Socialfaglig adjunkt eller lektor til undervisnings-, forsknings- og udviklingsopgaver på Institut for Socialrådgiver...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du en stærk socialfaglig profil, og har du lyst til at uddanne fremtidens socialrådgivere og bidrage til vidensgrundlaget på området? Så er du måske vores nye kollega.

Institut for Socialrådgiveruddannelse på Københavns Professionshøjskole (KP) søger en socialfaglig adjunkt eller lektor med viden og erfaring inden for det sociale område til at varetage undervisnings- samt forsknings- og udviklingsopgaver.

Om jobbet
Som adjunkt/lektor ved Institut for Socialrådgiveruddannelse kommer du til at arbejde i et af vores teams, som er tværfagligt sammensat af undervisere funderet i socialt arbejde, jura, psykologi eller samfundsvidenskab. Sammen med dit team vil du varetage udviklingen og gennemførelsen af undervisning, vejledning og afholdelse af eksamen.

Institut for Socialrådgiveruddannelse har et velintegreret og omfattende forsknings- og udviklingsmiljø, der har fokus på praksisnære og professionsrettede projekter med relevans for uddannelsen og for praksis. Som adjunkt/lektor vil du få mulighed for at indgå i forsknings- og udviklingsaktiviteter i forlængelse af KP’s mål om mere praksisnær forskning, og forskning der besvarer udfordringer i praksis. Instituttet har derudover et tæt samarbejde med KP’s afdeling for videreuddannelse inden for områderne ”Social, sundhed og beskæftigelse”, der bl.a. udbyder forskellige diplomuddannelser og rekvirerede forløb på det sociale område. Dine opgaver vil således også kunne ligge i dette regi.

Om dig
Du har en relevant uddannelse inden for det socialfaglige område, suppleret med en efteruddannelse på diplom-, master-, kandidat eller ph.d.-niveau. Vi søger i udgangspunktet en generalistprofil inden for det sociale område. Dvs. din erfaring kan ligge både inden for børn og unge, udsatte voksne eller beskæftigelse. Det vil afhænge af ansøgerfeltet, hvilket underviserteam stillingen placeres i. Derudover forestiller vi os, at du har:

  • praksis eller forskningserfaring fra det sociale område
  • undervisningserfaring, herunder erfaring med projektvejledning
  • erfaring med forsknings- og udviklingsopgaver eller projektorganiseret arbejde
  • indgående kendskab til vidensgrundlaget i socialt arbejde
  • stærke relations- og samarbejdskompetencer og evnen til at mestre et alsidigt arbejdsliv med forskelligartede opgaver.

Om os
Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor engagementet i vores kerneopgave – at uddanne dygtige socialrådgivere – er stort! Vi er en fleksibel arbejdsplads med gode og meget dygtige kolleger og et stærkt og bredt arbejdsfællesskab.

Socialrådgiveruddannelsen på KP udbyder tre studieretninger med hver sin toning: den klassiske (i København, Hillerød og på Bornholm), den interkulturelle/internationale (København) samt en nyopstartet samlæst studieretning med særligt fokus på tværprofessionelt samarbejde om tidlig indsats.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den 1. august 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Arbejdspladsen er beliggende på Kronprinsesse Sofies Vej 35, 2000, Frederiksberg.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutchef Helle Rode Johansen på tlf.: +45 51632690.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 13-06-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 55
1. maj 2024 58
30. april 2024 57
29. april 2024 51
28. april 2024 56
27. april 2024 59
26. april 2024 55
25. april 2024 52
24. april 2024 55
23. april 2024 53
22. april 2024 53
21. april 2024 55
20. april 2024 54
19. april 2024 53
18. april 2024 52
17. april 2024 50
16. april 2024 47
15. april 2024 46
14. april 2024 46
13. april 2024 47
12. april 2024 46
11. april 2024 44
10. april 2024 44
9. april 2024 51
8. april 2024 58
7. april 2024 57
6. april 2024 54
5. april 2024 51
4. april 2024 52
3. april 2024 50
2. april 2024 56