Er du vores nye kollega i SCIENCE Uddannelse?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Vi søger en engageret og servicemindet fuldmægtig (37 timer) til verdens bedste studieadministrative team, der sætter en ære i at håndtere store driftsopgaver med teamwork, højt humør og stor professionalisme. Som fuldmægtig vil du være ansvarlig for at sikre, at alle administrative processer udføres korrekt og effektivt. Din indsats vil have direkte indflydelse på de studerendes oplevelse og trivsel.

Kan du lide at veksle mellem drift og udviklingsorienterede opgaver i din dagligdag? Har du lyst til at arbejde i en administration, der aldrig står stille? Kan du bidrage til at sikre en stabil sagsbehandling og samtidig turde udfordre arbejdsgange og rutiner?

Så er du måske vores nye kollega i Studieadministrationen på Det Natur og Biovidenskabelige fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet.

Vi er 8 engagerede kolleger i teamet og står blandt andet for specialeadministration, udstedelse af beviser og diplomer, optag på kandidatuddannelser på SCIENCE, samt betjening af vores studerende i Studenterservice.

Hvad går jobbet ud på?

Vi søger en kollega, som er nysgerrig på at være en del af en politisk styret organisation, hvor hverdagen i høj grad og høj fart afhænger af den politiske dagsorden.

Samtidig lægger vi vægt på at skabe en robust og dynamisk administration. Det gør vi bl.a. ved at holde daglige tavlemøder, hvor vi fordeler vores arbejdsopgaver og tilpasser dem til en omskiftelig hverdag. Herudover har vi solide makkerskaber på alle vores opgaver, så vi løfter i flok.

Du skal have mod på at indgå i hele det studieadministrative område, hvor du vil få mange forskelligartede opgaver, bl.a.:

  • behandle ansøgninger om optag på kandidatuddannelse og kommunikere både internt og eksternt i forbindelse med ansøgningsprocessen, herunder til vores mange internationale ansøgere
  • udfærdigelse af eksamensbeviser og diplomer
  • sagsbehandling og godkendelse af specialekontrakter og samarbejde med vores tolv institutter omkring hele specialeforløbet
  • betjening af studerende i vores Studenterservice på telefon, mail og webinars
  • praktiske systemmæssige opgaver, f.eks. at opdatere cpr-numre i systemerne og udmelde studerende
  • indgå i fællesopgaver på tværs af hele sektionen, såsom at få kursus-og eksamenstilmeldinger til at falde på plads i systemerne og sagsbehandle dispensationer fra ansøgningsfrister

Vi har travlt året rundt, og vi har brug for en engageret og omstillingserfaren kollega, som ikke lader sig vælte omkuld af udfordringer. Du skal være indstillet på at kaste dig over forskellige slags arbejdsopgaver i stadig forandring. Du har lyst til at være en del af et stærkt hold, hvor alle bidrager, er fleksible og motiverer hinanden.

Hvad forventer vi os af dig?

Det er essentielt, at du trives med både små og store opgaver. Du forstår, at en sikker og effektiv drift er afgørende, og du er motiveret for at jonglere mellem at tage individuelt ansvar, arbejde i et makkerskab og tage hensyn til dine kollegaer, både i teamet og i hele sektionen. Du har en analytisk sans og kan lide at gå i detaljer med en opgave. Du kan bevare overblikket og har styr på deadlines – især når vi løber stærkt. Vi lægger vægt på, at du tænker videre end til næste mail eller kun på morgendagens opgaver.

Du skal have erfaring med at arbejde i forskellige systemer, forholde dig til regler og rammer og være villig til at indgå i teamwork.

Derudover skal du

  • have en videregående uddannelse på kandidatniveau
  • være vant til at arbejde med mange systemer samtidig
  • beherske engelsk og dansk på højt niveau - både i skrift og tale
  • have analytiske evner og være stærk i skriftlig formidling til forskellige målgrupper
  • være serviceminded og trives med direkte kontakt til studerende og kolleger
  • være systematisk, metodisk og proaktiv
  • hurtigt kunne omstille dig fra én type opgave til en anden
  • være en holdspiller og have en motiverende tilgang til opgaverne og organisationen

Det er en fordel hvis du har erfaring med sagsbehandling og afgørelser, samt med MS Excel.

Om os

I SCIENCE Studieadministration varetager vi de studerendes administrative liv. Vi er med i optagelsen, indskrivningen, eksamenerne, aktivitetskontrollen, specialeadministrationen og beviset og udskrivningen – og det er også os, der administrerer når de studerende kommer tilbage i p.hd. -eller efter -og videreuddannelsesforløb.

Vi er en ambitiøs sektion, som hele tiden har for øje at optimere vores sagsgange og daglige drift og derved yde vores absolut bedste for at sikre en smidig og effektiv administration. Vi har en uformel tone og lægger stor vægt på fællesskab både socialt og fagligt. Vi er 30 medarbejdere og en sektionsleder. Studieadministrationen er en af i alt fire sektioner, der tilsammen udgør SCIENCE Uddannelse.

SCIENCE Uddannelse har cirka 90 medarbejdere, der har ansvar for den daglige drift og udvikling på uddannelsesområdet for vores 1150 Ph.d.-studerende og vores 9000 kandidat –og bachelorstuderende.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job med engagerede og gode kolleger i et udviklingsorienteret og godt socialt miljø. Vi er en fleksibel arbejdsplads.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse sker som fuldmægtig i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Aflønning i henhold til AC-overenskomst er anciennitetsbestemt. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Vi har flekstid.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende din ansøgning med bilag via Jobportalen senest 25. oktober 2023. Tiltrædelse gerne hurtigst muligt og senest 1. januar 2024.

Tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 43 og 44.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål

Teamleder Mathilde Corydon Hochheim, tlf.: 35 33 09 70

Sektionsleder Betina Kongsbak, tlf.: 35 32 42 76

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg C
  • Onsdag den 25. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0