer, ændre automatik efter vores kunders ønsker samt udarbejde test og dokumentation, i tæt samarbejde med øvrige projektdeltagere. Derudover kan du se frem til følgende opgaver:

  • At bidrage til et effektivt og smidigt projektforløb
  • Sikre en god dialog med kunden og andre interessenter i projekterne
  • Udarbejde forbedringer og udvikling af test og indreguleringsforløb
  • I samråd med projektleder at idriftsætte anlæg, således at de opfylder kravspecifikationer
  • Udvikle området omkring opstart og test af anlæg, med kunder og kollegaer


I din ansættelse vil du blive tilbudt oplæring i vores systemer, ligesom der er muligheder for at få erfaring med områder inden for netværk og serverløsninger.

Vi ser gerne, at du besidder følgende kvalifikationer:

  • Du er uddannet elektriker, el-installatør, maskinmester, automationsteknolog eller lignende
  • Du har et godt kendskab til og erfaring med arbejdet som projekttekniker inden for ventilationsanlæg, VVS-installationer, lysanlæg og/eller CTS/BMS-anlæg
  • Erfaring med S7 er en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring med KNX/Dali er en fordel, men ikke et krav
  • Du er udadvendt og evner at opbygge og udvikle kunderelationer
  • Du er i besiddelse af kørekort og kan fremvise ren straffeattest


Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte.

Bliv en del af Smart Infrastructure

I alle vores aktiviteter sætter vi dagligt handling bag vores ambition om at være en miljømæssig, social og økonomisk bæredygtig virksomhed. Vi tilbyder dig en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor vi arbejder sammen og støtter hinanden i vores individuelle projektroller og opgaver. I Siemens er der højt til loftet og plads til udvikling og spændende karrieremuligheder i et internationalt miljø. Via dine kvalifikationer, projekterfaring og egne ønsker, bidrager du til opnåelse af teamets og organisationens mål, for at matche fremtidens krav til energiløsninger. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. Du kan se mere om Siemens som arbejdsplads her.

Hvad skal du ellers vide

Siemens Smart Infrastructure er en division i Siemens koncernen. I Danmark har vi aktiviteter og løsninger inden for bygningsautomatik (HVAC), energioptimering (ESCO) samt tyverisikring, adgangssikring, brandsikring og video-overvågning. Smart Infrastructure er med 44.000 ansatte over hele verden blandt de førende på alle vores aktivitetsområder inden for udvikling, produktion, salg, installation og vedligeholdelse. I Danmark har Smart Infrastructure ca. 300 ansatte. Læs mere om Siemens Smart Infrastructure her.

Interesseret?

Så ser vi frem til at modtage CV og ansøgning fra dig. Send os gerne din ansøgning snarest, da vi afholder samtaler løbende, og vi tillader os at lukke for modtagelsen af ansøgere, når den rette kandidat er fundet.

Ønsker du yderligere information, kan du kontakte Team Lead Michael Kranker på tlf +45 2122 0911. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte rekrutteringsteamet på [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!

Organization: Smart Infrastructure

Company: Siemens A/S

Experience Level: Experienced Professional

Full / Part time: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
13. maj 2024 72
12. maj 2024 73
11. maj 2024 72
10. maj 2024 70
9. maj 2024 69
8. maj 2024 69
7. maj 2024 64
6. maj 2024 63
5. maj 2024 62
4. maj 2024 66
3. maj 2024 66
2. maj 2024 70
1. maj 2024 76
30. april 2024 78
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83
18. april 2024 79
17. april 2024 80
16. april 2024 77
15. april 2024 84
14. april 2024 83
13. april 2024 86