Kollega til EU-formandskabet i Social-, Bolig og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kollega til EU-formandskabet i Social-, Bolig og Ældreministeriet

Vil du være en del af det danske EU-formandskab i 2025 og arbejde for Danmarks interesser på det sociale område i EU? I Social-, Bolig og Ældreministeriets EU-Formandskabssekretariat søger vi lige nu en kollega med europæisk udsyn, gå-på mod og sans for detaljen til varetagelse af EU-formandskabet.

Stillingen
Vi søger dig, der har mod på at kaste dig ud i et bredt europæisk opgavefelt og få en arbejdsdag, der kan være både alsidig og uforudsigelig.

Du vil blive en helt central medarbejder i vores forberedelse og afholdelse af det danske EU-formandskab i 2025. Du vil som en del af EU-Formandskabssekretariat skulle samarbejde bredt med kolleger fra mange af ministeriets andre kontorer, vores attaché i Bruxelles og med vores EU-kolleger i andre ministerier.

Du vil indgå som en del af et hold, hvor vi samarbejder tæt om EU-formandskabet og varetagelsen af øvrige EU-sager. Du vil have selvstændige ansvarsområder, hvor du vil få mulighed for at udvise initiativ og overblik, fx den detaljerede planlægningen af flere af vores konferencer og møder samt koordination med Udenrigsministeriets Logistikenhed herom. Herudover vil dine opgaver afhænge af dine interesser, erfaring og kompetencer. Efter EU-formandskabet vil du overgå til at varetage andre opgaver i ministeriet.

Stillingen vil omfatte rejseaktivitet, både internt i Danmark og inden for EU, særligt Bruxelles.

Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse, fx samfundsvidenskabelig eller juridisk uddannelse og et par års erfaring fra en politisk styret dansk eller europæisk organisation.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • I dit job eller studie har udvist europæisk udsyn og interesse.
  • Tænker selvstændigt, fremsynes og helhedsorienteret - med sans for overblik, detaljer og præsentation.
  • Har lyst til at stå på egne ben og varetage selvstændige repræsentative opgaver udadtil, både i koordinationen med andre ministerier og i europæiske/internationale fora.
  • Trives med både at løse egne opgaver og bidrage til den fælles opgaveløsning.
  • Trives med en arbejdsdag, der til tider er uforudsigelig og hvor man selvstændigt skal planlægge og prioritere i sine opgaver og deadlines.
  • Formulerer dig klart både skriftligt og mundtligt, både på dansk og engelsk.

Sekretariatet
Du vil blive ansat i Center for Jura og Internationale opgaver, hvor EU-Formandskabssekretariatet er forankret.

EU-formandskabssekretariat er en mindre selvstændig enhed bestående af medarbejdere fra Center for Jura og Internationale opgaver og medarbejdere fra mange andre kontorer.

Center for Jura og Internationale opgaver er et tværgående juridisk og internationalt center, og vi har både fagansvar for egne sagsområder, samt en understøttende funktion i forhold til resten af huset.

Departementet
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet samt bygge- og boligområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for byggeri, boliger og bygningsreglement, parallelsamfundslovgivning, ansvaret for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. marts 2024.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til chefkonsulent og projektleder for EU-formandskabet, Eva Ejdrup Winther på 25 23 92 52 eller [email protected].

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 14. januar 2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 4.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0