Second level supporter til Københavns Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde med it-systemer på uddannelsesområdet og second level support på Københavns Universitet? Uddannelser & Studerende på Københavns Universitet søger en medarbejder med interesse og kompetencer inden for vores område, der består af en bred vifte af systemer, som understøtter studerende, undervisere og administration.

Stillingen er tidsbegrænset til et års ansættelse.

Om Uddannelser & Studerende

Uddannelser & Studerende (US) er en del af KU’s Fællesadministration. Vi er ca. 100 medarbejdere, der arbejder med at servicere og kvalitetsudvikle KU’s uddannelsesområde i tæt samarbejde med fakulteter og universitetsledelse samt andre afdelinger i Fællesadministrationen. Vi bor på Frue Plads og Krystalgade i det centrale København i smukke, gamle bygninger. US består af fem forskellige sektioner.

Du kommer til at arbejde i sektionen US Digital, der har den digitale understøttelse af KU’s uddannelser og uddannelsesadministration som sin kerneopgave. Sektionen har bl.a. ansvar for omkring 20 administrative systemer, som danner rammen om undervisning, forvaltning og planlægning af KU’s uddannelser. Igennem disse systemer udbydes kurser, registreres karakterer og håndteres tilmeldinger mv. Problemer, fejl og mangler lander i vores second level support, som forsøger at hjælpe brugerne. Derudover driver vi digitaliseringsprojekter på uddannelsesområdet og har ansvar for at sikre effektive tværgående processer og arbejdsgange i KU’s samlede uddannelsesadministration.

I opgaveløsningen er der i høj grad fokus på samarbejde med fakulteternes uddannelsesadministrationer og på tværs af sektionerne i Uddannelser & Studerende og afdelingerne i Fællesadministrationen.

Dine primære opgaver

Du vil som udgangspunkt komme til at arbejde med at understøtte vores brugere med løsning af konkrete problemer og udfordringer. Second level supporten modtager sagerne fra vores support-desk, og det vil være din opgave at løse opgaverne eller at visitere dem videre til kolleger med kompetencer inden for det pågældende forretningsområde. Du vil skulle forberede sagerne, således at din viden om og overblik over nødvendige baggrundsdata er på plads og analyseret. Du vil skulle bistå dine kolleger med teknisk hjælp, så de kan løse deres opgaver. Og du vil skulle følge op på sagen og sikre at den bliver løst.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med gode kollegaer på kontoret og vil naturligvis få en grundig indføring i KU’s studieadministrative systemer og processer som en del af din introduktion til jobbet.

Om dig

Vi søger en medarbejder, som har

  • erfaring med uddannelsesområdet
  • erfaring med et eller flere it-systemer på uddannelsesområdet (STADS, DANS, Syllabus, Canvas, Exam Scheduler, Digital Eksamen, mv.)
  • en god forretningsforståelse for komplekse organisationer
  • erfaring med arbejde i komplekse systemlandskaber
  • erfaring med at arbejde i teams og netværk
  • solide kompetencer i forhold til mundtlig og skriftlig kommunikation
  • gode samarbejdsevner
  • en relevant kandidatuddannelse, kontoruddannelse eller anden relevant baggrund.

Vi tilbyder

  • en samarbejdsform, der er præget af tillid, dialog og humor
  • et udfordrende og dynamisk opgavefelt
  • et kontor præget af forskellige fagligheder, der giver mulighed for god sparring på tværs
  • gode muligheder for kompetenceudvikling
  • kollegaer der lægger stor vægt på at have det hyggeligt og sjovt sammen
  • en af Danmarks smukkeste arbejdspladser midt i hjertet af København.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Alt efter uddannelse og faglig baggrund sker løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten som fuldmægtig eller i henhold til fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) med en indplacering i løngruppe 3.3. Ansættelse kan også ske i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste eller anden relevant overenskomst med en indplacering i løngruppe 3. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: 1. marts 2024 eller hurtigst muligt

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende en ansøgning med CV, eksamensbevis og andre relevante dokumenter online via jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget), så den er os i hænde senest 8. januar 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 2 og 3.

Yderligere information

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef for US Digital Stefan Nordgaard på tlf.: 35333614 eller [email protected].

KU er I færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer indenfor det næste år til halvandet. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Du opfordres til at kontakte Stefan Nordgaard for at høre nærmere til sammenhængen mellem denne stilling og den administrative reform.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlige baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 08. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0