Leder af IT Operations-team med ansvar for outsourcet drift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Leder af IT Operations-team med ansvar for outsourcet drift


Som ny leder af vores IT Operations-team får du ikke blot ansvar for at udvikle, lede og koordinere IT-driftsteamet, men også for at skabe et positivt og åbent miljø, hvor alle i teamet føler sig værdsat og har mulighed for at udvikle sig. Du har lyst til at agere rollemodel og være en støttende leder, der både sætter retning og et højt ambitionsniveau samtidig med at du fremmer balance mellem arbejdsliv og fritid.

Du og dit team på fire personer skal via vores outsourcingpartner sikre en stabil, sikker og effektiv drift af vores IT-infrastruktur, hvor alle vores forretningskritiske kundevendte systemer driftes. Din primære opgave vil være at fungere som en god støtte og sparringspartner for dit team og løbende hjælpe med at udvikle teamets ansvarsområder centreret om ITIL-processer.

Hvad skal du lave?

Helt konkret skal du løse følgende opgaver:

  • Personaleansvar for teamet – udvikling, support og faglig sparring samt brobygger til resten af organisationen.
  • Budgetansvar for området, som inkluderer ekstern drift af kundevendte systemer og varige licenser for hele organisationen.
  • Drift og optimering af (ITIL-) processer og it-infrastruktur i samarbejde med vores outsourcingpartner

Hvad forventer vi af dig?

Vi har store forventninger til de resultater, vi skal skabe sammen, og derfor ønsker vi at få en kollega, der kan sige tjek til følgende:

  • Har en relevant uddannelse inden for IT
  • Kan demonstrere lederegenskaber – hvor dine evner til at skabe motivation, retning og udvikling (gerne inden for IT drift) står tydeligt frem
  • Har passion for at udvikle et team, hvor alle føler sig inkluderet og værdsat
  • Har en solid generel forståelse for IT-processer (ITIL, udvikling, DevOps)
  • Er en stærk kommunikator, der formår at formidle komplekse tekniske emner på en forståelig måde
  • Formår at arbejde inden for rammerne af en reguleret og kvalitetsorienteret sektor, hvor compliance, sikkerhed og effektiv risikostyring er afgørende faktorer

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi stærke relationer for at skabe gode vilkår for samarbejde, så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, som sørger for mange gode arrangementer, og hver fredag samles vi om vores fælles traditioner som fx morgenmøder, morgenmad og fredagssamlinger.

Du kommer primært til at arbejde i vores lyse lokaler midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i form af mulighed for hjemmearbejde og placering af din arbejdstid.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, fordi det er med til at understøtte trivsel, motivation og arbejdsglæde. Derfor har du gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.

Vi ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed, og derfor opfordrer vi dig til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

For at sikre en fair rekrutteringsproces skal du ikke inkludere et billede af dig selv eller oplyse din fødselsdato, når du ansøger.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO, Director of Service and Delivery, Simon Tune Riemann på tlf.nr.: 21541022 eller e-mail [email protected].

Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem 25 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1