Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelser søger docent til forskningsprogrammet ”BØRNELIV”

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Til at opbygge forsknings- og udviklings-(FoU) programmet ”BØRNELIV – Indsatser der adresserer børns sundhed og trivsel”, søger vi en docent med stærke kompetencer inden for anvendelses- og praksisrettet forskning.

”BØRNELIV” er et tværprofessionelt FoU-program, der er forankret på Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelserne (ITJ) på Københavns Professionshøjskole. Instituttet består af ergoterapeut-, fysioterapeut-, psykomotorik- og jordemoderuddannelsen.

Ansøger skal opbygge, udvikle og lede forskningsprogrammet i samarbejde med programmets anden docent. Ansøger vil have særligt ansvar for området, der fokuserer på det 0-6 årige barns trivsel og sundhed, herunder familiedannelse.

Forskning- og udviklingsmiljøet
FoU på Københavns Professionshøjskole besvarer udfordringer i praksis og er kendetegnet ved at være praksisnær og anvendelsesorienteret.

FoU-miljøet på ITJ er organiseret i to FoU-programmer, nemlig BØRNELIV og ARBEJDSLIV, der går på tværs af instituttets fire professioner. FoU-miljøet er tæt forbundet med instituttets uddannelser, undervisere og studerende. ITJ har ca. 100 undervisere ansat, hvoraf 18 har opnået ph.d.-grad, og yderligere tre er igangværende ph.d.-studerende. Ca. 25 undervisere er årligt involveret i FoU. Instituttet har ca. 1800 studerende, som i løbet af uddannelsesforløbet har mulighed for at blive tilknyttet FoU-aktiviteter, f.eks. som studentermedhjælp, i praktikforløb, i bachelorforløb og/eller som forskningssemesterstuderende. Du får således en særlig mulighed for at præge fremtidens sundhedsuddannelser og dimittender.

Om jobbet
Vi tilbyder dig ansættelse i et dynamisk og spændende FoU-miljø i vækst, hvor du kommer til at indgå som en del af et docentteam på fire, der hver har ansvar for en satsning inden for eget forskningsområde i et af de to FoU-programmer. Alle fire docenter har i fællesskab ansvar for at lykkes med videreudvikling af instituttets samlede FoU-miljø.

Dine opgaver som docent:

  • Være medansvarlig for opbygning af ”BØRNELIV”-programmet, samt udvikling af ITJ's samlede FoU-miljø
  • Etablere og lede en FoU-satsning inden for det 0-6 årige barns sundhed og trivsel
  • Deltage i en strategisk og tværprofessionel forskningssatsning på KP om barnets første 6 leveår
  • Søge eksterne konkurrenceudsatte midler fra offentlige og private fonde og puljer til instituttets FoU-projekter
  • Facilitere og gennemføre FoU-projekter i samarbejde med ansatte på ITJ, andre institutter på KP samt relevante eksterne parter fra f.eks. regioner, kommuner og universiteter
  • Formidle viden indhentet fra ITJ's FoU-aktiviteter, herunder publicering af artikler i internationale, fagfællebedømte tidsskrifter
  • Medvirke til at udvikle og vedligeholde stærke nationale og internationale forskernetværk
  • Omsætte forskningsbaseret viden ind i instituttets uddannelser
  • Inddrage studerende i forsknings- og udviklingsprojekter herunder vejledning af bachelorprojekter.

Om dig

  • Du har en ph.d.-grad eller tilsvarende
  • Du har erfaring med strategisk forskningsledelse. Formel forskningslederuddannelse er en fordel. Du har interesse i og kan se potentialet i at løfte forskningen inden for det 0-6 årige barns sundhed og trivsel, men det er ikke et krav, at din hidtidige forskning er inden for dette område
  • Du har stor erfaring med projektudvikling og projektledelse af forsknings- og udviklingsprojekter inden for praksisrettet og anvendelsesorienteret forskning
  • Du har gode relationer i relevante nationale og internationale netværk og har dermed et godt grundlag for samarbejde på tværs af forskningsinstitutioner samt offentlige og private aktører
  • Erfaring med at indhente konkurrenceudsat ekstern finansiering
  • Stærke formidlingskompetencer, herunder publicering af forskningsresultater i fagfællebedømte tidsskrifter
  • Undervisnings- og vejledningserfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som docent med start snarest muligt. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og iht. Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.m.

Ansættelse som docent forudsætter positiv docentbedømmelse af et eksternt, videnskabeligt bedømmelsesudvalg, der nedsættes i forbindelse med, at stillingen skal besættes, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.m.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte dekan Randi Brinckmann på tlf.: +45 51632800 eller docent Anna Bugge på tlf.: +45 51632509.

Interesseret?
Send din ansøgning* via ansøgerknappen senest den 01-03-2023.

*Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, CV, en publikationsliste samt maksimum tre udvalgte publikationer, som du ønsker inddraget i bedømmelsen. Du må gerne motivere valget af publikationer ift. stillingsopslaget. Du skal desuden vedhæfte dokumentation for undervisning, fx i form af et undervisningsportefolio, samt en forskningsplan, som du har skrevet ind i denne skabelon.

Det eksterne, videnskabelige bedømmelsesudvalg skal vurdere dine faglige kvalifikationer, mens dine samlede kvalifikationer vil blive vurderet af et internt ansættelsesudvalg. I kriterier ved docentbedømmelse kan du orientere dig om det grundlag, ansøgerne bedømmes på af det eksterne bedømmelsesudvalg.

Der vil blive foretaget en præselektion ift. kandidaternes kvalifikationer inden videresendelse af kandidater til bedømmelse i det eksterne bedømmelsesudvalg.

Vurderingsprocessen med inddragelse af begge udvalg forventes at finde sted i ugerne 9-15.

Vi forventer at afholde samtaler i april.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du interesse for international politik og er på udkig efter et studiejob, hvor du bliver fagligt udfordret og er med til at sikre danske virksomheder bedre vilkår på udenlandske eksportmarkeder? Så er DI’s afdeling for Global Handel & Investeringer måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. maj 2024 22
8. maj 2024 25
7. maj 2024 26
6. maj 2024 27
5. maj 2024 30
4. maj 2024 28
3. maj 2024 26
2. maj 2024 28
1. maj 2024 29
30. april 2024 29
29. april 2024 18
28. april 2024 17
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 20
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 19
15. april 2024 19
14. april 2024 18
13. april 2024 20
12. april 2024 17
11. april 2024 14
10. april 2024 13
9. april 2024 13