Teknisk supporter til fremtidens højteknologiske lager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vil du arbejde med fremtidens højteknologiske lager? Så er det nu, at du har muligheden for at være med. Kan du lide at sætte dit personlige præg samt, at arbejde med yderst kompetente og hjælpsomme kolleger, som i fællesskab har ansvaret for sikring af stabile leverancer til vores montage- og pakkelinjer i Kalundborg? Så bliv vores nye kollega i det nyoprettet Material Handling Teknisk support team.Novo Nordisk investerer nu massivt i nye produktionslinjer i Kalundborg, hvor vi skal pakke tabletter og produkter til patienter der lider af overvægt – de seneste satsninger indenfor Novo Nordisk behandlingsformer til vores patienter. Med udvidelsen bliver Material Handling teamets fornemmeste opgave, at sikre stabile leveringer til produktionslinjerne.JobbetDu kommer til at indgå i et Teknisk supportteam i DF i Kalundborg. Vi er i fuld gang med at implementere et nyt højteknologisk lager. Vi skal supportere driften af det nye lager, implementere nye anlæg, optimere og forbedre udstyret samt sikre udstyrets valideret stand. Sammen arbejder vi fokuseret på at leve op til vores ambitiøse mål, og med ønsket om at være blandt de dygtigste, gør vi en dyd ud af at udfordre status-quo. Vi håndterer ændringer og løser problemer effektivt, uden at gå på kompromis med GMP og vores evne til at levere høj kvalitet til tiden. Du vil få ansvaret for at supportere og optimere bla. diverse Agiloxér, AGVér, Shuttlereoler og Cyklop-anlægget, således at krav til kvalitet, compliance og GMP er overholdt. Det forventes desuden, at man deltager aktivt i både eksterne inspektioner og interne audits.Arbejdsopgaver som professional:
  • Du vil i samarbejde med dine kollegaer supportere diverse lagerudstyr, hvilket bl.a. indebærer at håndtere ændringssager og deltage i optimeringsprojekter. Du kommer til at løse forskellige opgaver, der relaterer sig til kvalitet, herunder at forbedre vores procedurer, trænings set-up og løse pludseligt opståede problemer på lageret. Dette f.eks. ved hjælp af LEAN værktøjer.
  • Målet er at minimere nedetid på vores udstyr og dermed sikre levering til vores produktionslinjer.
  • Din primære kontaktflade er håndværkere, automatik/IT, ledere i produktionen, operatører og QA. Din succes i jobbet vises ved at have fokus på kvaliteten af det arbejde du leverer.
  • Det er en essentielt at kunne håndtere mange bolde i luften og have en hurtig indlæringsevne, da hverdagen er meget tempofyldt.
  • Kvalifikationer
  • Du har en relevant akademisk uddannelse – ideelt set en naturvidenskabelig såsom maskiningeniør, maskinmester eller lignende.
  • Det er vigtigt, at du har teknisk viden, men samtidigt også synes, at den administrative proces er spændende, da det også vil være en stor del af jobbet.
  • Du skal kunne begå dig på engelsk både mundtligt og skriftligt på et professionelt niveau.
  • Du er indstillet på at læringskurven vil være stejl og spændende.
  • Det er en fordel hvis du har kendskab fra den farmaceutiske verden, samt hvis du tidligere har arbejdet i en produktion og har forståelse for GMP, dog ikke et krav.
  • Som person er du dit ansvar bevidst og formår at træffe de nødvendige beslutninger for at løse udfordringer med sans for effektivitet og kvalitet. Du har et godt overblik og en skarp analytisk sans, som gør det nemt for dig at skære ind til benet og gennemskue sammenhænge mellem processer, materialer og udstyr. I teamet sætter vi pris på samarbejde, trivsel, høj faglighed samt engagement. Vi ser derfor gerne, at du kan lide at interagere med andre mennesker, samt har en stor passion og motivation for det arbejde du udføre.Om afdelingen
    Du bliver en del af Novo Nordisk færdigvareproduktion, der tæller omkring 6.100 medarbejdere på tværs af syv produktionssites og fem lande. Vi er det sidste, men meget vigtige, led i værdikæden, før de færdige produkter kan sendes til patienter over hele verden. I færdigvareproduktionen i Kalundborg er vi godt 400 medarbejdere, der har ansvar for at montere og pakke bla. diabetesprodukter på vores fuldautomatiske produktionslinjer.Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder Novo Nordisk dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udviklingKontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Bettina Dyring på telefon +4530759014.Ansøgningsfrist1. oktober 2023 – ansøgninger behandles løbende, så send gerne din snarest. We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Finance Business Partner Do you want to use your strong business understanding and vast experience on exciting financial challenges? Do you enjoy driving financial control to identify business o..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

      I [xxxxx] tror vi på at glade medarbejdere giver bedre kundeoplevelser, hvilket skaber fremskridt på den lange bane. Til den opgave, er vi på udkig efter en peopleorienteret Butikschef, som blive..
      • Øvrige
      • Midt-og Vestsjælland
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Do you want to lead a group of engaged operators? Are you looking for a career opportunity to unfold your skills within leadership? Do you want to develop the newly established team and contribute .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Do you want to make a difference for patients living with diabetes and other chronical diseases? Do you want to work in a multidisciplinary team together with other highly skilled technicians and t..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69
    13. april 2024 72
    12. april 2024 71
    11. april 2024 70
    10. april 2024 70
    9. april 2024 69
    8. april 2024 67
    7. april 2024 74
    6. april 2024 74
    5. april 2024 73
    4. april 2024 72
    3. april 2024 68
    2. april 2024 69
    1. april 2024 69