Processupporter for utilityanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Kan du identificere potentielle problemer før de opstår? Har du et ønske om at blive ekspert i komplekst udstyr og evner at forklare, uddanne og vejlede andre om tekniske funktioner? Er du ansvarsbevidst og positivt indstillet – og ser muligheder frem for begrænsninger? Vi søger en teknisk problemknuser, som er klar til at tage ansvar for at holde utilityanlæg kørende i et produktionssetup med høje kvalitetsstandarder. Glæd dig til en stilling i et af vores tværgående team, som har ansvaret for utilityprocesser og -anlæg på tværs af fabrikker i Insulin Manufacturing II (IM2) på site Kalundborg. Om afdelingen IM2 Fermentation er en insulingæringsfabrik, som producerer hovedparten af de diabetesprodukter, som Novo Nordisk afsætter på verdensmarkedet. I afdelingen er der ca. 170 ansatte fordelt på 6 antal teams med en bred palette af forskelligartet uddannelsesmæssig baggrund. Fabrikken afleverer produkt ”24/7”, som driftes af et treholdsskifte. Afdelingens mål er bl.a.
  • Vi vil sikre levering i rette mængde, tid, sted og kvalitet
  • Vi vil øge produktivitet og udbytte indenfor de givne rammer
  • Vi vil være up to date m.h.t. den bedst mulige teknologi indenfor de givne økonomiske rammer
  • Vi vil være kendt for at være fleksible og serviceorienterede.
  • Jobbet Du får supportansvar for driften af et utilityanlæg, og har en væsentlig aktie i at tilsikre stabil drift af utilityudstyr. Dine primære opgaver bliver bl.a. at sikre optimal drift i dagligdagen samt optimere anlæg gennem mindre og mellemstore projekter, som kræver et højt niveau af dokumentation. GMP og compliance er nøgleord i denne stilling, da vores udstyr til enhver tid skal være i overensstemmelse med gældende myndighedskrav på området. Stillingen indebærer brug af LEAN-værktøjer til problemløsning. Der vil i jobbet indgå analysearbejde, tekniske løsninger, udarbejdelse af dokumentation, håndtering af ændringssager, udstyrsvalidering m.m., og du vil have mulighed for at drive opgaver fra analysefase over implementering til effektivitetscheck. Jobbet indebærer også kontakt til udstyrsleverandører for at sikre den nødvendige support på udstyr, samt indhentning af viden om nyeste teknik og metoder. Du kan se frem til en stilling i et åbent og ærligt miljø, hvor du vil få en bred kontaktflade på tværs af faggrupper og afdelinger. Kvalifikationer Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund som maskinmester eller -ingeniør eller lignende, med en vis erfaring, eller som minimum interesse for drift af utilityudstyr og produktionsoptimering. I tidligere stillinger har du gerne arbejdet med utilityanlæg som specialist. Har du erfaring inden for procesanlæg og produktion af lægemidler, samt LEAN og GMP vil det være en fordel. For at kvalificere dig til stillingen, forventer vi, at du:
  • Har et ønske om at blive ekspert i komplekst udstyr og evner at forklare, uddanne og vejlede andre om tekniske funktioner.
  • Er kendt for din skarpe analytiske sans og systematiske tilgang, der gør, at du kan levere dine opgaver til tiden uanset størrelse og kompleksitet.
  • Er ansvarsbevidst og med din positive indstilling til at arbejde i team bidrager med input til at nå fælles mål.
  • Har en åben og udadvendt attitude og evner at samarbejde på forskellige niveauer i en stor organisation.
  • Kan begå dig på engelsk, både mundtligt og skriftligt.
  • Kontakt Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Associate Manager Cecilie Keller på +45 30795733 eller Associate Manager Trainee Laus Buch Nielsen på +45 34487624. Ansøgningsfrist 23. juli 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Ringsted

      Brænder du for en travl hverdag med varierende opgaver inden for fakturering, planlægning og dataanalyse samt administration? Bliver du motiveret af en kultur med dedikerede kollegaer, der har foku..
      • Øvrige
      • Ringsted
      Få mere info
    • Øvrige (vikar) i Holbæk

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 4300 Holbæk
      • Øvrige
      • Holbæk
      Få mere info
    • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

      MR modalitetsansvarlig til Nykøbing Falster. Brænder dit hjerte for MR og vil du være med til at drive den faglige udvikling? Så er det nu du skal slå til. På afsnittet for Røntgen og skann..
      • Øvrige
      • Midt-og Vestsjælland
      Få mere info
    • Øvrige i Køge

      Vil du være med til at sikre, at de rette varer bliver leveret til vores butikker? Så er du måske vores nye lagermedarbejder!På #team[xxxxx] bliver du en del af et seriøst godt sammenhold, og vi..
      • Øvrige
      • Køge
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    7. juni 2024 58
    6. juni 2024 57
    5. juni 2024 55
    4. juni 2024 57
    3. juni 2024 58
    2. juni 2024 59
    1. juni 2024 58
    31. maj 2024 60
    30. maj 2024 65
    29. maj 2024 63
    28. maj 2024 63
    27. maj 2024 60
    26. maj 2024 55
    25. maj 2024 56
    24. maj 2024 56
    23. maj 2024 58
    22. maj 2024 61
    21. maj 2024 75
    20. maj 2024 73
    19. maj 2024 72
    18. maj 2024 73
    17. maj 2024 71
    16. maj 2024 69
    15. maj 2024 67
    14. maj 2024 65
    13. maj 2024 63
    12. maj 2024 76
    11. maj 2024 76
    10. maj 2024 71
    9. maj 2024 74
    8. maj 2024 69