Økonomikonsulent/specialkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Er du analytisk stærk? Og tænker du på udvikling imens du sikrer driften? Vil du være med til at drive økonomien for den borgernære service i en lille kommune - lige der hvor virkeligheden rammer samfundsudfordringerne? Vi har brug for en ny kollega, der skal hjælpe og til at blive skarpere på analyser, datastyring og formidling.

Økonomiafdelingen er en afdeling i løbende udvikling. Vi er 16 medarbejdere med en spændende hverdag og et hav af spændende og udfordrende opgaver inden for budget, regnskab, indkøb og opkrævning. Vi søger en dygtig og engageret økonomikonsulent med ansættelse fra den 1. marts. Der vil være mulighed for ansættelse som specialkonsulent alt efter kvalifikationer og erfaring.

Centralt for økonomiafdelingen er et stærkt budgetgrundlag, dette fundament skal styrkes og videreudvikles. Som økonomikonsulent for et større fagområde vil du få en central rolle i dette arbejde og blive en nøglespiller både i forhold til budgetarbejdet og opfølgningen. Herudover vil du være en vigtig medarbejder for både vedligeholdelsen og udviklingen af de økonomiske værktøjer i Dragør Kommune.

Hvem er du?
Mon ikke du har analytiske evner og kan se sammenhænge uden at miste blikket for detaljen. Du er en stærk formidler, der både i skrift og tale evner at forklare økonomiske problemstillinger –både til et medlem af kommunalbestyrelsen og en leder af en daginstitution. Du er vild med at bruge regneark og at jonglere med data. Vi forventer med andre ord, at du har den økonomiske værktøjskasse i orden.

Du er ambitiøs, energisk, og har en god organisationsforståelse. Samtidig evner du at se og udnytte systemernes muligheder og tør udfordre status quo, så vi hele tiden udvikler os og gør det lidt bedre hver gang.

Dragør er en lille kommune, så du får lov til at arbejde med et bredt udvalg af opgaver – både store og små. Du har samtidig lyst til at indgå i et miljø, med skiftende roller og afvekslende arbejdsopgaver. Kort sagt skal du kunne lide afvekslingen mellem udviklings- og rutineopgaver i en lille organisation med en bred kontaktflade, tæt på direktion og faglige ledere.

Vi lægger vægt på, at
  • du har en analytisk tankegang og en interesse for økonomi, samt kan formidle økonomien til ikke-økonomer,
  • du har lyst til afvekslende arbejdsopgaver mellem drift og udvikling, og ser det vigtige i at skabe et godt fundament for en god økonomistyring, og
  • du har en adfærd, hvor ordentlighed og ansvarlighed er kendetegnende for både din opgaveløsning og dine relationer til kollegaer og samarbejdspartnere.


Det faglige grundlag skal være i orden, så vi forventer, at
  • du har en økonomisk uddannelse og gerne erfaring med kommunalt budgetarbejde,
  • du i praksis har arbejdet med analyseopgaver,
  • du har godt kendskab til KMD-Opus eller tilsvarende økonomisystem


Din kommende arbejdsplads
Vi tilbyder store frihedsgrader og indflydelse på udviklingen i dit eget arbejde og gode muligheder for videreudvikling - både personligt og fagligt. Vores dagligdag er præget af en uformel omgangsform og vi sætter pris på at have et godt miljø, både internt i afdelingen og i relation til vores andre kollegaer i Dragør Kommune.

Vi hjælper og understøtter hinanden. Vi er nysgerrige på faglig udvikling og sparring med kolleger. Vi er energiske og – selvfølgelig – ansvarlig for vores egne opgaver, over for Dragør som arbejdsplads og kommunens borgere, foreninger og erhvervsliv – dem vi er til for.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte økonomichef Bjarne Schultz Jensen på telefon 32 89 01 35 eller budgetchef Ole Daugaard på telefon 32 89 01 07.

Vi forventer at holde samtaler den 23. januar. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Send den nu eller inden den 16. januar 2023, kl. 9.00 via kommunens rekrutteringssystem.

Dragør er et traditionsrigt og velbevaret bysamfund i tæt nærhed til København med 12 km til Rådhuspladsen. Mere end 14.600 borgere og masser af turister nyder godt af vores enestående havnemiljø og naturområder langs kysten. I Dragør Kommune er det vores daglige mål at sikre borgerne den bedste service.

Vi er en attraktiv arbejdsplads og kan hver dag glæde os over et hold af engagerede og kvalificerede medarbejdere, der bakker op om vores mål og værdier. Vi lægger vægt på trivsel og ønsker at skabe rammerne for et godt liv – både på og uden for arbejdspladsen. Vil du vide mere, så besøg os på www.dragoer.dk.

Stillingsbetegnelse


Økonomikonsulent/specialkonsulent

Ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger


Økonomiafdelingen

Tiltrædelse


1. marts 2023

Ansøgningsfrist


16. januar 2023

Kontaktperson


Ole Daugaard på 32 89 01 07

Uddannelse


Økonomisk uddannelse

Arbejdsområde


Økonomi


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 4
13. maj 2024 3
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4