Fagkonsulent med viden om fødevarer og jordbrug

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en fagkonsulent til uddannelser til området ”Fødevarer, jordbrug og oplevelser”. Har du en stærk faglig profil inden for uddannelser i dette område og brænder du for erhvervsuddannelserne? Så kan du være vores nye fagkonsulent.

Om Kontor for Erhvervsuddannelser

I kontoret arbejder vi for at gøre det lettere at give god undervisning på erhvervsuddannelserne. Vi arbejder med at videreudvikle og øge kvaliteten i uddannelserne. Vi bidrager til implementering af reformer og aftaler på erhvervsuddannelsesområdet. Alle vores opgaver løses i tæt samspil med samarbejdspartnere, både skoler og organisationer.

Kontoret består af 45 medarbejdere, fordelt på tre teams. Du bliver en del af team ”Uddannelser og fag” som udover otte fuldtidsansatte medarbejdere har en gruppe på ti deltidsansatte fagkonsulenter, der tilsammen dækker erhvervsuddannelsernes uddannelser og fag. Fagkonsulenterne er ansat med en del af deres tid i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og en del af deres arbejdstid på deres erhvervsskole.

Om arbejdsopgaverne

Som en del af gruppen af fagkonsulenter skal du bidrage til at udvikle erhvervsuddannelserne. Hovedopgaven som fagkonsulent er sikre drift og udvikling af de fag, du er fagkonsulent for.

Du vil bl.a. få ansvar for følgende områder:

  • vejledning af skoler og faglige udvalg om rammer og indhold i uddannelser og fag
  • opdatering af bekendtgørelser og vejledninger
  • bidrag til samarbejdet om udviklingsredegørelser
  • opgaver i forbindelser med undervisningens organisering og gennemførelse samt prøver og evalueringer

Derudover vil der være opgaver om undervisningens organisering, tilrettelæggelse og gennemførelse samt opgaver vedrørende tilsyn, prøver og evalueringer.

Du skal være indstillet på, at der i beskikkelsesperioden kan ske ændringer i arbejdsopgaverne.

Om dig

Af faglige kvalifikationer forventer vi, at du har:

  • viden om og erfaring med erhvervsuddannelserne generelt og gerne erfaring med det konkrete uddannelsesområde inden for fødevarer og jordbrug
  • et godt pædagogisk og didaktisk fundament, og erfaring med faglig og pædagogisk udvikling
  • gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner


Af personlige kvalifikationer forventer vi, at du har:

  • grundighed, uden at du mister overblikket
  • gennemslagskraft og gode samarbejdsevner
  • evne til at arbejde resultatorienteret, også når der er travlt
  • stort engagement og et godt humør.

Det er en forudsætning for beskikkelsen, at du har ansættelse på en erhvervsskole.

Løn- og ansættelsesvilkår

Som fagkonsulent skal du stille en del af din arbejdstid til rådighed for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, mens resten af arbejdstiden bevares ved den skole, som du er ansat på. Eksempelvis skal en fagkonsulent, der er ansat med en beskikkelsesgrad på 40 procent, stille 769,6 timer af sin fulde årlige arbejdstid på 1.924 timer til rådighed for STUK. Beskikkelsesgraden for stillingen er 2 ud af 5 dage.

Beskikkelsen sker med virkning fra den 1. maj 2023 og frem til og med den 1. august 2024 med mulighed for forlængelse i to perioder af tre år.

Du bliver i din overenskomststilling med et udligningstillæg, der svarer til forskellen mellem din overenskomstløn, inklusive skoletillæg, og garantilønnen i lønramme 34 (for tiden 444.847 kroner årligt). Hertil kommer et arbejdstimetillæg pr. beskikkelsestime (for tiden 78,25 kroner i aktuelt niveau).

Du får en hjemmearbejdsplads og mobiltelefon stillet til rådighed. Du skal være indstillet på at deltage i møder i ministeriet og andre steder.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Susanne Torp på telefon 6188 4714 eller per mail [email protected] . Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk. Du kan også læse mere om STUK her www.stukuvm.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest mandag den 27. februar 2023 kl. 12.00. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 10. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

STUK beskæftiger ca. 480 medarbejdere i København.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 27. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1