DANSK INSTITUT FOR PARTIER OG DEMOKRATI SØGER PARTNERSKABSSTUDENT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du interesseret i international politik og demokrati? Er du nysgerrig på at lære mere om demokratisering globalt? Og har du flair for skriftlig formidling?

Så er du måske vores nye partnerskabsstudent.

GENERELT OM STILLINGEN

Dansk Institut for Partier og Demokrati (DIPD) søger en studentermedhjælper med interesse for i international politik og demokrati.

I samarbejde med Folketinget støtter DIPD politiske partier og andre demokratiske aktører i mere end 20 lande. Som partnerskabsstudent ved DIPD, vil du være med til at understøtte dette arbejde. Du vil stå for at skrive politiske analyser eller artikler om partnerlandene og indgå i arbejdet med at opsamle og formidle partnerskabernes resultater.

Du har en naturlig interesse for politik – både herhjemme og globalt – og er nysgerrig på at lære mere om, hvordan politiske partier kan bidrage til en mere demokratisk verden.

Samtidig er du systematisk, nysgerrig og ikke bange for at få ansvar eller for at rydde af bordet efter et møde.

DINE OPGAVER

Som studentermedhjælper vil dine arbejdsopgaver spænde bredt. Nogle forventes du at løse selvstændigt, men det meste gøres i tæt samarbejde med DIPD’s rådgiverteam. Helt konkret vil meget af din arbejdstid gå med at planlægge og eksekvere netværksmøder med Folketingets partier og med at skrive analyser, artikler, konceptnoter og referater. Du skal derfor have flair for at skrive – både formelle tekster og engagerende artikler på dansk og engelsk.

Derudover vil du være en vigtig ressource, når DIPD hvert år udarbejder sin årsrapport til Udenrigsministeriet og rapporterer til øvrige donorer. Det forudsætter en god forståelse for bearbejdning af såvel kvantitative som kvalitative data, og for at formidle interessante historier.

Du vil blive en del af en lille arbejdsplads med et stort, internationalt netværk. Her vægtes samarbejde og hjælpsomhed højt, og du vil have gode muligheder for at opbygge erfaring og kvalifikationer i samspil med dit studie.

DIN PROFIL

Du er i gang med en videregående uddannelse og har formentlig ikke færdiggjort din bachelor endnu. Studieretningen er mindre vigtig end din faglige interesse for politik og demokrati, og din evne til at sætte dig ind i DIPD’s fagområde. Erfaring fra en politisk ungdomsorganisation eller med internationalt partnerskabsarbejde er i denne sammenhæng en fordel, men ikke et krav.

Du kan arbejde selvstændigt, overholde deadlines og prioritere dine arbejdsopgaver. Du er god til at modtage feedback og til at spørge, hvis du er i tvivl. Som kollega er du opsøgende og ansvarsfuld, og du er god til at skabe overblik, selv når det går stærkt.

Dine daglige arbejdssprog vil være dansk og engelsk. Det er derfor et krav, at du komfortabel på begge sprog. Hvis du derudover kan fransk, spansk, russisk eller arabisk gør det bestemt heller ikke noget.

OM ANSÆTTELSESFORHOLDET

Ansættelsen sker i henhold til Organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste samt Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Statsansattes Kartel (StK-fællesoverenskomst).

Arbejdstiden er gennemsnitlig 15 timer om ugen, men aftales i forhold til dine opgaver og instituttets kalender. Der kan være perioder med mulighed for flere timer.

OM DIPD

Dansk Institut for Partier og Demokrati (DIPD) er etableret ved lov i maj 2010 som en selvejende institution under den offentlige forvaltning. Instituttets formål er at styrke den danske demokratibistand ved at yde parti-til-partistøtte og støtte til flerpartisystemer i udvalgte udviklingslande. Instituttets sekretariat består af ca. 10 medarbejdere, herunder 3 studentermedhjælpere samt 2 medarbejdere på to repræsentationskontorer i hhv. Nepal og Myanmar.

Instituttet er placeret centralt i København på adressen Nørregade 6, 3. sal, 1165 København K.

Læs mere om instituttet og dets aktiviteter på www.dipd.dk.

ANSØGNING TIL STILLINGEN

Ansøgning mærket ”Studentermedhjælper Partnerskaber” skal sendes til e-mail[email protected] senest den 15. januar 2024.

Vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 3 og 4.

Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger og spørgsmål kan rettes til fungerende direktør, Mathias Parsbæk Skibdal på tlf. 28292099.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1