Fuldmægtig til HR og organisation i Miljøministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at understøtte HR-området i et ministerium, der arbejder med den grønne dagsorden? Er du engageret og samarbejdsorienteret, og motiveres du af at arbejde med opgaver inden for både drift og udvikling? Så er du måske den nye kollega, vi søger til HR og organisation.

Hvad kommer du især til at arbejde med
Du bliver en del af vores team strategi og udvikling i HR og organisation, hvor vi arbejder med en bred palette af både drifts- og udviklingsopgaver inden for medarbejder- og ledelsesudvikling, onboarding, fastholdelse, ledelsesbetjening i form af bl.a. HR-data, samt trivsel og arbejdsmiljø. Vi varetager desuden de årlige lønforhandlinger i departementet, trivsels- og ledelsesmålinger, står for koncept for udviklingssamtaler, arrangerer chefseminarer, personalekonference samt den årlige julefrokost i departementet. Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer i HR og organisation med at understøtte direktionen, chefkredsen og samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget i departementet.

I jobbet vil du indgå i igangværende projekter og driften i samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet og resten af kontoret, og du vil også få ansvaret for dine egne opgaver. Du har således i stillingen en rigtig god karrieremulighed for at få alsidige erfaringer fra arbejdet i en HR-funktion. Opgaver vil bl.a. være planlægning af julefrokost, afvikling af den forestående personalekonference i departementet, onboarding, koordinering af tværgående kompetenceudvikling, herunder indkøb, planlægning og koordinering af kurser og implementering af departements personalepolitikker for bl.a. diversitet- og ligestilling samt varetagelse af driftsopgaver inden for trivsel og arbejdsmiljø, for eksempel drift af medarbejdertilbud så som influenzavaccination og ergonomi- og massageordning.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, og du kan enten være nyuddannet eller have nogle års erfaring med at arbejde med HR-udvikling, gerne fra centraladministrationen. Vi forventer desuden, at du er:

  • En dygtig formidler: Du skriver korte og præcise beslutningsoplæg og er god til formidling både mundtligt og skriftligt.
  • Struktureret og procesorienteret: Du har overblik over dine arbejdsopgaver, får hurtigt kendskab til arbejdsgange- og processer, sikrer fremdrift og overholder deadlines, selvom du har mange bolde i luften på samme tid.
  • Alsidig og god til at sætte dig ind i nye områder: Du ønsker at bidrage aktivt til en bred palette af HR opgaver. Dine opgaver spænder fra planlægning, koordinering, implementering og til mere lavpraktiske opgaver. Hvis du ikke allerede har viden, skal du have lyst til at sætte dig ind i udbudsregler.
  • Robust: Du opererer driftssikkert i en hverdag, hvor det til tider går stærkt og med korte deadlines og er tilpas med, at en stor del af dit arbejde foregår bag skrivebordet i et godt kontorfællesskab, hvor vi sidder sammen som team.
  • En god kollega: Du vil gerne være med på holdet i et kontor med godt kollegaskab og bidrager med godt humør i samarbejdet. Du er god til at inddrage og videndele med dine kollegaer. Du opbygger gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt.

Hvem er vi
Kontoret HR og organisation er ansvarlig for HR i departementet samt for koncernstyring og -udvikling på udvalgte HR-områder i koncernen. Kontoret har tre HR-teams: Team personale, team HR jura og team strategi og udvikling. Du bliver en del af team strategi og udvikling, der ud over dig består af en teamleder, én udviklingskonsulent, én HR-generalist, en økonomipartner og en HR-administrativ medarbejder.

I Miljøministeriets departement er vi knap 350 medarbejdere, og sammen med vores to styrelser, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen, er vi i alt ca. 2.000 medarbejdere i den samlede koncern.

Vi er en spændende og dynamisk arbejdsplads tæt på det politiske system. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode muligheder for at videreudvikle dine faglige kompetencer i tæt samspil med dygtige chefer og kolleger. Du har gode muligheder for at påvirke dine arbejdsopgaver og stor indflydelse på din opgaveløsning. Vores opgaveløsning sker efter gensidig fleksibilitet i forhold til den daglige arbejdstilrettelæggelse og med mulighed for hjemmearbejde efter aftale. Vi deler viden og tror på, at vi finder de bedste løsninger i fællesskab. Sparring, samarbejde og engagement er nøgleord. Vi tror på, at høj faglighed sagtens kan forenes med humor og plads til smil – også i en travl hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på fuld tid, og aflønning sker som fuldmægtig i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Der vil afhængig af kvalifikationer være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøministeriets departementet, Frederiksholms Kanal 26, 1216 København K.

Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2024 eller snarest muligt efter aftale.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Tina Rose Schou tlf. 23 41 93 37 eller teamleder Karen Jhalli-Madsen tlf. 93 59 69 55.

Du kan læse mere om karriere og Miljøministeriet på www.mim.dk.

Ansøgning
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning med CV og eksamensbevis fra din kandidat- og bacheloruddannelse inkl. karakterer senest søndag den 19. november 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 47, onsdag den 22. november 2023. Der vil i forbindelse med samtalen skulle løses en case hjemmefra af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0