Rigsrevisionen søger stud.jur. med interesse for offentlig ret og databeskyttelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Kunne du tænkte dig et job, hvor du kan bruge dine kompetencer inden for offentlig ret og databeskyttelse? Så læs videre her.

Om Rigsrevisionen

Rigsrevisionen er en del af den parlamentariske kontrol i Danmark. Vi holder øje med, at statens midler bruges, som Folketinget har besluttet. Vi belyser emner, som har samfundsøkonomisk betydning, eller som betyder meget for grupper af borgere og for virksomheder. Vores arbejde skaber gennemsigtighed i den offentlige forvaltning, fremmer økonomisk ansvarlighed og undersøger, om forvaltningen gør, som Folketinget har besluttet

Om jobbet

Du skal bistå med behandling af sager om aktindsigt, herunder oprette sager, svare på henvendelser og hjælpe med at skrive afgørelser. Der vil også være opgaver inden for databeskyttelsesforordningen, som du skal bistå med. Det kan fx være opgaver med at besvare henvendelser fra de registrerede og udarbejde udkast til databeskyttelsespolitikker o.l. Vi giver dig en grundig indføring i arbejdsopgaverne.

Om dig

Du er i gang med at læse jura. Vi forestiller os, at du har bestået 2. år og har interesse for offentlig ret – gerne forvaltningsret og persondataret. Du er ikke bange for at gå i gang med nye opgaver og se nye løsninger, men spørger også, hvis der er noget, du er i tvivl om. Desuden er du god til at formulere dig mundtligt såvel som skriftligt. Som person er du imødekommende, har god ordenssans og god til at samarbejde.

Du kan have relevant erfaring fra tidligere jobs, enten i det offentligt eller det private, dog lægger vi mest vægt på, at du er engageret og har lyst til at lære.

Om os

I 18. kontor, som er Rigsrevisionens HR-kontor, er vi 11 medarbejdere, herunder én studerende, med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Vi beskæftiger os med HR, personaleadministration, journalisering, service og mødeforplejning, informationssøgning, GDPR og juridisk sagsbehandling i sager om aktindsigt.

Du vil blive en del af et kontor med et højt fagligt engagement og et godt tværfagligt samarbejde. Vi har en uformel omgangsform og et godt socialt samvær.

Du er velkommen til at kontakte chefkonsulent Britt Scherfig på tlf. 33 92 84 26 eller HR-chef Lisbeth Herlev på tlf. 33 92 85 65, hvis du vil vide mere om jobbet eller Rigsrevisionen.

Ansættelsen

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til din un­der­vis­ning og eksamener. Lønnen er fast og følger gældende overenskomst med HK. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Vi ser frem til, at du kan starte hurtigt efter, at du får tilbudt jobbet.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest torsdag den 1. februar 2024. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 01. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1