HR Analytics

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

HR Analytics



Købstædernes Forsikring



Har du mod på at bygge en stilling op fra bunden og udvikle dig indenfor HR?

Så er muligheden der nu!


Du kommer ind i en nyoprettet stilling, som du selv har mulighed for at forme og bygge op, hvor formålet er at sikre en mere datadreven HR-funktion. Det betyder, at du kommer til at arbejde indenfor følgende:

  • Opbygning, forberedelse og vedligeholdelse af rapporteringsløsninger, dashboards og analyser til lederne i organisationen samt HR-funktionen.
  • Udføre analyser af komplekse HR-datasæt, identificere mønstre, tendenser og sammenhænge, der med din analytiske tilgang bliver omsat til værdifulde indsigter, der kan danne beslutningsgrundlag for lederne samt grundlag for actions i HR-afdelingen.
  • Identifikation af forbedringsmuligheder i HR-processer og tage action på disse.

Som det allerførste skal du tage hånd om at håndtere vores assurandørers provisionsberegning, som HR overtager fra økonomiafdelingen. Du får ansvaret for at kvalificere data, beregne provisionen, levere oversigter over provisionsberegningen til den enkelte assurandør og sikre, at din kollega i HR-teamet får de rigtige data, så provisionen kan blive udbetalt korrekt. Du ejer provisionsberegningen fra A-Z, så det er også dig, der har serveretten til at fintune processen, hvis du falder over steder, hvor den trænger til det. Økonomiafdelingen har lovet at give dig lige præcis den onboarding, du har brug for, og vil selvfølgelig være dine tætte sparringspartnere fremover.

Når provisionsberegningen sidder på rygraden, kommer vi til at rulle andre HR-relaterede opgaver i din retning. Vi forestiller os, at du blandt andet skal være med til at opdyrke og udbrede vores HR-analytics og lønbenchmarking, så både vi i HR og vores ledere kan stå på flere data, når vi beslutter, hvilke initiativer vi skal prioritere. Måske din systemforståelse også kan sættes i spil i forhold til vores HR-systemer og integrationerne mellem disse?

For at trives i stillingen skal du:

  • Have et solidt kendskab til excel – formler, pivottabeller og L-opslag er i bagkatalog hos dig
  • Være analytisk og have talforståelse
  • Tænke i processer, kunne udfordre status quo og have en god forståelse for dataudtræk fra systemer
  • Være struktureret og en god afslutter – vi laver provisionsberegning hver måned med en stram deadline
  • Kunne lide at arbejde selvstændigt samt at have det fulde ansvar for en proces fra A-Z – du bliver vores ekspert i huset

Hvem er vi?


Vi er et mindre HR-team, som hver dag arbejder for at gøre det ligetil at være medarbejder og leder i Købstædernes Forsikring. Vi supporter vores ca. 350 kollegaer med alle facetter af medarbejderrejsen, fra employer branding til off boarding inkl. udbetalingen af løn. Du vil opleve, at der er masser af opgaver på hylderne, som bare venter på at blive sat i gang, så har du særlige interesser eller kompetencer inden for andre dele af HR-spektret, er vi meget åbne for, om netop de opgaver kan blive en del af din portefølje på sigt.

Nøglen til at lykkes er, at vi hjælper hinanden og tager et fælles ansvar for alle vores opgaver på tværs af medarbejderrejsen. Og vi er alle drevet af at gøre det ligetil at være medarbejder og leder i KF.

Vi er en overenskomstdækket virksomhed, og vægter vores gode samarbejde med tillidsrepræsentanterne højt. Vi tror på, at det er vigtigt at ses, så derfor har vi en guideline, der hedder ”Vi er mere på kontoret end hjemme” – oversat betyder det, at vi arbejder fleksibelt mellem Strandgade og hjemmefra, og vi værner om dét ekstra det giver også at ses på kontoret. Du kan læse mere om Købstædernes Forsikring her.

Vil du høre mere om stillingen?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside www.compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Research Consultant Ida Heuser eller eller Partner Anita Blinkenborg på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsafrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: København K.
Reference: 2304.216
Virksomhed: Købstædernes Forsikring


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1