Studentermedhjælper til kommunikation- og sociale medier søges af kommandantskabet i Kastellet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vi har brug for din hjælp på Danmarks smukkeste arbejdsplads i Kastellet.
Brænder du for at arbejde med kommunikation og sociale medier. Trives du i en travl hverdag, og er du struktureret, udadvendt, god til at samarbejde og i besiddelse af et godt humør.
Så er du måske den studentermedhjælper, vi har brug for til at indgå i et aktivt miljø med en yderst afvekslende og spændende hverdag ved Kommandantskabet i Kastellet.

Om os

Kommandantskabet i Kastellet tilhører organisatorisk Forsvarskommandoens ledelsessekretariatet. Kommandantskabet består af en Kommandant, en sikkerhedsofficer og to sekretærer. Kastellet er et af Forsvarets markante historiske fæstningsværker og fungerer i dag som en moderne og dynamisk militær arbejdsplads for flere hundrede medarbejdere fra forskellige dele af Forsvarsministeriets koncern.
Kommandantskabet beskæftiger sig blandt andet med sikkerhed samt militære og civile arrangementer, og så er vi den koordinerende myndighed i Kastellet. Dagligdagen i Kommandantskabet er både intens og dynamisk, når det gælder opgaver, arbejdstid og tempo. Vores arbejdsmiljø er på samme tid spændende, uformelt og præget af en stor ansvarsfølelse over for opgaverne, og vi arbejder generelt meget selvstændigt. Det stiller krav til den enkelte medarbejder og til Kommandantskabet som helhed. Selvom det til tider går rigtigt hurtigt, får vi tingene til at fungere med viljen til gensidig hjælp og samarbejde, gode kolleger og højt humør.

Vi sætter trivsel, engagement og udvikling i centrum og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø. Dagligdagen er derfor præget af en uformel og direkte omgangstone med gensidig respekt.

Om stillingen

Du får et studierelevant job i et fagligt spændende miljø, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
Kommandanten i Kastellet med medarbejdere er overordnet ansvarlig for branding af Kastellet og Informationscenteret tilknyttet Monumentet over for offentligheden og Forsvaret som helhed.
Branding af Kastellet fylder mere og mere på de sociale medier, der ligeledes fylder mere og mere i den daglige kommunikation.

Anvendelse af de sociale medier er nødvendigt, for at komme ud til de af Kastellet ønskede målgrupper, og særligt, når den yngre generations interesse skal fanges.

Dine opgaver vil primær bestå i:
• Udvikling af koncepter til Facebook
• Opdatering af hjemmeside med både tekst og billeder
• SEO optimering af hjemmeside
• Produktion af video og reels til Facebook
• Udvikling af content til Facebook
• Opsætning af foldere og flyers
• Live sending ved Kastellets militære og civile arrangementer.
• Generel støtte til Kastellets mange arrangementer.
• Sparring i forhold til at nå ud til den yngre aldersgruppe.
• Bidrage til udarbejdelse af uddannelses materiale (udskoling).

Om dig

Vi forestiller os, at du studerer kommunikation og har stor interesse og dygtighed inden for anvendelse af de sociale medier.
Du har gode kommunikative egenskaber – skriftligt såvel som mundtligt - på både dansk og engelsk. Du besidder gode samarbejdsevner og du er struktureret.
Du er en erfaren bruger af Office-pakken. Du kan håndtere, vedligeholde og opdatere hjemmesider/databaser samt varetage sociale medier, både på strategisk og praktisk niveau.

Det er en fordel, hvis du kan fotografere og optage videoer.
Du er dygtig til at koordinere og planlægge samt besidder et bredt perspektiv på opgaveløsning. Du formår at begå dig i en verden med civile og militære kontakter og du er omstillingsparat.

Som person er du smilende, serviceminded, imødekommende og dygtig til at kommunikere. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men også at du kan indgå i et tæt samarbejde med Kommandantskabets øvrige medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på gennemsnitligt 8 timer ugentligt. Arbejdstiden er fleksibel og vi tager naturligvis hensyn til dine eksamener, ferier og andet efter dine behov.
Arbejde i weekend og om aftenen vil kunne forekomme efter nærmere aftale med dig.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for kontorfunktionærer i staten HK/STAT. Aflønningen sker med en timeløn på mellem 132,24 – 138,73 kr./time. Det er muligt at få et kvalifikationstillæg på 3,32 kr./time afhængig af din studieanciennitet og eventuel tidligere relevant beskæftigelse

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT & ANSØGNING

Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Monica Bell Sass på tlf.: 25237958 eller mail: [email protected]

Har du spørgsmål vedr. løn- og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Aldijana Henic på telefon 7281 9903.

Ansøgningsfristen er d. 4. februar 2024. Samtaler forventes afholdt i umiddelbart herefter.
Stillingen er til besættelse d. 1. marts 2024.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvor du bedes vedhæfte ansøgning, cv og indskrivningsbevis.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

FORSVARSKOMMANDOEN
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk
Læs mere om Kastellet på www.Kastellet.dk og besøg os på Facebook www.facebook.com/KastelletKbh

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 04. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1