Engagerede og ambitiøse coaches søges til studiejob i FIDIMI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Herlev

Engagerede og ambitiøse coaches søges til studiejob i FIDIMI


Brænder du for at hjælpe mennesker til et sundere liv? Er du ekspert i at kommunikere på en måde, der er tydelig og meningsfuld, uanset hvem din modtager er? Er du struktureret og god til at arbejde med frihed under ansvar? Og har du lyst til at være en del af et sundhedsfagligt team, der hver dag arbejder for at udbrede sundheden? Så er du måske den coach, vi lige nu er på udkig efter.

OM OS
Flere virksomheder investerer i deres medarbejders sundhed – dette mærker vi også hos FIDIMI. Vi har skabt et digitalbaseret sundhedskoncept, som hjælper virksomheder med at forebygge og håndtere sundhedsmæssige udfordringer. Det er individets individuelle behov, som er i fokus, og med udgangspunkt i en digital screening, som kortlægger den enkeltes sundhedstilstand, tager vi hånd om medarbejderens personlige målsætninger og eventuelle udfordringer. I forhold til at skabe mærkbare resultater, ved vi, at den personlige relation er en essentiel ’driver’. Medarbejdere med sundhedsmæssige udfordringer får derfor tilbudt et forløb med en personlig coach, der guider og motiverer den enkelte ud fra dennes situation og målsætning – det er her, du kommer ind i billedet.

OM STILLINGEN
Som coach bliver du en del af et sundhedsfagligt stærkt team, der samarbejder og hjælper hinanden, så vi sammen skaber stor faglighed og opnår bedst mulige resultater. Dine primære arbejdsområder vil være telefoniske sundhedssamtaler med virksomheders medarbejdere, online coaching indenfor sundhed og trivsel, samt tilrettelæggelse af mål og delmål for brugerne. Derudover vil der i perioder være andre arbejdsopgaver som online mikrotræning, foredrag og administration, afhængig af efterspørgslen. I arbejdet som coach fokuseres der på at flytte mennesker, herunder opnåelse af store som små målsætninger, resulterende i sundere og gladere medarbejdere.

DIN PROFIL
Du er under uddannelse indenfor idræt, humanfysiologi, ernæring & sundhed, fysioterapi eller lignende - og du brænder for at hjælpe individer med at fremme fysisk og mental sundhed. Du tager et naturligt ansvar for dine arbejdsopgaver og følger op. Du er god til at planlægge og strukturere din tid, og trives i et job, hvor du har frihed under ansvar. Du kan arbejde selvstændigt men trives også godt i samarbejde med andre.

Som person er du positiv og energisk. Du brænder for at hjælpe andre, og går langt for at skabe resultater. Du er en stærk kommunikator – du formår hurtigt at aflæse mennesket på den anden side af skærmen, og tilpasser din kommunikation og coaching til kundens individuelle behov, så du sikrer den rette fremdrift. Med dit positive do'er-mindset formår du at få skabt tillidsfulde og professionelle relationer. Du opleves som imødekommende og selvsikker, er fleksibel og har en evne til at kunne motivere andre.

VI TILBYDER
Vi tilbyder et spændende studiejob, med en ugentlig arbejdstid på cirka 10 timer. Der er gode arbejds- og personaleforhold, og vi prioriterer en sund livsbalance. I stillingen vil du få mulighed for både faglig og personlig udvikling – og du bliver en del af et fantastisk team med gode kollegaer, som alle har et højt fagligt niveau, stort engagement og en energi.

FIDIMI er en del af PrimaCare, der er en netværksvirksomhed, bestående af dygtige, sundhedsfaglige kolleger. FIDIMI har et tæt samarbejde med både PrimaCare og Dansk Sundhedssikring, der er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Du vil blive en del af et dynamisk sundhedshus, der tilsammen huser over 200 medarbejdere, der alle arbejder for at forbedre sundheden for vores kunder. Selvom vi har travlt, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og humor i dagligdagen. Virksomhedskulturen er uformel, og kommunikationen er direkte og respektfuld. Vi løfter i flok, og der er kort vej fra idé til handling.

I FIDIMI bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET

Vil du gerne være vores nye kollega? Så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Cristina Michaelsen på +45 22 48 85 20 eller mail [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 17
14. maj 2024 14
13. maj 2024 15
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 15
8. maj 2024 14
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 17
4. maj 2024 17
3. maj 2024 16
2. maj 2024 17
1. maj 2024 17
30. april 2024 18
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 14
24. april 2024 13
23. april 2024 13
22. april 2024 11
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 16
18. april 2024 15
17. april 2024 18
16. april 2024 18
15. april 2024 20