Student til vores Business Intelligence-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Student til vores Business Intelligence-team


Har du forståelse for tal og datahåndtering? Vil du udvikle dig fagligt i et fleksibelt og studierelevant job? Så har vi brug for dig i vores BI-team.

Vi er et lille team med store aspirationer og et moderne data lakehouse setup i Azure. Vi har brug for dig til at være med til at vedligeholde og skabe dataløsninger til interne og eksterne brugere.

Hvad skal du lave?

Du kommer til at arbejde som en integreret del af teamet, som består af Product Owner, Data Scientist og eksterne udviklere.

Helt konkret skal du løse følgende opgaver:

  • Udvikle og vedligeholde datapipelines fra forskellige kilder.
  • Overvåge og fejlsøge i datapipelines og datamodeller.
  • Samarbejde med tværfunktionelle teams for at indsamle krav og designe professionelle dataløsninger.
  • Modellere og visualisere data i MS Power BI.

Hvad forventer vi af dig?

Vi har høje forventninger til de resultater, vi skaber sammen, og derfor ønsker vi at få en kollega, der kan sige tjek til følgende:

  • Du er nysgerrig og har interesse i at udvikle dig fagligt
  • Du kan allerede, eller har vilje til at lære, at arbejde med Azure og Power BI og programmere i SQL og Python.
  • Du tager ansvar, initiativ og nyder at være en del af teamet, og samtidig at have dine egne opgaver
  • Du er hjælpsom og efterspørger også selv støtte, når du har brug for det
  • Du kan arbejde ca. 15 timer om ugen
  • Du har mindst 2 år tilbage af dine studier

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse, hvor du har lært kvantitativ metode og programmering som f.eks. datavidenskab/data science, datalogi, en ingeniøruddannelse eller lignende.

Vi tror på, at man kan mere, når arbejdet er sjovt. Og vi sørger for, at der er tid til at lade nysgerrigheden styre og til at prøve idéer af. Hos os vægter talent og inspiration højest, mens erfaring og læring følger med jobbet og opgaverne.

Hvad kan du forvente af os?

Du bliver en del af teamet og vil opleve tillid og ansvar. Du får dine egne opgaver med fuld adgang til sparring og støtte. Teamet motiveres af at lære nyt, så det vil ligeledes være en del af arbejdsdagen for dig.

Du kommer til at arbejde med mange typer data og data-udfordringer. Vores forrige student brugte vores data både til sin bachelor og sit speciale og er blevet fastansat efter studiet.

Hos os bygger vi stærke relationer for at skabe gode vilkår for samarbejde, så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, som sørger for mange gode arrangementer, og hver fredag samles vi om fx morgenmøder, morgenmad og fredagssamlinger.

Du kommer primært til at arbejde i vores lyse lokaler midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i form af mulighed for hjemmearbejde og placering af din arbejdstid.

Vi ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed, og derfor opfordrer vi dig til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

For at sikre en fair rekrutteringsproces skal du ikke inkludere et billede af dig selv eller oplyse din fødselsdato, når du ansøger.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Product Owner, Anne Kristensen på tlf.nr.: 2960 3024 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 2. januar.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem 25 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 02. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1