Studenter til Finansministeriets Center for Konkurrence, Selskaber og Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Kunne du tænke dig at bidrage til Finansministeriets analyser og løbende politiske opgaver på det erhvervsøkonomiske område og med en aktiv ejerskabsvaretagelse af statslige selskaber? Er du initiativrig, god med tal og dygtig til at formidle komplekse problemstillinger? Så kunne et job i Finansministeriets Center for Konkurrence, Selskaber og Forsyning være noget for dig.

Om stillingen Som student i kontoret vil dine primære arbejdsopgaver være at bidrage til samfundsøkonomiske eller strukturpolitiske analyser samt arbejdsopgaver inden for statens ejerskabsvaretagelse af en række statslige selskaber (bl.a. Ørsted, SAS og Danske Spil).

Det kunne fx være at bidrage til analyser på det erhvervsområdet med fokus på at understøtte velfungerende markeder, produktivitet og konkurrence, eller opgaver inden for det aktive ejerskab af en række statslige selskaber, hvor det fx kunne være udarbejdelsen af regnskabsnotitser, arbejde med værdiansættelse, benchmarking og kapitalstruktur i selskaberne. Opgaveporteføljen spænder bredt, og du vil i høj grad få mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver, hvilket giver en spændende, afvekslende og udviklende hverdag.

Finansministeriet er en organisation præget af stor faglighed og højt tempo, og som student i kontoret vil du komme helt tæt på de politiske processer og få et særligt kendskab til centraladministrationen og på erhvervs- og selskabsområdet. Du får hurtigt indsigt i og ansvar for egne opgaver og lærer at anvende din faglighed til at vurdere og formidle komplekse problemstillinger, der markant vil styrke dine karrieremuligheder i både den offentlige og private sektor.

Om os Du kommer til at arbejde i Finansministeriets Center for Konkurrence, Selskaber og Forsyning (KSF), der består af to kontorchefer, 15 AC’ere og fire studenter.

I KSF arbejder vi konkret med strukturpolitik og erhvervsrettet regulering, økonomisk regulering af forsyningsområdet, og med aktivt ejerskab af statslige selskaber. Herudover er vi ansvarlige for løbende udvikling og vedligeholdelses af regnemodellen REFORM samt Samfundsøkonomisk vejledning til konsekvensvurderinger.

Om dig Som student i Finansministeriet forventer vi, at du har:

  • En stærk økonomisk eller samfundsvidenskabelig uddannelsesbaggrund. Du er fx stud.polit., stud.oecon., stud.scient.pol., stud.merc. mv.
  • Er analytisk stærk og har interesse for samfundsøkonomiske problemstillinger.
  • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.
  • Gode samarbejdsevner og evnen til at tage selvstændigt ansvar for dine opgaver.
  • Et godt kendskab til databehandling og -visualisering.

Du skal have lyst til at arbejde med tal, samfundsøkonomi, masser af gå-på-mod i forhold til nye opgaver og interesse for kontorets arbejdsområder. Samtidig lægger vi vægt på godt humør og et godt samarbejde i kontoret.

Ansættelsesvilkår Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, mens vi samtidig forventer, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning. Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge fordelt over et år. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes på rette niveau og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Mere information Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Stefan Højvang Christensen ([email protected], 24 77 20 65) eller fuldmægtig Laust Kristian Høimark Dehn ([email protected], 20 13 56 09).

Ansøgning og samtaler Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag så vi har materialet senest onsdag den 29. november 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i starten af december og regner med, at du kan begynde den 1. februar 2024.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 29. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0