Rekrutteringsfirma

Machine Safety Expert

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Er du en af de dygtigste inden for dit felt? Motiveres du af at kunne videreformidle din viden gennem professionel rådgivning, og trives du med ansvar og medindflydelse på din dagligdag og dit fremtidige jobindhold? Så er det muligvis dig, vi søger.

Vores kunde MIHTEC ApS vokser, og kunderne efterspørger deres høje kompetenceniveau, hvorfor TornbjergSchou på deres vegne søger en Machine Safety Expert. Du vil i stillingen skulle arbejde i et bredt spektrum fra mindre risikovurderinger til CE-mærkning af komplette proces- og maskinanlæg, og du vil, udover at arbejde med maskinsikkerhed, få mulighed for at arbejde med andre dokumentationsopgaver inden for dit felt.

Stillingen er nyoprettet og markerer det markante vækstpotentiale MIHTEC har.

MIHTEC ApS har siden opstarten i 2015 leveret intelligente løsninger og rådgivning til den industrielle sektor, vind-industrien og den maritime sektor. De arbejder på projekt konsulent- og projektbasis fra egen lokation, ligesom de arbejder on-site hos deres kunder og dermed indgår som en integreret del af processen. Derudover samarbejder de med flere underleverandører, der alle arbejder efter samme høje standard som MIHTEC.

Læs mere om MIHTEC på www.mihtec.dk

Jobbeskrivelse:

Med reference til virksomhedens CMSE Manager bliver du nøgleperson inden for CE-mærkning og maskinsikkerhed. Du bliver kundens kompetente sparringspartner, og du skal sikre et teknisk højt niveau samt styre og koordinere de enkelte faser i kundens samlede projekt for herigennem at sikre, at maskindirektivet overholdes.

Du får en alsidig rolle, hvor du som specialist analyserer og udarbejder risikovurderinger, og hvor du som konsulent og rådgiver bidrager til, at kunderne vælger de standarder, der sikrer den bedste løsning i hvert enkelt projekt – kort og godt skal du ”finde hullerne i osten for derefter at sikre, de bliver udfyldt”.

Både dine tekniske færdigheder såvel som dine kommunikative evner bliver testet på daglig basis, og rollen er derfor den rette for dig, der trives med konstante udfordringer og drives mod kontinuerlig udvikling og forbedring.

Dine primære opgaver bliver:
  • Risikovurdering og udvidet maskinsikkerhed
  • Functional Safety
  • Dokumentation i sikkerhedsprogrammet Safexpert
  • Udarbejdelse af brugsanvisninger

Virksomheden har hovedkontor i Juelsminde samt afdeling i Odense, hvorfor du har mulighed for at blive tilknyttet en af disse lokationer alt efter, hvor du er bosiddende.

Din baggrund:

MIHTEC er en virksomhed, hvor de bedste kompetencer inden for Engineering, maskinsikkerhed og dokumentation er samlet. Kunderne forventer innovation og kompetent sparring, og dine kommende kolleger det samme. Du får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier, samt mulighed for løbende at opdatere din viden.

Stillingen stiller krav til dine menneskelige kompetencer og din evne og lyst til at kommunikere på tværs af funktioner. Din gennemslagskraft, dit smittende engagement og dine gode kommunikationsegenskaber skaber godt samarbejde og gode resultater.

Din faglige baggrund kan være maskin- eller el-ingeniør, automationstekniker, maskinmester eller lignende kombineret med solid erfaring fra en lignende stilling.

Derudover forventer vi følgende:
  • Du har indgående kendskab til gældende lovgivning og standarder inden for maskinsikkerhed – dette er et ufravigeligt krav
  • Du er gerne certificeret (CMSE eller lignende) - alternativt har du lyst til at blive det
  • Du har erfaring med udarbejdelse af risikovurderinger og dertilhørende dokumentation
  • Du har kendskab til ATEX – dette er dog ikke et krav
  • Du har gerne erfaring med projektledelse
  • Du taler og skriver engelsk
  • Du har solid erfaring med Office-pakken
  • Du arbejder struktureret og evner at koordinere og prioritere
  • Du arbejder selvstændigt med et øje for det gode samarbejde
  • Du er positiv og løsningsorienteret

MIHTEC ApS tilbyder:

Du tilbydes job i en dansk virksomhed i udvikling med et meget professionelt fokus, hvor du bliver en del af et stærkt team med ambitiøse mål. MIHTEC tilbyder et selvstændigt job i en organisation med et godt og positivt arbejdsmiljø, løn efter kvalifikationer og frihed under ansvar.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Selvstændig udekørende montør - mekaniker til virksomhed i Brabrand området Er du en erfaren montør eller uddannet mekaniker, som har kendskab til flere forskellige typer af .
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Uddannet mekaniker søges til virksomhed Aarhus området. Til Virksomhed i Aarhus området søger vi en uddannet mekaniker, som skal vedligeholde & servicere virksomhedens materie..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Job Description Intern udlejnings konsulent til Brabrand området Er du en person som brænder for pc arbejde og godt kunne tænke sig at arbejde for en virksomhed som har travlt, og kan lide at..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3