Vil du bidrage til det naturfaglige, tekniske grundlag for den grønne omstilling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du deltage i arbejdet med at skabe et sundt og rent miljø med en bæredygtig udvikling af landbrugets husdyrproduktion? Så er du måske vores nye kollega i husdyrteamet i kontoret for Bæredygtigt Miljø og Produktion.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Vi søger en akademiker med naturfaglig eller teknisk baggrund, som har lyst til at arbejde med det tekniske og faglige grundlag for regulering, policyudvikling, projektledelse og ministerbetjening på Miljøministeriets område med fokus på at fremme grøn omstilling af landbrugets husdyrproduktion. Du vil indgå i et fagligt stærkt miljø med gode muligheder for sparring og udvikling.

Den ledige stilling som tekniker er i husdyrteamet, hvor vi arbejder med miljøregulering af husdyrbrug, dvs. særligt reglerne for miljøgodkendelse og tilladelse til etablering og udvidelse af husdyrbrug. I husdyrteamet arbejder vi for løbende at reducere husdyrproduktionens påvirkning af klima, natur og vandmiljø med drivhusgasser, ammoniak, kvælstof og fosfor samt at begrænse f.eks. lugtgener af hensyn til naboer. Ministeriet står for at sikre det naturvidenskabelige grundlag for reguleringen og har i den forbindelse et omfattende samarbejde med forskningsinstitutioner, øvrige styrelser, landbrugsorganisationer, grønne organisationer mv. Der er pt. fokus på klima –og miljøteknologier, ammoniakfølsom natur, opdatering af regler om bedste tilgængelige teknologier (BAT) og staldsystemer mv.

Husdyrteamets opgaver er en god blanding af:

  • Naturfaglige opgaver om udledningerne fra husdyrproduktionen (fx analysere ammoniakudledning fra husdyrbrug og teknologier til at minimere)
  • Projektledelse
  • Politiske ministerbetjeningsopgaver
  • Koordination med Miljøstyrelsen, andre ministerier og universiteterne

Inden for rammerne af teamets opgaver vil det være muligt for dig at tilrettelægge dine opgaver med udgangspunkt i de emner, som du brænder mest for. Dine arbejdsdage vil ofte være meget varierede.

Vi udvikler og forbedrer det faglige beslutningsgrundlag for husdyrreguleringen i Danmark og har også fokus på at fremme udvikling af nye miljøteknologier og skabe ny viden og forskning på området. Derudover har implementering af EU-direktiver og støtteordninger også stor betydning for vores arbejde. Vi er i tæt dialog med vores omverden, herunder interesseorganisationer og andre ministerier, ligesom mange sager kræver koordinering med kollegaer fra andre dele af Miljøministeriet. Eksempelvis har teamet arbejdet med udviklingen af regeringsoplægget til grøn omstilling af landbruget, hvor både forskere, grønne organisationer og landbruget mv. løbende er involveret og kommer med input.

I husdyrteamet er vi en blanding af naturfaglige teknikere (bl.a. agronomer, forstkandidater og miljøkemikere), jurister og generalister, der arbejder godt og tæt sammen om udviklingen af vores regulering. Vi har en uformel omgangstone, og hjælpen er nær, hvis sagerne er udfordrende.

Vores forventninger til dig
Du har gerne nogle års erfaring med tilsvarende arbejde i anden offentlig forvaltning eller interesseorganisation eller arbejde som fx konsulent eller forsker på området, og du bliver motiveret af at have stort ansvar og være grundig i din opgaveløsning.

Vi lægger særligt vægt på, at:

  • Du har en naturvidenskabelig kandidatuddannelse som fx agronom, forstkandidat, biolog, ingeniør mv. og også gerne gode samfundsvidenskabelige kompetencer.
  • Du er god til at formidle komplekse problemstillinger og forstår at kommunikere med andre fagligheder end din egen.
  • Du er god til at styre processer, projektlede samt tage ansvar. Du er velstruktureret og vedholdende, bevarer overblikket, har godt styr på dine opgaver og processer, som du følger helt til dørs.
  • Du ved, at samarbejde gør vores resultater bedre. Derfor er du opsøgende og god til at spørge, lytte og inddrage kollegaer i departement og styrelser samt eksterne samarbejdspartnere. Du har lyst og overskud til at hjælpe, give feedback, og du vil gerne være med på holdet i et kontor med et godt kollegaskab.

Om os – og det, vi kan tilbyde

  • Et interessant og udviklende arbejde med vigtige miljøpolitiske dagsordener. Du vil både få bred indsigt i dansk landbrugs husdyrproduktion, i miljøpolitikken og reguleringen af området og i de processer, der driver arbejdet i ministeriet og på Slotsholmen.

  • Et engageret og tværfagligt arbejdsmiljø. Det karakteriserer dine kommende kollegaer, at de motiveres af arbejdsopgaver, der løses i et højt tempo, på et højt fagligt niveau, og hvor resultaterne har betydning for samfundet. I kontoret får du gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og vi lægger stor vægt på, at det er både lærerigt, spændende og sjovt at gå på arbejde.

I kontoret Bæredygtigt Miljø og Produktion er fokus på at skabe de bedst mulige rammer for erhvervene samtidig med, at vi varetager vores kerneopgaver med at sikre hensynet til natur, miljø og menneskers levevilkår. Kontoret består af fire teams og har fire teamledere samt to kontorchefer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid, og aflønning sker som fuldmægtig eller konsulent i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten). Der vil afhængig af kvalifikationer være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøministeriets departement, Frederiksholms Kanal 26, 1220 København K.

Stillingen ønskes besat pr. den 1. juni 2023.

Kontakt os gerne
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Nina Møller Porst på
tlf. 20 37 38 43 eller teamleder Peter Jørgensen på tlf. 40 85 94 89.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, herunder dokumentation for uddannelse og beståede eksamener (inkl. karakterer) samt oplysninger om tidligere beskæftigelse m.v. senest
søndag den 9. april 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16. Der vil i forbindelse med samtalen skulle løses en case hjemmefra af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 09. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1