Vil du arbejde med at fremme miljøteknologi, fremtidens arealanvendelse og biodiversitet i Miljøministeriets departem...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

I Miljøministeriet arbejder vi for at fremme den grønne omstilling gennem national og international regulering samt ved at understøtte innovative løsninger. Vi søger en ny kollega, der vil hjælpe os med at styrke indsatsen. Der er tale om en tidsbegrænset stilling med mulighed for forlængelse fra den 1. august 2023 til den 31. december 2024.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Stillingen vil bl.a. indeholde:

  • Ansvar for ministerbetjening i relation til miljøteknologi-støtteordningen MUDP
  • Opgaver relateret til den fremtidige arealanvendelse i Danmark
  • Bidrag til at fremme virksomheders frivillige indsatser ift. biodiversitet

I vores team – Team Grøn Udvikling - arbejder vi på både nationalt og internationalt niveau med miljøteknologi, bæredygtig bioøkonomi, biosolutions og indsatser mod global skovrydning. Vi udarbejder analyser til politikudvikling, deltager i arbejdsgrupper og forhandler i regi af EU og FN om ny, international regulering, og laver ministerbetjening.

Vi sætter stor pris på en god dialog med interessenter og arbejder derfor tæt sammen med aktører i civilsamfund, vidensinstitutioner og privatsektor for bl.a. at fremme miljøteknologi, god arealanvendelse og biodiversitet. Vi arbejder på et område, der både fagligt og politisk er i rivende udvikling, så du vil få rig lejlighed til at opbygge og afprøve dine kompetencer og til at bidrage til nogle af de helt centrale, miljøpolitiske dagsordener.

”I vores team brænder vi alle sammen for at hjælpe minister og regering med at sikre, at fremtidens forbrug og produktion påvirker naturen og miljøet mindst muligt. Der er højt til loftet og godt kollegaskab, hvor vi løbende sparrer med hinanden både om svære opgaver, og hvad weekenden står på.” - Anne-Sophie, specialkonsulent, Bæredygtigt Miljø og Produktion.

Du vil arbejde med dygtige og dedikerede kolleger i Grøn Udvikling-teamet. Teamet indgår sammen med fire andre teams i departementets kontor for Bæredygtigt Miljø og Produktion, hvor vi er i alt ca. 40 medarbejdere og to kontorchefer. Vi er et kontor, der lægger stor vægt på samarbejde og vidensdeling, og du vil få kollegaer med mange forskellige kompetencer, som alle brænder for det område, vi arbejder med. Vi har en uformel omgangstone, og hjælpen er nær, hvis sagerne er udfordrende.

Vores forventninger til dig
Du kan være både nyuddannet eller have flere års erfaring fra lignende stillinger. Det vigtigste er, at du er fagligt stærk, motiveret og interesseret i området.

Vi lægger særligt vægt på, at:

  • Du har en relevant videregående uddannelse
  • Du har erfaring med tværfagligt samarbejde med partnerskaber og interessentinddragelse
  • Du er analytisk og har politisk tæft
  • Du har innovation og er løsningsorienteret
  • Du har lyst til at arbejde med national politik
  • Du kan tage ansvar og arbejde selvstændigt, når det er nødvendigt
  • Du er velstruktureret og vedholdende, bevarer overblikket, har godt styr på dine opgaver og processer, som du følger helt til dørs
  • Du er god til at formidle komplekse problemstillinger og forstår at kommunikere med andre fagligheder end din egen
  • Du ved, at samarbejde gør vores resultater bedre. Derfor er du opsøgende og god til at spørge, lytte og inddrage kollegaer i departement og styrelser samt eksterne samarbejdspartnere. Du har lyst og overskud til at hjælpe, give feedback, og du vil gerne være med på holdet i et kontor med et godt kollegaskab

Vi tilbyder
Et interessant og udviklende arbejde med vigtige miljøpolitiske dagsordener. Du vil både få bred indsigt i miljøpolitikken og i de processer, der driver arbejdet i ministeriet og på Slotsholmen.

Et engageret og tværfagligt arbejdsmiljø. Det karakteriserer dine kommende kollegaer, at de motiveres af arbejdsopgaver, der løses i et højt tempo, på et højt fagligt niveau, og hvor resultaterne har betydning for samfundet. I kontoret får du gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og vi lægger stor vægt på, at det er både lærerigt, spændende og sjovt at gå på arbejde.

I kontoret Bæredygtigt Miljø og Produktion er fokus på at skabe de bedst mulige rammer for erhvervene samtidig med, at vi varetager vores kerneopgaver med at sikre hensynet til natur, miljø og menneskers levevilkår.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid og aflønning sker som fuldmægtig i henhold til den enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Herudover kan der forhandles et individuelt tillæg afhængig af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøministeriets departement, Frederiksholms Kanal 26, 1216 København K.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling med mulighed for forlængelse fra den 1. august 2023 til den 31. december 2024.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Morten Pedersen på tlf. 3062 5111 eller teamleder Lasse Juul-Olsen på tlf. 2070 1311.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse inkl. karakterer senest tirsdag den 16. maj 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 21. Der vil i forbindelse med samtalen skulle løses en case hjemmefra af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 16. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1