Enhedschef for ledelsessekretariatet i Sundhedsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger en ledelses- og procesmæssig stærk profil til en spændende og udfordrende stilling som chef for Sundhedsstyrelsens ledelsessekretariat (SEK).

Om ledelsessekretariatet
Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark og er en del af Indenrigs- og Sundhedsministeriets koncern. Sundhedsstyrelsen bistår ministeren med rådgivning på ministerområdet og yder rådgivning til andre statslige, regionale og kommunale myndigheder.

I ledelsessekretariatet er vi ca. 15 medarbejdere og er sammensat af forskellige medarbejdergrupper såsom kontorfunktionærer, jurister og andre samfundsfaglige uddannelser.

Vi bistår direktionen, ledelsesgruppen og resten af huset med administrative opgaver. Vi har ansvar for koordination af internationale opgaver, datasikkerhed og HR samt lægger den overordnede juridiske ramme for Sundhedsstyrelsen. Derudover er ledelsessekretariatet ansvarlig for at betjene direktionen med mødebooking, faglig forberedelse og opgavesparring.

Vi prioriterer godt kollegaskab og samarbejde både i enheden og med de andre enheder i Sundhedsstyrelsen.

Din hverdag hos os
Som enhedschef får du det overordnede ledelsesansvar for et travlt og ambitiøst ledelsessekretariat. Du får det overordnede ansvar for sekretariatsbetjening af direktion, chef- og ledelsesgruppe, ligesom du vil have det overordnede ansvar for koordination af internationale opgaver, overordnet projektstyring, generelle forvaltningsmæssige forhold, herunder juridisk rådgivning, IT og data- og informationssikkerhed, samt styrelsens HR-funktioner. En væsentlig opgave vil være at understøtte styrelsens strategiudvikling i tæt samspil med direktionen samt at sikre den tværgående opgaveløsning i styrelsen og skabe gode relationer til andre myndigheder og samarbejdspartnere. Du skal desuden kunne repræsentere enheden og styrelsen i en række sammenhænge på tværs af koncernen.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • strategisk styring af Sundhedsstyrelsens opgaveportefølje
  • sikre, at enheden yder god faglig rådgivning til direktion, ledelse og medarbejdere om processer, sagsgange og strategi
  • udvikle ledelsessekretariatet til i højere grad at være styrende i interne sagsgange
  • opbygge Sundhedsstyrelsens kompetencer inden for digitalisering og analyse.

Du vil referere til direktionen og indgå i chefgruppen sammen med de øvrige chefer. Du vil sammen med en sektionsleder udgøre enhedsledelsen for sekretariatet.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse, relevant erfaring fra en politisk styret organisation og har solid indsigt i ledelsesbetjening og offentlig administration.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har relevant ledelseserfaring
  • har gode og stærke kommunikationsevner
  • kan skabe tillidsbaserede samarbejdsrelationer og sikre et godt og trygt arbejdsmiljø
  • er en handlekraftig, synlig, troværdig og nærværende leder, der vægter at løse opgaver gennem godt samarbejde
  • er god til at lytte og begå dig i sociale sammenhænge
  • har god forståelse for politiske processer og er i stand til at tænke strategisk
  • har interesse for digitalisering og analyse
  • er interesseret i sundheds- og ældreområdet og har forståelse for områdets udfordringer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling med rig mulighed for at komme tæt på beslutningerne i Danmarks øverste sundhedsmyndighed og have indflydelse på, hvordan beslutninger bliver til. Derudover er Sundhedsstyrelsen en arbejdsplads med et stærk tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor du vil have mange muligheder for at udvikle dine kompetencer – fagligt som ledelsesmæssigt. Vores arbejde er præget af en uformel omgangstone, stort fagligt engagement, gensidig respekt, godt humør og et arbejdsmiljø med højt til loftet.

Om ansættelsen
Ansættelse sker som enhedschef i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1/lønramme 37. Ansættelsen sker på åremål.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og at denne kan opretholdes under hele ansættelsen.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at sende en mail til direktør Jonas Egebart, [email protected], med angivelse af mobilnummer, hvorefter du vil blive kontaktet.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Første ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 1. februar og anden samtaler forventes at blive afholdt d. 7. februar. Du kan læse mere om os på sst.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Fredag den 26. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Job DescriptionJob Title – Senior Product Manager – Operational Planning Location – Copenhagen, Denmark. As a Senior Product Manager – Operational Planning, you will be re..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Job DescriptionJob Title – Senior Product Manager – Operational Planning Location – Copenhagen, Denmark. As a Senior Product Manager – Operational Planning, you will be re..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. maj 2024 28
15. maj 2024 30
14. maj 2024 28
13. maj 2024 28
12. maj 2024 29
11. maj 2024 27
10. maj 2024 27
9. maj 2024 30
8. maj 2024 30
7. maj 2024 31
6. maj 2024 31
5. maj 2024 31
4. maj 2024 31
3. maj 2024 28
2. maj 2024 24
1. maj 2024 27
30. april 2024 26
29. april 2024 22
28. april 2024 23
27. april 2024 23
26. april 2024 21
25. april 2024 22
24. april 2024 24
23. april 2024 23
22. april 2024 25
21. april 2024 25
20. april 2024 24
19. april 2024 24
18. april 2024 23
17. april 2024 20
16. april 2024 19