Rekrutteringsfirma

Er du Kemp & Lauritzens nye ventilationsingeniør?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være en del af en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du får muligheden for at arbejde med projektering af ventilationsanlæg på et af landets største entrepriseprojekter for Novo Nordisk? Har du god erfaring fra lignende stillinger, og drømmer du om at være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du kan få lov til at blomstre inden for din ekspertviden? Så er du måske en af Kemp & Lauritzens nye ventilationsingeniører!

Om stillingen


Da Kemp og Lauritzen er i vækst, søger vi på nuværende tidspunkt to ventilationsingeniører til Kemp & Lauritzens Engineering-afdeling i Hvidovre. Som udgangspunkt ansættes man i en Try & Hire på 6 måneder med henblik på fastansættelse.

I denne rolle skal man som udgangspunkt arbejde på et stort projekt i Bagsværd i samarbejde med Novo Nordisk. Her skal man sikre, at deres ventilationsanlæg projekteres korrekt, samt at det overholder projektets funktionskrav, er bygbart og udarbejdet med både tid og økonomi for øje.

Vi leder efter to senior profiler, der har gode erfaringer inden for lignende stillinger.

Du vil blive en del af et stærkt og ambitiøst team, der dagligt arbejder med projektering og BIM af tekniske installationer i nogle af landets største entrepriseprojekter. Hos Kemp og Lauritzen er der fokus på høj faglighed, godt kollegaskab, personlig udvikling samt nysgerrighed og lyst til at lære nyt.

Denne stilling er en bemanding og du vil derfor være ansat af Academic Work, men arbejde som konsulent ved Kemp & Lauritzen. Du kan læse mere om, hvad det betyder at være konsulent gennem AW her: https://www.academicwork.dk/karriere/konsulent-hos-academic-work



Arbejdsopgaver


Arbejdsopgaverne i denne rolle vil primært være følgende:

  • Digital projektering af ventilationsanlæg med fokus på bygbarhed, mængdeudtræk, kollisions- og konsistenskontrol, produktionstegninger mv.
  • Sikre at ventilationsanlæggene projekteres, så de overholder projektets funktionskrav, Molios standardbeskrivelser samt generelt 'god projekteringsskik'
  • Udarbejdelse af beregninger, herunder tryktabsberegninger, lydberegninger, energiberegninger, tekniske beregninger samt projekteringstidsplan
  • Kvalitetssikring af projekteringsprojekter og opfølgning samt kvalitetssikring på byggepladserne
  • Faglig sparring internt i forbindelse med tilbudsgivning, udførelse, idriftsættelse, commissioning og aflevering

Du tilbydes

Der findes få arbejdspladser som Kemp & Lauritzen, hvor man går op i faglig og personlig udvikling, et godt miljø, og hvor man giver sine medarbejdere muligheden for at præge afdelingernes konstante udvikling. Udover et godt sammenhold, fokus på arbejdsglæde og stor faglig viden, vil du også blive tilbudt:

  • Muligheden for at blive en del af en af Danmarks førende teknikvirksomheder, der står for landets største entrepriseprojekter
  • En lækker kantineordning
  • En lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer


Vi søger dig, som


Denne stilling er for dig, der har solid erfaring indenfor branchen, både med projektering og udførsel af ventilationsanlæg. Du er meget bevidst omkring tid, kvalitet og økonomi, og du er vant til at disse tre ting skal være i balance. Derudover har du:

  • Gode kundskaber i både dansk og engelsk
  • En uddannelse som ingeniør, konstruktør, installatør, maskinmester eller lignende

Som person er du vant til at arbejde målrettet med egne projekter - selvstændigt og som en del af et team. Du er derfor:

  • Ansvarlig
  • Selvkørende
  • Samarbejdsvillig

Andet

Opstart: Hurtigt muligt

Omfang: Fuldtid (Try & Hire på 6 måneder med henblik på fastansættelse)

Lokation: Hvidovre, Danmark

Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Kemp & Lauritzen, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Husk at kigge i din spammappe i din mail, da vi altid sender opdateringer mht. processen.

I denne proces vil du skulle tage både en personlighedstest og en kognitiv test.

Anden information


I 1882 grundlægger Otto Kemp og Severin Lauritzen ét af Europas første telefonselskaber og virksomheden Kemp & Lauritzen. Kombinationen af stor teknisk viden og en innovativ tilgang gør hurtigt virksomheden kendt for banebrydende løsninger. Mange af dem er de stadig kendte for i dag. Opgaverne har udviklet sig meget siden, og de har føjet mange kompetencer til deres værktøjskasse. Samtidig er deres nysgerrighed og vilje til at løse samfundsteknologiske opgaver stærkere end nogensinde før. For under alle deres forskellige fagligheder, deler de omhuen i deres arbejde.

Deres viden og position giver dem muligheden og ansvaret for at holde Danmark kørende både i drift og i udvikling. Hver dag og i generationer. De skaber sikker infrastruktur, konkurrencedygtige virksomheder og bæredygtige løsninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 26
13. maj 2024 23
12. maj 2024 25
11. maj 2024 24
10. maj 2024 25
9. maj 2024 25
8. maj 2024 24
7. maj 2024 24
6. maj 2024 22
5. maj 2024 21
4. maj 2024 21
3. maj 2024 21
2. maj 2024 20
1. maj 2024 19
30. april 2024 22
29. april 2024 22
28. april 2024 21
27. april 2024 21
26. april 2024 23
25. april 2024 23
24. april 2024 25
23. april 2024 24
22. april 2024 26
21. april 2024 27
20. april 2024 27
19. april 2024 27
18. april 2024 26
17. april 2024 26
16. april 2024 25
15. april 2024 27
14. april 2024 28