Vil du arbejde med udlændingeret og behandle sager på et område med stor politisk bevågenhed?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du vild med jura? Er du interesseret i udlændingeret – både nationalt og internationalt? Er fleksibilitet i dit arbejdsliv og et godt arbejdsmiljø vigtigt for dig? Og trækker det lidt i dig, at det sker fra indre København? Så kom og bliv en del af Udlændingenævnets sekretariat!

Velkommen til Udlændingenævnets sekretariat

Udlændingenævnets sekretariat er et uafhængigt domstolslignende organ, der hører under Hjemrejsestyrelsen. Sekretariatets kerneopgave er at behandle klager på udlændingeområdet. Du kan blive klogere på, hvem vi er, og hvad vi arbejder med, her.

Vi søger lige nu akademiske medarbejdere, som vil arbejde med jura i højsædet. Hos os får du mulighed for at bringe dine sagsbehandlerkompetencer i spil, og du vil få udlændingeretten og forvaltningsretten helt ind under huden. Du får mulighed for at fordybe dig i juridisk komplekse problemstillinger, og kan samtidig forvente et afvekslende arbejdsliv med gode udviklingsmuligheder.

Du vil få ca. 65 nye kolleger i et relativt ungt og uformelt miljø, hvor vi udfører vores arbejde i et godt humør, og sætter pris på et godt kollegialt fællesskab.

Da Emma startede som ny medarbejder, fortalte hun, at:
”Jeg er som nyansat begejstret for at være startet på en arbejdsplads med spændende retsområder og høje ambitioner, hvor jeg er blevet mødt af en fantastisk gruppe søde, hjælpsomme og dygtige kolleger.” - Emma, fuldmægtig.

Dine arbejdsopgaver

Du vil indgå i et af sekretariatets fire faglige teams. Din primære arbejdsopgave vil være at behandle sager, hvor Udlændingenævnet er klageinstans, hvilket er størstedelen af udlændingeområdet, herunder vedrørende familiesammenføring, opholdstilladelser på erhvervsområdet, udvisning og opholdsret efter EU-retten.

Sekretariatet har mange andre opgaver, som du også vil skulle være med til at løse, fx:

  • udarbejdelse af generelle notater
  • bidrag til svar på folketingsspørgsmål
  • besvarelse af høringer i forbindelse med ny lovgivning og opdatering og offentliggørelse af Udlændingenævnets arbejde og praksis

Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på til at løse opgaverne, og vi har bl.a. en mentorordning, der sikrer, at du kommer godt fra start og altid har en kollega, som du kan gå til.

Vores ønsker til dig

Du har en akademisk baggrund, fx som cand.jur., cand.scient.pol. eller en anden lignende, relevant uddannelse. Du kan have erfaring fra en tidligere lignende stilling, men du kan også være nyuddannet. Det vigtigste er, at du har lyst til at dygtiggøre dig inden for vores spændende retsområder.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling på udlændingeområdet eller har arbejdet i et råd eller nævn.

Du vil blive en del af en spændende, udfordrende og alsidig arbejdsplads, hvor vi forventer, at du:

  • har lyst til at lære, tage ansvar og være engageret i dit arbejde
  • vil arbejde effektivt og målrettet og give det ekstra, når det kræves
  • har et godt blik for forbedringer, så vi bliver endnu bedre og hurtigere til at løse vores opgaver
  • er velformuleret både skriftligt og mundtligt
  • er venlig og ordentlig og har lyst til at bidrage til den gode stemning i kontoret

Vi tilbyder dig

Vi prioriterer kompetenceudvikling, åben dør-politik og sparring med chefer og kolleger, så du hele tiden har en hjælpende hånd og udviklingsmuligheder inden for rækkevidde. Vi kan tilbyde dig en lang række kurser og gode muligheder for rokering i hele koncernen.

Vi vil også gerne udvikle os som arbejdsplads og har bl.a. nedsat en effektiviseringsarbejdsgruppe, der følger op på gode idéer og input fra medarbejderne, så vi hele tiden flytter os – også som arbejdsplads.

Vi har fokus på at sikre gode rammer for trivsel og work-life balance ved bl.a. fleksible arbejdstider og gode muligheder for hjemmearbejde, så du kan få arbejdet til at harmonere med dit privatliv.

Vi har desuden en ”hyggegruppe”, som jævnligt sørger for sociale arrangementer – både med og uden faglig karakter– og vi ser frem til at lære dig at kende.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Lars Lichtenstein på e-mail [email protected] eller telefon 61 98 38 60 eller souschef Camilla Moe på e-mail [email protected] eller telefon 61 98 38 69.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 27. november 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 48. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som fuldmægtig efter overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Hjemrejsestyrelsen, Adelgade 11-13, 1304 København K.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Du skal være sikkerhedsgodkendt til ”TJENESTEBRUG” for at arbejde i denne stilling og kunne opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 27. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1