Håndværker til udviklingsarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Innovation Hub i Technology Innovation søger en dygtig faglært håndværker til udviklingsarbejde med vores fyldemaskine L52 og drift af vores facilitet i Kalundborg. Stillingen er fast og på daghold.

Om afdelingen
I Technology Innovation arbejder vi med innovation og udvikling af koncepter til vores udstyr til aseptisk produktion. Afdelingen udgør i dag ca. 100 mand fordelt på 4 teams. Innovation Hub i Kalundborg er en del af afdelingen og her råder vi over en fuldskala aseptisk produktionsenhed med 2 fyldelinjer og tilhørende faciliteter. Afdelingen arbejder med innovation til vores prduktionsudstyr, hvor vi sigter på at opnå en meget stabil drift af vores produktionslinjer således at behovet for indgreb under produktion elimineres.
Teamet du vil blive en del af, hedder Test og Automation Development og består af Robot- og Automations ingenører, samt håndværkere og lærlinge.

Jobbet
Du kommer til, at arbejde med installation af nye koncepter, drift af fyldelinjer og af og til produktion af testemner. Dertil kommer vedligehold af produktionsudstyr, samt bygningsvedligehold og til tider vil du skulle fremstille/modificere prototyper på vores eget værksted. Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø. som stiller krav til vores medarbejdere om stor forandringsparathed og evne til at se muligheder og gøre tingene på nye måder.

Vi forventer, at du bidrager med din positive ånd, og at du kan arbejde og tage beslutninger selvstændigt. Vi oplærer dig i brugen af vores linjer og udstyr og du skal have lyst til at medvirke til løsning af tekniske problemstillinger, både selvstændigt, i teams og ikke mindst med andre faggrupper. En del af vores afdeling ligger i Bagsværd og der kan til tider være arbejdsdage i Bagsværd, og dertil kan der være begrænset rejseaktivitet. Afdelingen er international og kommunikationen foregår hovedsagligt på engelsk – både i tale og skrift. Stillingerne er placeret i en lønkategori F3 jf. Novo Nordisk lønaftaler.

Kvalifikationer
For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at:
• Du har en håndværksmæssig uddannelse såsom automatiktekniker, elektriker, smed, flymekaniker eller anden relevant uddannelse.
• Vi foretrækker kandidater med interesse og kompetencer indenfor el, mekanik, automatik og styring.
• Vi ser det som en stor fordel, hvis du har kendskab til fejlfinding på mekaniske og automatiske anlæg.
• Du er fortrolig med brugen af IT i dit arbejde, og en forståelse for aseptisk produktion og GMP vigtigt. Som person skal du have gode samarbejdsevner og være opsøgende i din tilgang til arbejdet. Endvidere lægger vi vægt på, at du har ordenssans samt et godt humør. Du vil indgå i samarbejde med eksterne leverandører hvilket stiller krav om god kommunikation og koordinering. Da der er brug for fremstilling af prototyper vil erfaring med spåntagende bearbejdning, svejsning og andre traditionelle bearbejdeningsmetoder være fordelagtigt. Yderligere vil kendskab til CAD modellering samt 3D print også være en fordel. I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.
Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt endelig Christian Juel Jakobsen på [email protected] eller Dennis Tofthøj Rasmussen på [email protected].
Ansøgningsfrist
Tidsfrist for ansøgning er d. 15. september 2023. Ansøgninger vil dog blive vurderet løbende og samtaler forventes påbegyndt inden deadline. Så tøv ikke med, at sende din ansøgning. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.
Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Do you want to lead a group of engaged operators? Are you looking for a career opportunity to unfold your skills within leadership? Do you want to develop the newly established team and contribute .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet Bliv en del af vores spændende arbejdsplads Vi tilbyder 3 spændende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder inden for spildevand, jord og virksomhedsområdet. Du får mass..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Om jobbet SSP-området i [xxxxx] er i en rivende udvikling. Vi søger derfor en fagligt stærk SSP-konsulent til at drive flere at vores nuværende og kommende SSP-indsatser. Dette er en..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you ready to step into a pivotal role where your expertise will drive quality and compliance standards within Active Pharmaceutical Ingredient (API) IT? Would you like to lead the charge in set..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 67
14. maj 2024 65
13. maj 2024 63
12. maj 2024 76
11. maj 2024 76
10. maj 2024 71
9. maj 2024 74
8. maj 2024 69
7. maj 2024 67
6. maj 2024 80
5. maj 2024 80
4. maj 2024 82
3. maj 2024 77
2. maj 2024 79
1. maj 2024 81
30. april 2024 74
29. april 2024 73
28. april 2024 82
27. april 2024 80
26. april 2024 79
25. april 2024 77
24. april 2024 78
23. april 2024 76
22. april 2024 81
21. april 2024 80
20. april 2024 80
19. april 2024 72
18. april 2024 65
17. april 2024 62
16. april 2024 59
15. april 2024 70