Enhedsleder til Koncern Sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du mod på at tage ansvar for sikkerheden i kriminalforsorgen og bidrage til at holde Danmark trygt? Kan du gå foran og lede arbejdet med sikkerhedsstandarder og sikringsteknik i kriminalforsorgen? Så er du måske vores nye enhedsleder i Koncern Sikkerhed.

Dine opgaver
Som enhedsleder bliver du en del af et ledelsesteam bestående af chefen for Koncern Sikkerhed og i alt tre enhedsledere. Du vil få det daglige ansvar for driften og udviklingen af din enhed, herunder i forhold til udvikling af enhedens medarbejdere, som du vil have personaleledelse af. Du vil desuden skulle bidrage til udviklingen af Koncern Sikkerhed som helhed, ligesom du vil skulle indgå i arbejdet med fortsat at udvikle kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation på alle niveauer.

Dit primære ansvarsområde vil udover personaleledelse være at medvirke til understøttelse af kriminalforsorgens sikkerhedsindsats bl.a. ved udvikling og implementering af nye tiltag, som skal understøtte arbejdet med sikkerhed i hele kriminalforsorgen men også ved at sikre, at kriminalforsorgsområderne i dagligdagen kan få konstruktiv sparring og input til deres opgaveløsning. Du skal kunne sikre, at de tiltag der arbejdes med, er fagligt relevante og effektive, ligesom du vil skulle tage styring på processerne og sikre fremdrift i arbejdet. Endelig vil du skulle tage ansvar for at sikre, at alle relevante interessenter bliver inddraget i opgaveløsningen. Du vil desuden skulle beskæftige dig med departementsbetjening af Justitsministeriet i forbindelse med bl.a. udarbejdelse af bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og høringer over lovforslag.

I det daglige arbejde vil du således få et tæt samarbejde med de øvrige dele af Direktoratet for kriminalforsorgen samt de fire kriminalforsorgsområder.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og du må meget gerne have erfaring fra kriminalforsorgen, en statslig styrelse eller en politisk styret organisation. Du har en oprigtig interesse for ledelsesopgaven, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med ledelse.

Der vil ved udvælgelsen blive lagt særlig vægt på, om du:

  • kan sikre fremdrift i komplekse processer med mange interessenter og korte deadlines
  • har erfaring med tværfagligt samarbejde og er samarbejdsorienteret og inddragende
  • har en skarp pen; du er velskrivende og kan skære ind til benet
  • har analytisk sans og gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner samt er vant til at arbejde systematisk og struktureret
  • har indblik i og interesse for den politiske dagsorden og dermed næse for sager, der potentielt kan blive gjort til genstand for politisk eller mediemæssig interesse, og
  • kan arbejde udviklingsorienteret og navigere i ukendt terræn.

Vi tilbyder
En udfordrende lederstilling med spændende og højaktuelle arbejdsopgaver i en organisation, der er i en rivende udvikling og forandring. Arbejdsindhold, der har stor samfundsmæssig betydning, mulighed for at udnytte din faglighed og sætte dit præg samt en uformel omgangstone og et åbent og venligt arbejdsmiljø.

Hvem er vi?
Koncern Sikkerhed er en del af Center for Sikkerhed, som blev oprettet i Direktoratet den 1/12 2022. I Center for Sikkerhed er vi ca. 250 medarbejdere opdelt i to enheder, Koncern Sikkerhed og Koncern Transport og Bevogtning, der understøtter det daglige sikkerhedsarbejde i kriminalforsorgen og som varetager hver deres del af opgaven med at styre og udvikle sikkerhedsområdet.

Koncern Transport og Bevogtning varetager en central landsdækkende driftssikkerhedsopgave i form af transporter af indsatte til f.eks. retsmøder.

I Koncern Sikkerhed arbejder ca. 20 medarbejdere med blandt andet efterretningsanalyse, organiseret kriminalitet, sikringsteknik, sikkerhedsstandarder samt radikalisering og voldelig ekstremisme. Dertil er kriminalforsorgens hundefører også forankret i Koncern Sikkerhed. Koncern Sikkerhed har desuden det overordnede ansvar for f.eks. indsatser der skal medvirke til at undgå undvigelser fra fængsler og arrester, indsmugling af ulovlige effekter og narkotika og for at forebygge overfald på ansatte og indsatte.
Koncern Sikkerhed har derfor også et tæt samarbejde med Justitsministeriet og de øvrige aktører i straffesagskæden, herunder politiet og Politiets Efterretningstjeneste.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdspladsen er beliggende i Direktoratet for kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K. Da Koncern Sikkerhed understøtter sikkerhedsarbejdet i kriminalforsorgens institutioner, vil der forekomme tjenesterejser.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. april.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 01. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1