AC’er/cand.merc.aud. med interesse for it-revision

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde med revision af it-sikkerhed i staten – et område, som er i stor udvikling, og som optager politikere, borgere, virksomheder og medier? Ønsker du et job, hvor der er fokus på din udvikling, og hvor der er mulighed for at tage en certificering som it-revisor? Så er du måske vores nye kollega i Rigsrevisionen.

Hvem er vi?

I Rigsrevisionens 16. kontor er vi 18 medarbejdere, der reviderer it-sikkerheden i hele staten. Vi undersøger bl.a.:

  • om registreringerne i systemerne bag de statslige regnskaber er korrekte
  • om de offentlige virksomheder er rustede til at modstå truslen fra hackere
  • om it-systemer, der er vitale for samfundet, er sikret godt nok mod nedbrud.


Vi udfører it-revision af fx regnskabssystemer og tilskudsadministrative systemer og tager et ekstra godt kig på, om data er fortrolige og tilgængelige, og om datas integritet er tilstrækkeligt beskyttet. Det gør vi fx ved at undersøge, hvem der har adgang til systemerne, og hvilke rettigheder brugerne af systemerne har. Ud over vores egne it-revisioner bidrager vi til større undersøgelser om it-sikkerhed, fx beretning om statens it-beredskab II og beretning om it-sikkerheden på Statens It’s servere.

Vi udvikler løbende vores it-revisionskoncepter, og du kommer til at opnå kompetencer på et felt i rivende udvikling. Du vil få spændende arbejdsopgaver i samarbejde med engagerede kolleger og vil opnå en meget stor indsigt i brugen af it i staten.

Kontoret er overordnet organiseret i 3 teams, hvor de 2 teams har et fagligt fællesskab i forhold til it-revisioner, som understøtter den finansielle revision og de større undersøgelser. Revisionerne udføres ofte på tværs af de 2 teams med teknisk bistand fra én af kontorets 4 teknikere fra tekniker-teamet. Vi arbejder sammen på tværs af kompetencer og erfaring, og du kommer til at samarbejde med alle i kontoret og med kolleger i resten af Rigsrevisionen. Vi prioriterer at skabe og opretholde en god kontakt til vores kolleger og til dem, vi reviderer.

Hvem er du?

Du har fx en samfundsvidenskabelig eller it-relateret kandidatuddannelse, eller måske er du uddannet cand.merc.aud. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring, fx fra en stilling, hvor du har fået indsigt i administrationen af it-systemer. Det centrale er, at du enten i kraft af din uddannelse eller din erfaring kan vise interesse for it og gerne it-revision, så du kan bidrage til at udføre it-revisioner af høj kvalitet og medvirke til løbende at udvikle vores it-revisioner tematisk og metodisk. Du skal have en analytisk tilgang til løsning af dine arbejdsopgaver, og vi ser gerne, at du kan holde øjet på bolden. Vi lægger vægt på kvalitet, og du skal være klar til både at modtage og give feedback til dine kolleger.

Vi har høje krav til dokumentation og rapportering af vores arbejde. Derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt på dansk og kan formidle ofte it-tekniske revisionsresultater i et klart og præcist sprog, der er forståeligt for personer uden teknisk baggrund.

Vi forventer, at du er engageret, grundig og nysgerrig og har drive og lyst til at arbejde med it-revision af store statslige økonomi-, regnskabs- og tilskudssystemer. Herudover forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, men også har gode samarbejdsevner og er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer.

Da it-udviklingen aldrig står stille, lægger vi vægt på at holde os ajour med området og deltager bl.a. i kurser og workshops – både hver for sig og sammen som kontor. Vi tilbyder endvidere mulighed for, at du kan blive certificeret som fx it-revisor (CISA, CISSP eller CISM).

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Vicky la Cour på tlf. 33 92 86 06 eller chefkonsulent Carsten Holmgaard Hansen på tlf. 33 92 83 59.

Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 3 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og udbygger løbende dine kompetencer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest. Stillingen kræver endvidere, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 29. januar 2024. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København K
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Er du en dygtig lønadministrator og har flair for HR-opgaver, mennesker og teamkoordinering, og gerne vil have mulighed for at forme din rolle i et mangfoldigt miljø i København?Tag med på rejsen..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Efter flere år med vækst søger Monies en ansvarsfuld og innovativ Chief Accountant, der kan være med til at professionalisere økonomiafdelingen samt udleve ambitionerne om forsat vækst og udvikling..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0