Vi har babyboom og kolleger der går på pension

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Søger du et fagligt fællesskab, hvor der ydes sygepleje af høj kvalitet?

Søger du rammer, hvor du har plads til at udføre og udvikle din sygepleje?

Søger du at specialiserer dig, og være blandt de bedste til at varetage sygeplejen til den kardiologiske eller lungemedicinske patient?

Så er du den nye kollega vi søger
Vi er midt i et større babyboom og vi skal sende gode erfarne kolleger på pension, så nu er der mulighed for at søge en spændende stilling og blive en del af vores faglige og sociale fællesskab.

Vi søger kolleger til både lungemedicin og kardiologien/endokrinologien. Du har derfor mulighed for at søge en stilling der er tilknyttet primært vores lungemedicinske patienter eller vores kardiologiske/endokrinologiske patienter. Er du i tvivl, så har du her også mulighed for at blive klog på specialerne, og så beslutte dig senere.

Om os
Vi er en afdeling bestående af 60 sygeplejersker og 10 social og sundhedsassistenter, der sammen varetager plejen af 3 spændende specialer.

Vores afdeling består af et fælles sengeafsnit, hvoraf de 10 senge er kardiologiske, de 9 er lungemedicinske og en enkelt er endokrinologisk. Vi arbejder på at kunne udvide sengekapaciteten til også at omfatte Non Invasiv Respirator (NIV) behandling til KOL-patienten fra april.

Derudover er der tilknyttet et lungemedicinsk ambulatorie, et endokrinologisk ambulatorie og et kardiologisk ambulatorie, med både sub-akutte og elektive forløb.

Om vores patienter og sygeplejen
Indlæggelserne i sengeafsnittet er præget af både korte patientforløb, hvor der er højt fokus på information og vejledning, og komplekse lange plejekrævende forløb hvor samspillet med patient, pårørende og primærsektor vægtes højt.

Vi praktiserer primær sygepleje med en tildelt makker. Vi har valgt denne plejeform, da vi oplever at primær sygepleje giver de bedste forudsætninger, for at kunne oparbejde et tillidsforhold mellem os og vores patienter, og derigennem identificerer patientens behov for pleje.

Kendetegnet for sygeplejen i afdelingen er at den byder på en spændende kompleks blanding af den instrumentelle og den eksistentielle sygepleje. For mange af vores patienter er sygdommen livsfarlig, og patienterne kan føle sig eller være truet på livet.

I det lungemedicinske speciale varetager vi pleje og behandling af patienter med blandt andet KOL, astma, lungefibrose, pneumothorax, samt terminale kræftpatienter. Sygeplejen til den lungemedicinske patient spænder fra de korte patientforløb med behov for et højt informationsniveau, til den komplekse ilt-hungrende patient og patienter med behov for terminal pleje.

Det lungemedicinske speciale hører under Medicinsk afdeling og er kun midlertidigt forankret i Afdelingen for Hjerte-, Lunge og Hormonsygdomme.

I det kardiologiske speciale varetager vi pleje og behandling af patienter, der bredt repræsenterer det hjertemedicinske speciale. Det kan være patienter der observeres for blodprop i hjertet, patienter med rytmeforstyrrelser, eller patienter med åndenød og væske i kroppen, der kan tilskrives en hjertelidelse.

Afdelingen modtager ligeledes patienter fra Aalborg Universitetshospital efter et invasivt indgreb som f. eks by-pass, stent anlæggelse efter en blodprop i hjertet eller pacemaker anlæggelse. Ligesom afdelingen modtager patienter der er overlever efter hjertestop.

I den endokrinologiske specialeseng modtager vi patienter med medicinske problemstillinger indenfor hormon- og stofskiftesygdomme. Det kan være patienter med nyopdaget type 1 diabetes i ketoacidose (eller syreforgiftning), patienter med dys-reguleret type 2 diabetes (HONK), alvorlige forstyrrelser i kalkstofskiftet, svær binyresygdom og svær stofskiftesygdom.

Vi modtager akutte patienter døgnet rundt fra akutmodtagelsen. De kardiologiske patienter modtages direkte i afdelingen fra praktiserende læge.

Om dig Du er Social og sundhedsassistent. Du vil gerne fordybe dig i et speciale og udvikle din sygepleje. Du føler stolthed ved at udføre og være en del af en plejegruppe der udfører sygepleje af høj kvalitet.

Da vi er en akutafdeling, kan dagene være uforudsigelige og du skal trives med at have mange bolde i luften, men vil også altid kunne bede om hjælp. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi vægter et anerkendende og respektfuldt arbejdsmiljø.

Vi kan tilbyde dig en opstart med et individuelt tilrettelagt introduktions- og oplæringsprogram.

Vi er en afdeling der bærer præg af vi gerne vil dygtiggøre og udvikle os, så vi tilbyder undervisning løbende og mulighed for at få funktioner i vores ambulante tilbud efterhånden som du dygtiggøre dig.

Vi er en personalegruppe, som spænder bredt fra den nyuddannede social og sundhedsassistent /sygeplejerske, der er uddannet indenfor de sidste år til den meget erfarne specialiseret social og sundhedsassistent /sygeplejerske, så vi kan tilbyde dig dygtige kolleger at spare med.

Vi lægger vægt på at have et anerkendende og respektfuldt arbejdsmiljø, men hvor et godt grin også vægtes højt. Vi kan tilbyde dig indflydelse gennem vores tværfaglige teams, hvor vi arbejder med medledelse og faglig udvikling.

Udover en oplæringsperiode hvor du går udenfor normering, vil der løbende i månederne efter blive tilbudt fokus dage i vores specialfunktioner og samarbejdspartnere udenfor sygehuset.

Løbende fyraftens undervisning og tværfaglige temadage, hvor vi benytter os af gæsteundervisere, vores læger og specialuddannede sygeplejersker, til at holde os opdateret.

Vi arbejder i weekendvagt hver 3. weekend i 8 timers vagt.

Brug for yderligere oplysninger? Du er velkommen til at kontakte vores Chefsygeplejerske Christina Skov på tlf. 97640835, hvis du vil høre mere om stillingen eller hvis du skulle have lyst til at kigge forbi afdelingen til en rundvisning og en snak med en medarbejder, der kender afdelingen godt

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hjørring
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Frederikshavn

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 Frederikshavn On-site. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at yde gæsteservice og bidrage til rengøring så vores hotel shiner? Holder du af børnefamilier og yder gerne ekstra, så vores gæster får en super oplevelse?
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Skal du være en del af en af Aalborgs førende Tandlægeklinikker? Vi har udvidet klinikken med yderligere 5 klinikrum, og derfor søger vi en ny Tandplejer. Vil du have en arbejdsplads, hvor du k..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Nordjylland

    På Skolehjemmet i Thisted søger vi en skolehjemsassistent til at indgå i vores faste team af skolehjemsassistenter. Jobbet Vi ved, at elevernes oplevelser og trivsel på skolehjemmet har afgør..
    • Øvrige
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Hjørring

    Are you an experienced Project Manager who believes in ‘teamwork makes dream work’? Do you thrive in delivering projects in dynamic and diverse environments? Can you structure and integrate multipl..
    • Øvrige
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 11
24. april 2024 12
23. april 2024 12
22. april 2024 14
21. april 2024 14
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 12
17. april 2024 12
16. april 2024 12
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 15
12. april 2024 14
11. april 2024 13
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 12
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 12
4. april 2024 12
3. april 2024 11
2. april 2024 11
1. april 2024 12
31. marts 2024 13
30. marts 2024 13
29. marts 2024 13
28. marts 2024 13